در ۴ ماه اخیر ۲۲۰ تراکنش مشکوک احصاء و از فرار مالیاتی ۹۹۰ میلیارد تومانی جلوگیری شد.
رئیس سازمان مالیاتی کشور با بیان اینکه در سامانه جامع مالیاتی از سامانههای دیگر مانند سامانههای مبارزه با پولشویی نیز کمک گرفته شده، گفت: در ۴ ماه اخیر ۲۲۰ تراکنش مشکوک احصاء و از فرار مالیاتی ۹۹۰ میلیارد تومانی جلوگیری شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبارپول، سیدکامل تقوینژاد در حاشیه دهمین همایش سیاستهای مالی و مالیاتی ایران با بیان اینکه امروز امکان اظهار، پرداخت و اعتراضات مالیاتی به صورت الکترونیکی فراهم شده است گفت: تاکنون پرونده ۳۰۰ هزار مودی مالیاتی در قالب طرح جامع مالیاتی رسیدگی شده است.
وی با اشاره به اینکه استعلامات خرید و فروش نیز میتواند در قالب طرح جامع مالیاتی به صورت برخط انجام شود، تاکید کرد: متاسفانه هنوز مودیان مالیاتی با این طرح سازگار نشدهاند و نمیتوان از فرآیند سنتی به فرآیندهای جدید به صورت آنی منتقل شد.
به گفته رئیس سازمان مالیاتی کشور بر اساس ماده ۱۶۹ قانون مالیاتهای مستقیم همه مودیان مکلف به ثبت اطلاعات خود در سامانه مالیاتی شده و بر اساس ماده ۱۶۹ مکرر این قانون همه ذینفعان نیز باید اطلاعات خود را در اختیار سازمان امور مالیاتی قرار دهند.
تقوینژاد افزود: در طرح جامع مالیاتی ۷ منبع ۱۴ ماژور در ۱۴ اداره مالیاتی به صورت پایلوت راهاندازی شده است و بر این اساس ۸۰۰ میلیون رکود و ۳.۵ میلیون مودی مالیاتی ثبت اطلاعات شدهاند.
وی با اشاره به وعده وزیر اقتصاد در خصوص راهاندازی ۱۱ پروژه مالیاتی در قالب طرح جامع مالیاتی گفت: خوشبختانه قسمتهای عمدهای از این پروژهها مورد بهرهبرداری قرار گرفته و در آینده نزدیک نیز بهرهبرداری کامل از این پروژهها صورت خواهد گرفت.
به گزارش تسنیم، رئیس سازمان مالیاتی کشور با بیان اینکه در سامانه جامع مالیاتی از سامانههای دیگر مانند سامانههای مبارزه با پولشویی نیز کمک گرفته شده، گفت: در ۴ ماه اخیر ۲۲۰ تراکنش مشکوک احصاء شد که بر اساس اصول مدیریت ریسک ۹۰ مورد آن رسیدگی شده و در نتیجه آن مشخص شد که ۱۳ مورد آن مالیات خود را پرداخت کرده و در این بین ۷۷ پرونده جدید مالیاتی که در واقع دارای فرار مالیاتی بودند کشف شد.
تقوینژاد افزود: از این ۷۷ پرونده جدید ۹۹۰ میلیارد تومان مالیات اخذ شده که این رقم برابر با مالیاتی است که یک میلیون و ۷۰۰ هزار مودی به صورت معمولی پرداخت میکنند.
انتهای پیام