نزدیک به ۲۰۰ کشور قرارداد آب و هوایی که به هدف کاهش گرمای جهانی به ۱.۵ درجه سیلیوس و تعهدپذیری در اجرای اقداماتی برای پیشبرد این اهداف در کنفرانس پاریس صورت گرفت را سر لوحه فعالیت های پنج ساله شان قرار دادند.
صنعت بینالمللی بیمه با هدف پوشش ۲۵ میلیون نفر از مناطق محروم جهان تا سال ۲۰۲۰ با ارائه خدمات بیمه حوادث و فجایع در کشورهای در حال توسعه چون کشورهای هند و فیلیپین، نقش تأثیرگذاری به عنوان ارائه کننده و سرمایه گذار در عملی شدن اهداف توافق جهانی تغییرات اقلیمی که ماه گذشته در پاریس منعقد شد، خواهد داشت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبارپول به نقل از ایسنا، نزدیک به ۲۰۰ کشور قرارداد آب و هوایی که به هدف کاهش گرمای جهانی به ۱.۵ درجه سیلیوس و تعهدپذیری در اجرای اقداماتی برای پیشبرد این اهداف در کنفرانس پاریس صورت گرفت را سر لوحه فعالیت های پنج ساله شان قرار دادند. تا جاییکه مدیرعامل بیمه فدرالی با اشاره به نقش صنعت بیمه در پیشبرد اهداف توافق تغییرات آب و هوایی می گوید: یکی از بخش های پر رنگ توافق تغییرات آب و هوایی پاریس شناسایی و قبول نقش صنعت بیمه در راه حل مسایل اقلیمی جهانی است. وظیفه بیمه مدیریت ریسک و تلاش برای حمایت از ابعاد مختلف زندگی است و به نظر می آید در این توافق این وظیفه به خوبی بازتاب یافته است.
به گفته رئیس مرکز همکاری و پژوهشی ریسک های اقلیمی در مونیخ نیز، آنچه در این قرارداد برای صنعت بیمه مورد توجه است، نقش خدمات پوشش ریسک در بند هشتم قرارداد پاریس است. با این حال تعهدی شفاف در جهت تضمین تحقق هزینه ۱۰۰ میلیارد دلاری در تأمین مالی برای تغییرات آقلیمی کشورهای در حال توسعه تا سال ۲۰۲۰ در این توافق صورت نگرفته است.
جامعه بین المللی بیمه نیز با تحقق هدف افزایش دوبرابری سرمایهگذاری سبز به ۸۴ میلیارد دلار در پایان سال ۲۰۱۵ توانست هدف گذاری افزایش این سرمایه گذاری تا سقف ۴۲۰ میلیون دلار برای سال ۲۰۲۰ منعقد کند. از این رو در مرحله بعدی انتظار می رود تا با ارائه چارچوبی از تمام منابع رشته های بیمه ای و تغییر رویه مدیریت منابع در بیمه بتواند به جدیدترین هدف سرمایه گذارای سبز تا پنج ساله آینده دست یابد.
طبق گزارش شرکت مالی انرژی نوین بلومبرگ، سرمایه گذاری در بخش انرژی های پاک در سال ۲۰۱۴ با افزایش ۱۲ درصدی به ۳۴۰ میلیارد دلار رسید.از این رو با پیش بینی افزایش سرمایه گذاری بیش تر در این زمینه نیاز به همکاری شرکت های بیمه برای کمک به نقل و انتقالات مالی هم چون همکاری این صنعت در تأمین مالی صنعت سوخت فسیلی در گذشته بیش از پیش احساس می شود.
شرکت های بیمه ای چون شرکت بیمه مونیخ که به افزایش سرمایه گذاری در بخش های زیرساختی، انرژی های تجدید پذیر و تکنولوژی های روز تا ۱.۵ میلیارد دلار تا پایان سال مالی ۲۰۱۳ کمک کرده است در نظر دارد تا در پی این توافق با مدیریت منابع در سرمایه گذاری ۸.۷ میلیارد دلاری تا چند سال آینده نقش داشته باشد.
انتهای پیام