مدیر عامل بانک تجارت از کاهش ۱۰ درصدی هزینه های بانکی با لغو تحریم ها خبر داد.

مدیر عامل بانک تجارت از کاهش ۱۰ درصدی هزینه های بانکی با لغو تحریم ها خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبارپول، ابراهیم مقدم افزود : اکنون وضع بانکهای ایران بسیار مطلوب است و همه کشورها و شرکتهای خارجی برای برقراری ارتباط و همکاری با ایران از یکدیگر سبقت می گیرند.

وی افزود : تمام موانعی که در دوره تحریم با آن مواجه بودیم برداشته شده است و بانک ها می توانند بدون هیچ مشکلی عملیات خود را انجام دهند.

مقدم گفت : هرچند در دوره تحریم هم کارها انجام می شد اما هزینه زیادی بر بانکها تحمیل می کرد به طوری که کشور چین از نقل و انتقالات بانکی ۸.۵درصد، هند ۶.۵ درصد و ترکیه ۵/۵ درصد هزینه و کارمزد دریافت می کردند که این هزینه زیادی برای ما داشت.

وی افزود : به جز کارمزد قانونی یک بار دیگر برای تبدیل ارز به ارز کشور مبدأ باید هزینه می پرداختیم اما اکنون که تحریمها لغو شده تمام هزینههای اضافی از بین رفته است.

وی اعلام کرد : ۸ تا ۱۰ درصد از هزینه های نقل و انتقال های بانکی در دوران پساتحریم کاسته شده است که به طور مستقیم در قیمت تمام شده کالاها تأثیر دارد چون بخشی از مواد اولیه تولیدکنندگان داخلی از کشورهای خارجی و از طریق بانکها خریداری می شود.

وی در باره سوئیفت بانک گفت : همه قراردادها و مدارک خواسته شده از سوی سوئیفت به آنها تحویل داده شده و هزینه کارمزدهای آن نیز پرداخت شده است و روزهای آینده با اختصاص کدهای مورد نظر این شبکه برقرار می شود.

مدیرعامل بانک تجارت اظهار داشت‌: البته برای انجام عملیات بانکی خارجی ، محدودیت خاصی نداریم و از طریق بانک های شناخته شده و با ارسال ایمیل های رمزدار و نمابر نقل و انتقالات انجام می شود.
مشتریان منتظر جهشی بزرگ در خدمات بانک تجارت باشند معاون

مدیر عامل بانک تجارت در حوزه فناوری اطلاعات با اشاره به برنامه های آتی این بانک در حوزه IT گفت: اولویت اصلی بانک تجارت تجهیز شدن به سامانههای کاربردی مرتبط با عملیات بانکی در قالب سامانه بانکداری یکپارچه و مشتری محور CoreBanking است.

به گزارش روابط عمومی بانک تجارت، علیرضا لگزایی گفت: امروز دیگر IT سازمانها به عنوان یک ابزاریا تسهیل کننده سایر فرآیندهای سازمان تلقی نمی شود، بلکه فناوری اطلاعات موتور محرکه همه بخش های سازمان است.

معاون مدیرعامل بانک تجارت در خصوص ارتقاء سطح خدمات نوین بانک تجارت اظهار داشت: با وجود توسعه دیگر ابزارهای ارتباطی، شعبه همچنان نقطه اتصال بانک با مردم و دماسنج رضایت مشتریان از خدمات به شمار می رود و با یک ریلگذاری متناسب با تغییرات روز بانکداری کشور در شعب ، اثار آن را در سایر حوزه های ارائه خدمات بانک نظیر حوزه مالی، بین الملل، اعتباری و … نیز خواهیم دید.

وی مهم ترین اولویت توسعه ای حوزه IT بانک تجارت را اینگونه تشریح کرد: اولویت اصلی بانک تجارت تجهیز این بانک به سامانههای کاربردی مرتبط با عملیات بانکی در قالب CoreBanking یا همان سامانه بانکداری یکپارچه و مشتری محور است.

خوشبختانه در این حوزه مطالعات بسیار خوبی انجام شده. قرارداد طراحی، تهیه و بومی سازی محصول نیز در مرحله نهایی قرار دارد و در آینده نه چندان دور شاهد نتایج پیاده سازی CoreBanking بانک تجارت بصورت عملیاتی خواهیم بود.

لگزایی اولویت دوم IT بانک تجارت را ارتقاء و بهبود خدمات و سیستم های مبتنی بر IT در صف و ستاد اعلام کرد و افزود: تا زمانی که اولویت اول محقق شود مکلف به افزایش کیفیت ، سرعت و پایایی خدمات موجود هستیم و موضوعی که در مسیر پیش رو برای توسعه حوزه فناوری اطلاعات بانک بسیار مهم است افزایش توان مدیریت تغییر در حوزه IT است، تا بتوانیم ضمن تخصیص بخش بیشتری از بودجه و امکانات و توان فکری خود برای تحقق اولویت اول ، به گونه ای برنامه ریزی و عمل کنیم که جریان عملیات جاری بانک نیز با حداقل مشکل و اختلال تداوم یابد.

