معاون سابق بانک مرکزی با بیان اینکه با انجام رفورم پولی و برنامهریزیهای مناسب میتوان در میان مدت به تقویت ارزش پولی دست یافت، گفت: همین که شرایط تثبیت شود نشاندهنده اصلاح ارزش پولی است.
به گزارش پول پرس به نقل از ایسنا، حیدر مستخدمین حسینی با بیان این مطلب اظهار کرد: باید در حوزههای اقتصادی، سیستمی را تعریف کنیم که همه عناصر آن با هم ارتباط داشته باشند، چون سیاستهای پولی و مالی با یکدیگر ارتباط معناداری دارند و دولت باید بتواند از کاهش ارزش پول ملی جلوگیری کند و پس از آن در راستای تقویت ارز آن حرکت کند.
وی افزود: در این راستا حمایت از تولید که اشتغالزایی را به دنبال دارد ایجاد میشود که همه اینها در مجموع محصول و کالا را در جامعه افزایش میدهد و به کاهش نرخ تورم کمک میکند.
وی با بیان اینکه تصمیمگیری و تصمیمسازی در حوزه اقتصاد کار ساده و راحتی نیست و در چند سال اخیر تخریبهایی شاهد بودیم که این موضوع به دلیل تصمیمگیریهای نابهجا بود گفت: در کشور با تلاشها و زحمات فراوانی که کشیده شد نرخ ارز در سال ۸۱ تک نرخی شد که دولت نباید اجازه میداد این شاکله از هم بپاشد ولی به دلیل عدم استفاده از افراد متخصص در حوزههای تصمیمگیری و تصمیمسازی اوضاع نابسامانی را شاهدیم.
معاون سابق بانک مرکزی با بیان اینکه نباید این موضوع را به گردن تحریم بیندازیم چون این کار درستی نیست تاکید کرد: نباید انتظار داشته باشیم که ساختار اقتصادی یک شبه اصلاح شود و باید حوصله داشته و با برنامهریزی مناسب و دقیق دولت باید سعی کند اعتماد را به جامعه برگرداند.
مستخدمین حسینی گفت: تولید و عرضه بیشتر، اشتغال را افزایش میدهد و تولید مازاد، تورم را کاهش داده و به صادرات کمک میکند و همه اینها ارزآوری میآورد و پس از آن پول ملی تقویت میشود که اینها ابتداییترین کارهایی است که باید انجام شود.
وی همچنین در بخشی از سخنان خود با تاکید بر ضرورت تغییر رییس کل بانک مرکزی گفت: کسی که به عنوان رییس جدید بانک مرکزی تعیین میشود، باید بتواند از عهده تغییر شرایط جدید اقتصادی بر بیاید و با توجه به خواست مردم حرکت کند.
انتهای پیام