بازار ارز این روزها در بخش نرخ های اعلامی بانک مرکزی و همچنین بازار آزاد، نوسان های اندکی را تجربه می کند و همین شرایط فعالان بازار در شرایط انتظار نگه داشته است.
بازار ارز این روزها در بخش نرخ های اعلامی بانک مرکزی و همچنین بازار آزاد، نوسان های اندکی را تجربه می کند و همین شرایط فعالان بازار در شرایط انتظار نگه داشته است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبارپول، نگاهی به دامنه نوسانات دلار آمریکا، یورو و پوند انگلیس در هفته سوم خرداد (۲۲ تا ۲۷ خرداد) از نوسان های جزئی در حوزه یورو و دلار حکایت دارد در حالی که پوند از نگاه صرافی ها وضعیت بهتری را داشته است.
در ارزهای اعلامی بانک مرکزی، دلار هفته گذشته را با ۱۵ ریال افزایش نسبت به هفته دوم خرداد آغاز و رقم ۳۰ هزار و ۵۰۰ ریال را ثبت کرد؛ سه روز با افزایش قیمت رو به رو شد؛ دو روز کاهش را تجربه کرد و یک روز ثابت ماند و در نهایت در پایان هفته به ۳۰ هزار و ۵۲۹ ریال رسید.
یورو نیز شنبه هفته گذشته با قیمت ۳۴ هزار و ۳۱۹ ریال از سوی بانک مرکزی عرضه شد و در پایان هفته و پس از سه روز کاهش قیمت و یک روز ثبات نرخ در نهایت به رقم ۳۴ هزار و ۴۰۳ ریال در پایان هفته رسید.
اما پوند انگلیس در هفته ای که گذشته نوسانات بیشتری را داشت؛ پوند در ابتدای هفته گذشته با نرخ ۴۳ هزار و ۴۷۹ ریال از سوی بانک مرکزی عرضه شد و پس از پشت سر گذاشتن سه روز روند کاهشی در نهایت به ۴۳ هزار و ۳۰۵ ریال در روز پنجشنبه رسید.
در مجموع در هفته سوم خرداد دلار آمریکا با ۲۹ ریال و یورو با ۸۴ ریال افزایش قیمت رو به رو شدند و پوند انگلیس نیز ۱۷۴ ریال کاهش نرخ را تجربه کرد.
«رامین دلجوان» از فعالان بازار ارز درباره علت نوسانات اندک در نرخ ارزها به ایرنا گفت: دلیل تغییرات جزئی در این بازار، حاکمیت وضعیت انتظاری در بین فعالان ارز است و بسیاری در انتظارند تا ببینند سیاست تک نرخی شدن ارز چه زمان اجرایی می شود.
وی افزود: البته آغاز ماه مبارک رمضان و کاهش سفر هموطنان و وهمچنین رکود اقتصادی در کاهش تقاضای ارز در بازار بی تاثیر نبوده است.
دلجوان، در عین حال در پیش بودن همه پرسی در انگلیس برای ماندن یا خروج از اتحادیه اروپا را بر قیمت ارز این کشور در بازار ایران موثر دانست و گفت: این امر سبب شده تا پوند انگلیس در روزهای اخیر وضعیت بهتری نسبت به یورو و دلار داشته باشد.
انتهای پیام