از ابتدای امسال تاکنون با افزایش فرایند بازاریابی پرونده حدود ۱۵شرکت جدید برای پذیرش در بورس تهران در دستور کار قرار گرفته است.
یک مقام مسئول در بورس تهران با بیان اینکه پرونده پذیرش ایرانسل در بورس تهران در حال بررسی است، گفت: ۱۶ درصد ارزش بازار بورس متعلق به بانکها است و تحلیلگران و سرمایهگذاران براساس ملاحظاتی که در این سند وجود دارد، به بانکها مینگرند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبارپول، روحاله حسینی مقدم، معاون نظارت بر ناشران شرکت بورس اوراق بهادار تهران با بیان اینکه موضوع برگزاری مجامع بانکها براساس الزامات بانک مرکزی در مورد پذیرش بانک شهر نیز قابل اتکاء خواهد بود، به فارس گفت: بازار سهام نسبت به موضوع برگزاری مجامع سالیانه بانکها و انتظار برای بازتاب وضعیت آنها در بازار سهام پیش از این، این موضوعات را دیده و تبعات آن را در نظر گرفته است، به طوری که اگر مدتها قبل انتظار بود که قیمت سهام بانکها از رشد برخوردار شود، اما با درجا زدن مواجه بود، شاید یکی از دلایل آن موضوع مجامع مطابق با الزامات بانک مرکزی بوده است.
حسینی مقدم در مورد دلیل توقف طولانی مدت نمادهای معاملاتی گروه مپنا، شیشه و گاز، کنتورسازی و دیگر شرکتهایی که همچنان نمادهای آنها متوقف هستند، گفت: درباره نماد معاملاتی این ناشران هماکنون موضوعات مورد درخواست از سوی سازمان بورس در حال پیگیری است و برخی از این شرکتها باید مجمع خود را برگزار کنند و علاوه بر ورود سازمان بورس، نهادهای نظارتی دیگری نیز ورود کردهاند که باید ابهامهای آنها برطرف و پس از برگزاری مجمع نسبت به گشایش نماد تصمیمگیری شود.
وی با اشاره به جلسه اخیر متولیان بورس با بانک مرکزی گفت: به تازگی جلسهای در مورد انتشار و پذیره نویسی اوراق مشارکت ارزی از طریق بورس تهران با معاون ارزی بانک مرکزی برگزار و ابهامات موجود برطرف شد. به زودی در قالب طرح جدیدی از سوی بورس تهران به بانک مرکزی مدلی ارائه خواهد شد که براساس آن تصمیمگیری شود.
به گفته وی، طی این دوره زمانی درخواستهایی نیز به شرکت بورس ارائه شده تا از این مسیر بتوانند اوراق مشارکت ارزی به منظور تامین مالی ارزی از طریق بورس تهران ارائه شده است.
حسینی مقدم با تاکید بر لزوم اصلاح دستورالعمل هیات پذیرش بورس تهران گفت: به نظر میرسد تا ۳ ماه آینده این اصلاح صورت گیرد و پس از آن طبق مقررات فرایند پذیرش اوراق مشارکت ارزی انجام خواهد شد.
این مقام مسئول در پاسخ به این پرسش فارس مبنی بر اینکه با توجه به اتمام واگذاری سهام شرکتهای اصل ۴۴ در بورس تهران چه اقدامهایی برای پذیرش شرکتهای خصوصی در بازار سهام صورت گرفته، پاسخ داد: رویکرد چندین ماهه بورس تهران به سمت بازاریابی خصوصی به منظور حضور در بورس سوق یافته و در این زمینه به سراغ هلدینگهای و برندهای تجاری معروف روی آورده است.
وی افزود: در حال حاضر پرونده در دستور کار هیات پذیرش هماکنون به ۱۵ شرکت خصوصی جدید بالغ شده که در این بین میتوان به ایرانیان اطلس و یا آپ اشاره کرد. در عین حال به نظر میرسد تا پایان امسال پرونده ۱۲ شرکت بزرگ برای معرفی به هیأت پذیرش دنبال خواهد شد. در این بین صنعت هتل سازی در حالی به بورس تهران آمده که به زودی صنعت سلامت و در آینده نزدیک صنعت هواپیمایی به زودی بورسی خواهند شد.
وی در این حال از درج نماد بورس تهران در تابلوی معاملات این بازار طی روز جاری خبرداد و گفت: طی ماه آینده جلسهای با حضور طرف آفریقای جنوبی و ایرانی در تهران به منظور بررسی پذیرش ایرانسل برگزار میشود و پس از آن الزامات ورود این اپراتور تلفن همراه در بورس بررسی خواهد شد و امیدواریم با توجه به اینکه این شرکت ذینفعان مختلف و محصولات متعددی در حوزه تلفن همراه کشور دارد، بتواند از مزایای بورس تهران استفاده کند.
انتهای پیام