سطوح توانگری شرکتهای بیمه شامل سطح یک رقم ۱۰۰ و بالاتر ( وضعیت سبز)، و سطح دو از ۷۰-۵۰ (وضعیت زرد)، در سطح سه ۵۰-۳۰ (وضعیت نارنجی) و سطح چهار کمتر از ۳۰ (وضعیت قرمز) است.
معاون نظارت بیمه مرکزی گفت: سطوح توانگری شرکتهای بیمه شامل سطح یک رقم ۱۰۰ و بالاتر (وضعیت سبز)، و سطح دو از ۷۰-۵۰ (وضعیت زرد)، در سطح سه ۵۰-۳۰ (وضعیت نارنجی) و سطح چهار کمتر از ۳۰ (وضعیت قرمز) است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبارپول، حبیب میرزایی پاسخ به این پرسش که شناسایی و رتبهبندی توانگری مالی شرکتهای بیمه چگونه است و چند درصد از این شرکتها حائز توانگری مالی هستند؟ ، اظهار داشت: طبق ضوابط مربوط، شرکتهای بیمه باید بر اساس صورتهای مالی مصوب مجمع عمومی خود نسبت توانگری خود را محاسبه و در هیات مدیره تصویب و پس از اظهار نظر حسابرس شرکت برای تایید بیمهمرکزی ارسال کنند.
به گزارش ایلنا، وی افزود: سطوح توانگری شرکتهای بیمه شامل سطح یک رقم ۱۰۰ و بالاتر ( وضعیت سبز)، و سطح دو از ۷۰-۵۰ (وضعیت زرد)، در سطح سه ۵۰-۳۰ (وضعیت نارنجی) و سطح چهار کمتر از ۳۰ (وضعیت قرمز) است.
میرزایی خاطر نشان کرد: در سال ۱۳۹۴ حدود ۱۶ شرکت دارای نسبت توانگری مطلوب (بالای ۱۰۰) بودهاند و دو شرکت در وضعیت قرمز و ۴ شرکت بیمه در وضعیت زرد و ۲ شرکت در وضعیت نارنجی بودهاند.
وی تصریح کرد: با اقدامات اصلاحی شرکتهای بیمه انتظار میرود تعداد شرکتهای بیمه دارای سطح توانگری یک نسبت به سال ۱۳۹۴ افزایش پیدا کند.
انتهای پیام