سرمایه گذاران در بازار جهانی طلا در آستانه نشست بانک مرکزی آمریکا در هفته آینده، در حاشیه بازار قرار گرفتند و حتی افت ارزش دلار هم علاقه ای برای خرید این فلز ایجاد نکرد.
سرمایه گذاران در بازار جهانی طلا در آستانه نشست بانک مرکزی آمریکا در هفته آینده، در حاشیه بازار قرار گرفتند و حتی افت ارزش دلار هم علاقه ای برای خرید این فلز ایجاد نکرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبارپول به نقل از ایسنا، هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات روز جاری بازار سنگاپور ۰.۲ درصد افزایش یافت و به ۱۰۷۴ دلار رسید.
در بازار نیویورک هر اونس طلا برای تحویل در فوریه با ۰.۱ درصد کاهش، به ۱۰۷۴ دلار رسید. بهای معاملات این بازار روز چهارشنبه ۱.۲۰ دلار یا ۰.۱ درصد افزایش یافته و به ۱۰۷۶ دلار رسیده بود.
این فلز زرد هفته گذشته به ۱۰۴۵ دلار نزول کرده بود که پایینترین قیمت از فوریه سال ۲۰۱۰ بود اما با افزایش تقاضای خرید معامله گران، بهبود یافته بود.
سرمایه گذاران طلا در شرایطی که انتظار میرود نخستین افزایش نرخهای بهره آمریکا در حدود یک دهه گذشته در نشست هفته آینده بانک مرکزی این کشور تصویب شود، محتاط شده اند.
تحلیلگران بانک استرالیا و نیوزیلند هم در گزارشی با اشاره به در پیش بودن نشست بانک مرکزی آمریکا عنوان کردند طلا در بازه محدودی معامله میشود زیرا سرمایه گذاران دست نگه داشته و منتظر روشن شدن سیاست پولی آمریکا در هفته آینده هستند.
تحلیلگران و سرمایه گذاران احتمال سقوط طلا به هزار دلار را مطرح کرده اند. بسیاری از حاضران بازار از این واهمه دارند که کاهش قیمت طلا به هزار دلار ممکن است تا زمان افزایش نرخهای بهره از سوی بانک مرکزی آمریکا تا هفته آینده اتفاق بیافتد.
نرخهای بهره بالاتر هزینه نگهداری طلا را که دارایی بدون بازده به شمار میرود افزایش میدهد و به جذابیت سرمایه گذاری آن لطمه میزند و از سوی دیگر از ارزش دلار پشتیبانی میکند.
بر اساس گزارش رویترز، طلا تحت تاثیر دورنمای افزایش نرخهای بهره، از ابتدای سال جاری میلادی تاکنون ۹.۵ درصد کاهش قیمت داشته و به سوی سومین کاهش سالانه متوالی پیش میرود.
از سوی دیگر کاهش قیمت نفت به پایینترین سطح در هفت سال گذشته به همراه کاهش گسترده قیمتها در بازارهای کالاها، به فشار بر طلا افزوده و مانع صعود قیمت این فلز ارزشمند شده است.
ضعیف شدن بیشتر قیمت نفت ممکن است واهمه نسبت به تورم منفی را ایجاد کند که عامل منفی برای طلا به حساب میآید زیرا این فلز همواره پناهگاه سرمایه در زمان بالا رفتن تورم به شمار میرود.
در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره برای تحویل فوری با ۰.۳ درصد کاهش، ۱۴.۱۸۷ دلار معامله شد. هر اونس پلاتین برای تحویل فوری با ۰.۳ درصد کاهش، به ۸۵۴ دلار رسید در حالیکه هر اونس پالادیم با ۰.۴ درصد کاهش، ۵۵۰ دلار بود.
انتهای پیام