معاون پشتیبانی و امور اقتصادی بیمه نوین با تأیید خبر سطح یک توانگری مالی این شرکت از سوی بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، ارتقای این شرکت به رتبه یکم توانگری مالی را گامی مؤثر در فرآیند توسعه بیمه نوین دانست.
معاون پشتیبانی و امور اقتصادی بیمه نوین با تأیید خبر سطح یک توانگری مالی این شرکت از سوی بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، ارتقای این شرکت به رتبه یکم توانگری مالی را گامی مؤثر در فرآیند توسعه بیمه نوین دانست.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبارپول، آرام رشیدی افزود: با توجه به شرایط رخ داده طی سال های گذشته در حوزه خسارت و حجم معوقات شرکت و متعاقب آن اُفت ناگهانی توانگری مالی بیمه نوین از سطح دو به سطح چهار، ارتقای شاخص توانگری مالی این شرکت به عنوان یکی از اهداف عملیاتی در حوزه اقتصادی و فنی در دستور کار قرار گرفت و خوشبختانه طبق بررسی و کنترل انجام شده براساس آخرین صورت های مالی و پس از بررسی های انجام شده توسط بیمه مرکزی جمهوری اسلامی، نسبت توانگری شرکت بیمه نوین برای سال مالی ۱۳۹۵ معادل ۱۲۲ درصد یعنی سطح یک به تأیید بیمه مرکزی رسیده است.
وی درباره اهمیت بهبود این شاخص در شرکت های بیمه خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه از زمان ابلاغ آیین نامه ۶۹ درخصوص نحوه محاسبه و نظارت بر توانگری مالی مؤسسات بیمه از سوی بیمه مرکزی، سطح توانگری مالی شرکت ها به عنوان یکی از معیارهای اصلی و رسمی صنعت بیمه برای ارزیابی توان مالی و میزان توانایی شرکت ها در ایفای تعهدات و پذیرش ریسک سنجیده و شناخته می شود، به همین منظور و برای ترمیم شاخص توانگری مالی شرکت علاوه بر تحقق و ثبت افزایش سرمایه شرکت، پیاده سازی مدیریت ریسک و همچنین پایش پرتفوی و پالایش قراردادهای فنی نیز در شرکت عملیاتی و اجرا شد.
معاون پشتیبانی و امور اقتصادی بیمه نوین تصریح کرد: استقرار بیمه نوین در بالاترین سطح پنج گانه توانگری مالی در بین شرکت های بیمه علاوه بر تحکیم توان شرکت در ایفای تعهدات و افزایش اطمینان و اعتماد ذی نفعان به وضعیت و جایگاه شرکت، موجب دستیابی بیمه نوین به بازارهای جدید و درنتیجه رشد و سودآوری منتج به توسعه برای آن خواهد بود.
طبق آییننامه نحوه محاسبه و نظارت بر توانگری مالی مؤسسات بیمه، سطوح توانگری مالی شرکت های بیمه در پنج سطح تعریف شده است و مؤسسات دارای نسبت توانگری مالی برابر ۱۰۰ درصد و بیشتر در سطح یک، مؤسسات دارای نسبت توانگری مالی بیش از ۷۰ و کمتر از ۱۰۰ درصد در سطح دو، مؤسسات دارای نسبت توانگری مالی بیش از ۵۰ و کمتر از ۷۰ درصد در سطح سه قرار می گیرند. همچنین مؤسسات گروه سطح چهار نیز دارای نسبت توانگری مالی بیش از ۱۰ و کمتر از ۵۰ درصد هستند و سطح پنجم مربوط به مؤسساتی است که نسبت توانگری مالی شان کمتر از ۱۰ باشد.
انتهای پیام