یک کارشناس بازار سرمایه گفت: برای از میان برداشتن رفتارهای هیجانی در بلندمدت باید فرهنگ سازی کرد.
یک کارشناس بازار سرمایه گفت: برای از میان برداشتن رفتارهای هیجانی در بلندمدت باید فرهنگ سازی کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبار پول(poolpress.ir)، علی احمدی در گفت و گو با تسنیم گفت: با ادامه کاهش شاخص و قیمتها در بورس پس از انتشار خبر رسیدن به توافق در مذاکرات هسته ای طی دو هفته گذشته بنظر می رسد این روزها بازار سرمایه به تعادل رسیده است.
این کارشناس بازار سرمایه افزود: در شرایط کنونی برخی سهامداران با این استدلال به بازار ورود می کنند که در دو هفته گذشته قیمت سهام افت خود را کرده است و در مقابل برخی دیگر معتقدند وضعیت نامطلوب فعلی شرکتهای بورسی کماکان ادامه دارد و بهبود شرایط اقتصادی کشور به زمان نیاز دارد و با این منطق به بازار ورود نمی کنند.
وی ادامه داد: در شرایط فعلی که چشم انداز سودآوری در کوتاه مدت برای بازار سهام وجود ندارد برخی تلاش می کنند با نوسانگیری از این رهگذر سودی کسب کنند که البته تازه واردان به بورس و نیز کسانی که در این زمینه تجربه ندارند باید از نوسانگیری پرهیز کنند.
این کارشناس بازار سرمایه در خصوص این که چگونه می شود از بروز رفتارهای هیجانی و نوسانگیری در بازار جلوگیری کرد گفت: اقداماتی چون امور کنترلی نهادهای نظارتی و توسعه صندوقهای حمایت از بازار می تواند به عنوان مهمترین راهکارهای هیجانزدایی از بازار در کوتاهمدت باشد.
وی افزود: البته برای از میان برداشته رفتارهای هیجانی در بلندمدت باید با گسترش فرهنگ سهامداری و نیز استفاده از معاملات آتی سهام این مشکلات را برطرف کرد.
این کارشناس بازار سرمایه در خصوص آینده بورس گفت: گزارشهای ضعیف شرکتها در کوتاهمدت نشانه امیدوار کننده ای از وضعیت بازار پیش روی سهامداران قرار نمی دهد؛ هر چند با رفع تحریم ها می تواند در میان و بلندمدت امیدوار به بازگشت رونق به اقتصاد و نیز سودآوری بنگاهها و رونق بورس بود.
انتهای پیام