افزایش سرمایه شرکت های بیمه به گره کوری در روزهای اخیر تبدیل شده است .

خسارات سیلاب

افزایش سرمایه شرکت های بیمه به گره کوری در روزهای اخیر تبدیل شده است . از سوی بازار سرمایه جذابیت سرمایه گذاری در شرکت های بیمه از دست رفته زیرا بازدهی لازم را ندارد و از سوی دیگر سهام داران فعلی شرکت ها توانایی وانگیزه افزایش سرمایه را ندارد .
به گزارشپایگاه اطلاع رسانی اخبارپول به نقل از ایران و جهان، در حالی که پیش از این و در آگهی منتشره شده از سوی بیمه میهن قرار بود که در جلسه مجمع عمومی فوق‌العاده ۲۸ مهر ماه در خصوص افزایش سرمایه بیمه میهن تصمیم گیری شود این شرکت در اطلاعیه ای اعلام کرده که مجمع عمومی فوق العاده در تاریخ مذکور برگزار نمی گردد و تصمیم گیری در خصوص دستور جلسات ذیل به مجامع بعدی که تاریخ آن متعاقباً اعلام میگردد موکول می شود .

این در حالی است که بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران در اجرای مصوبه هیات وزیران ،برنامه زمان بندی افزایش حداقل سرمایه شرکت های بیمه غیر دولتی مستقر در سرزمین اصلی را به شورای عالی بیمه ارائه کرده و ضمن تاکید بر اجرای برنامه مصوب افزایش سرمایه، از شرکت های بیمه‌ای که افزایش سرمایه خود را طبق برنامه اجرا کرده‌اند تقدیر و بر اجرای کامل برنامه زمانبندی مصوب در خصوص سایر شرکت های بیمه تأکید کرده است
بر اساس این گزارش، شورای عالی بیمه همچنین مقرر کرد شرکت‌های بیمه‌ای که افزایش سرمایه خود را مطابق برنامه زمانبندی اجرا نکرده‌اند اگر تا پایان سال ۱۳۹۵ افزایش سرمایه خود را ثبت نکنند، مطابق با قوانین و مقررات با محدودیت فعالیت مواجه خواهند شد.

شورای عالی بیمه اعلام کرده است که اگر شرکت های بیمه میهن، نوین و سینا بر اساس سطح توانگری تا پایان سال ۱۳۹۴ اقدام به ثبت افزایش سرمایه مطابق با برنامه زمان‌بندی نکنند، بر اساس گزارش بیمه مرکزی تصمیم قانونی لازم اتخاذ خواهد شد. طبق این گزارش، سایر شرکت های بیمه مشمول مصوبه هیات وزیران موظف به اجرای کامل برنامه افزایش سرمایه تا پایان سال ۱۳۹۵ شده اند.
سرمایه فعلی این شرکت باید تا پایان سال جاری به ۱۸۲۰ میلیارد ریال برسد .پیش از این در مجمع ۲۳ تیر ماه سال جاری این شرکت از محل تجدید ارزیابی دارایی ها سرمایه خود را به ۴۰۲ هزارو ۹۲۲ میلیون ریال رساند لذا افزایش سرمایه جدید باید از محل آورده نقدی سهام داران و یا پذیره نویسی صورت گیرد .با این حساب بیمه میهن تنها پنج ماه فرصت دارد تا افزایش سرمایه ۴.۵ برابری را تا پایان سال محقق کند.

نکته دیگر بحث انتخاب اعضای هیات مدیره است که از دیگر دستورات این جلسه بود و مقرر بود که در ساعت ۹ صبح روز ۲۸ مهر ماه در این خصوص نیز تصمیم گیری شود که برگزاری یا عدم برگزاری این جلسه مشخص نشده است .آئین نامه شماره ۹۰ شرکت های بیمه را در خصوص صلاحیت مدیران واعضای هئیت مدیره به چالش در آورده است و پس از بیمه سینا ، بیمه میهن دومین شرکتی است که جلسه مجمع عمومی فوق العاده خود در خصوص انتخاب هئیت مدیره لغو می کند .
الزامات آئین نامه ۹۰ تاکید دارد که صلاحیت حرفه ای مدیرعامل و اعضای هیات مدیره و افراد کلیدی شرکت های بیمه به تائید بیمه مرکزی برسد .


لینک کوتاه : http://poolpress.ir/?p=71285
به اشتراک بگذارید:
نظرات کاربران :

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)

فرصت سوزی در بیمه میهن
فرصت سوزی در بیمه میهن
فرصت سوزی در بیمه میهن
فرصت سوزی در بیمه میهن
فرصت سوزی در بیمه میهن