معاون مدیر عامل خطاب به مشتریان و ذینفعان بانک تجارت گفت: سال آینده منتظر نخستین بازخورد آنان از وضعیت خدمات الکترونیک بانک تجارت هستیم و از مشتریان و هموطنان عزیز درخواست می کنیم همراه ما در مسیر بهبود خدمات بانک باشند و این اطمینان را می دهیم که با جهش بزرگی که خواهیم داشت، تا پایان سال آتی، تمایز را در وضعیت خدمات نوین بانک تجارت احساس خواهند کرد.
معاون مدیر عامل بانک تجارت بر توسعه زیرساختهای فناوری اطلاعات در بانکها تاکید کرد و گفت : برغم هزینه های قابل ملاحظه ، بهبود و نوسازی زیرساختها در حوزه IT ، منافع حاصل از صرف این هزینه ها به افزایش درآمدها و پیشرفت پایدار در توسعه خدمات بانک منجر خواهد شد، کما اینکه در سازمانهای امروزی و موفق ، IT پیشران تغییر و تحول در توسعه کسب و کار است.

معاون مدیر عامل در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع پهنای باند اشاره کرد و گفت : پهنای باند هنوز یکی از چالش های جدی سیستم بانکی است و تاکنون از ظرفیت موجود زیرساخت های فناوری اطلاعات و ارتباطات برای بسیاری از خدمات بانکی مانند تراکنش های کارت و حوالجات نقدی استفاده شده است ، اما آنچه هنوز در فرآیندهای پیچیده سیستم بانکی دچار تحول جدی نشده ، حوزه تسهیلات است که فرآیندهای آن به شدت مستند محور است.

وی افزود : در روند تشکیل پرونده اعتباری ، اعتبار سنجی و تصمیم سازی اعتباری نیازمند ورود حجم زیادی از اطلاعات و مستندات هستیم . اگر بخواهیم که این فرآیند را تغییر داده ومبدا دریافت اطلاعات شعبه نباشد و از طریق اینترنت انجام پذیرد باید کاربر(مشتری) از پهنای باند مناسب برای ارسال اطلاعات برخوردار باشد. واقعیت این است که بسیاری از خدمات دیگر بانکی در شبکه مجازی نیز ، به خاطر ضعف پهنای باند مصرف کننده با چالش مواجه شده و همین امر می تواند باعث عدم افزایش اعتماد مشتریان به خدمات بانکداری مجازی شود.

لگزایی در پایان گفت : البته به جز مشکل پهنای باند ، مشکل اساسی و مهم دیگر مساله مهندسی مجدد فرآیندهاست . فرآیندهای موجود در سیستم بانکی عمدتا مکانیزه شده اما بعضی بانکها مهندسی مجدد را نه به شکلی جامع بلکه بر اساس ابتکار خود انجام داده اند.

وی در خصوص حمایت بانکها و دیگر بنگاههای اقتصادی کشور از خلق محصولات جدید در دانشگاهها و شرکتهای دانش بنیان گفت :بهتر است که سرمایه گذاری روی استارت آپ ها بر اساس نیازها و مدل کسب و کار بانک صورت گیرد .

خواجه حق‌وردی قائم مقام مدیرعامل بانک تجارت شد

در مراسمی با حضور مدیرعامل، اعضای هیات مدیره، هیات عامل و مدیران بانک تجارت، نادر خواجه حق‌وردی به عنوان قائم مقام مدیرعامل این بانک منصوب شد.

نادر خواجه حق‌وردی مدیر با تجربه بانک تجارت، سوابقی همچون مدیریت امور شعب در استان‌های قزوین، اصفهان و خراسان رضوی، مدیریت امور اداری، مدیریت امور مناطق تهران، عضویت در هیات مدیره بانک تجارت، معاونت مدیرعامل بانک پارسیان و معاونت اجرایی مدیرعامل بانک تجارت را در کارنامه دارد.

انتهای پیام


لینک کوتاه : http://poolpress.ir/?p=75725
به اشتراک بگذارید:
نظرات کاربران :

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)

کاهش ۱۰ درصدی هزینه‌های بانکی در پساتحریم
کاهش ۱۰ درصدی هزینه‌های بانکی در پساتحریم
کاهش ۱۰ درصدی هزینه‌های بانکی در پساتحریم
کاهش ۱۰ درصدی هزینه‌های بانکی در پساتحریم
کاهش ۱۰ درصدی هزینه‌های بانکی در پساتحریم
کاهش ۱۰ درصدی هزینه‌های بانکی در پساتحریم