وزیر حمل و نقل، دریا و شیلات فرانسه از فعال سازی ابزارهای پشتیبانی مالی این کشور برای تعامل با ایران مانند بیمه صادراتی لوکاس خبر داد.
وزیر حمل و نقل، دریا و شیلات فرانسه از فعال سازی ابزارهای پشتیبانی مالی این کشور برای تعامل با ایران مانند بیمه صادراتی لوکاس خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبارپول به نقل از ایرنا، آلن بیدالیس عصر دوشنبه در دیدار با وزیر جهاد کشاورزی جمهوری اسلامی ایران افزود: پس از توافق هسته ای و سفر رئیس جمهوری اسلامی ایران به پاریس، روابط دو کشور در مسیر توسعه قرار گرفته است.
وی اضافه کرد: فرانسه در ماه سپتامبر (شهریور- مهر)، دفتر بیزینس فرانس را که برای حمایت از تولیدکنندگان و فعالیت های اقتصادی است، در سفارتخانه این کشور در تهران راه اندازی کرد.
وی ادامه داد: با وجود اینکه هنوز بخشی از مسائل مربوط به مبادلات بانکی باقی مانده است اما شرایط برای همکاری شرکت های کوچک و متوسط فرانسوی با ایران فراهم شده است.
این مقام فرانسوی درباره همکاری های دو کشور در بخش شیلات گفت: قرار است ۱۵ شرکت فعال فرانسوی در بخش آبزیان و محصولات کشاورزی از بیست و ششم تا بیست و هشتم ماه آوریل (هفتم تا نهم اردیبهشت) در شیراز حضور یابند.
بیدالیس با استقبال از تشکیل کمیته مشترک دو کشور در بخش شیلات گفت: زمینه های همکاری تهران و پاریس در بخش پرورش آبزیان و همچنین صدف و جلبک وجود دارد.
بر اساس این گزارش، وزیر جهاد کشاورزی جمهوری اسلامی ایران امروز (دوشنبه) در دیدار با هیات فرانسوی از سرمایه گذاری مشترک ایران و فرانسه در بخش شیلات و پرورش آبزیان خبر داد و گفت: توسعه مزارع کشت در قفس آبزیان و بازاریابی مشترک برای صادرات محصولات از زمینه های همکاری دو کشور است.
در سفر بهمن ماه رئیس جمهوری اسلامی ایران به فرانسه، قراردادهایی به ارزش نزدیک به ۳۰ میلیارد یورو (۳۳ میلیارد دلار) امضا شد. قراردادهایی که بر اساس آن تا هشت سال آینده بیش از ۱۰۰ هواپیمای ایرباس وارد کشور می شود و یک شرکت مشترک خودرویی بین ایران و فرانسه تولید کنونی مدل های قدیمی پژو ۴۰۵ و پژو ۲۰۶ را ساماندهی و سه خودرو پژو ۲۰۸، ۲۰۰۸ و ۳۰۱ را از اواسط سال ۲۰۱۷ میلادی در ایران تولید می کند.همچنین تفاهم شد شرکت توتال روزانه ۲۰۰ هزار بشکه نفت از ایران بخرد.
اواخر سال ۱۳۹۲ معاون کل سازمان توسعه تجارت ایران حجم تجارت ایران و فرانسه را ۲۴۰ میلیون یورو اعلام کرد.
به گفته وی این میزان در سال ۱۳۸۹ بیش از سه میلیارد دلار بود بنابراین مبادلات دو کشور در سه سال یک دهم کاهش یافت.
برای پیوستن به کانال تلگرامی “اخبارپول” اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام