پس از بازگشایی نماد بانک ملت در هفته گذشته فعالان بازار سرمایه ایران منتظر بازگشایی نمادهای بانک صادرات (وبصادر) و بانک تجارت ( وتجارت) هستند، بازگشایی این دو نماد می تواند شوک دیگری را در هفته آینده به بورس تهران وارد کند.
پس از بازگشایی نماد بانک ملت در هفته گذشته فعالان بازار سرمایه ایران منتظر بازگشایی نمادهای بانک صادرات (وبصادر) و بانک تجارت ( وتجارت) هستند، بازگشایی این دو نماد می تواند شوک دیگری را در هفته آینده به بورس تهران وارد کند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبارپول به نقل از ایسنا، در هفته گذشته نماد معاملاتی بانک ملت پس از حدودِ شش ماه توقف، بازگشایی شد. این نماد که در تاریخ ۲۷ تیرماه سال جاری به قیمت هر سهم حدود ۲۴۱ تومان معامله شده بود، پس از بازگشایی در تاریخ پنجم بهمن ماه ۱۳۹۵ با بیش از ۳۵ درصد کاهش مواجه شد و قیمت پایانی آن ۱۲۴ تومان رقم خورد اما در روز ششم بهمنماه ۱۳۹۵ قیمت پایانی این سهم کمتر از یک درصد افت کرد و در نهایت با حدود قیمت ۱۲۰ تومان به کار خود پایان داد.
صحبتهایی هم مطرح شده که دو نماد بانک تجارت و بانک صادرات که همچنان بعد از گذشت ماهها توقف، بسته هستند احتمالا در هفته آینده بازگشایی شوند. چهارشنبه گذشته پیشبینی درآمد هر سهم سالِ مالی منتهی به ۳۰ اسفند ۹۵ بانک تجارت براساس عملکرد واقعی ۹ ماهه و سه ماهه به صورت حسابرسی نشده روانه کدال شد.
همچنین اطلاعات و صورتهای مالی میان دورهای ۹ ماهه منتهی به ۳۰ دیماه ۱۳۹۵ این بانک نیز به صورت حسابرسی نشده منتشر شده است.
پیشبینیها و نظرات کارشناسان این است که به احتمال زیاد نماد دو بانک تجارت و صادرات نیز در روز اول بازگشایی با افت در قیمت پایانی مواجه شوند، مگر اینکه از این دو نماد حمایتهایی صورت گیرد.
همزمان با باز شدن نماد معاملاتی بانک ملت در ششم بهمن سال جاری شاخص بازده نقدی و قیمتی بورس اوراق بهادار بیش از ۱۰۰۰ واحد کاهش یافت که این نماد بیشترین نقش را در سقوط دماسنج بازار سرمایه در آن روز خاص داشت. در نتیجه با باز شدن نماد بانک صادرات و بانک تجارت در هفته آینده احتمال میرود که شوک دیگری به تالار شیشهای وارد شود و شاخص کل روند نزولی خود را از سر گیرد.
در پنج روز کاری گذشته اوراق بهادار تهران شاخص کل بازده نقدی و قیمتی به رقم ۷۸ هزار و ۴۹ واحدی رسید و در نتیجه افت ۱۳۳۳ واحدی را تجربه کرد. علاوه بر این شاخص آزاد شناور نیز که در چهارشنبه ۲۹ دیماه در تراز ۷۸ هزار و ۳۳۳ واحدی قرار داشت در مدت مشابه ۱۹۰۹ واحد افت کرد و به رقم ۸۵ هزار و ۴۲۴ واحدی رسید.
همچنین شاخص بازار اول که در ابتدای هفته گذشته در تراز ۵۶ هزار و ۵۸۶ واحدی قرار داشت با ۱۳۳۲ واحد افت رقم ۵۵ هزار و ۲۵۴ واحدی را تجربه کرد و شاخص بازار دوم با ۶۷۱ واحد کاهش در کانال ۱۶۶ هزار و ۹۱۳ واحدی نشست.
در هفته گذشته چهار میلیارد و ۳۹۱ میلیون انواع اوراق بهادار در بیش از ۲۵۱ هزار نوبت مورد معامله قرار گرفت که طبق این آمار مقدار اوراق بهادار معامله شده نسبت به هفته گذشته ۲۹ درصد کاهش را تجربه کرده است.
همچنین تعداد دو میلیون برگه اوراق بدهی به ارزش ۲۳۹ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان معامله شد که به ترتیب ۳۵ و ۳۳ درصد افزایش نسبت به هفته گذشته را نشان میدهد.
انتهای پیام