ایجاد بانک اطلاعات کارگران کشور، کارگران محروم از مزایای بیمه و درمان را شناسایی می‌کند و به بیمه‌گریزی کارفرمایان پایان می‌دهد.

دبیرکل کانون عالی شوراهای اسلامی کار کشور گفت: ایجاد بانک اطلاعات کارگران کشور، کارگران محروم از مزایای بیمه و درمان را شناسایی می‌کند و به بیمه‌گریزی کارفرمایان پایان می‌دهد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبار پول(poolpress.ir)، رحمت‌الله پورموسی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: یکی از مشکلات مهم جامعه کارگری، موضوع بیمه‌گریزی است. بسیاری از کارفرمایان، نیروهای کار خود را بیمه نمی‌کنند یا به اندازه کافی حقوق و مزایا نمی‌دهند و همین امر موجب نارضایتی کارگران و کاهش کیفیت تولید می‌شود.

وی فراهم شدن امکان بیمه کارگران محروم را مهمترین مزیت راه‌اندازی بانک اطلاعاتی دانست و ادامه داد: ایجاد این بانک اطلاعاتی در اولین گام مشکل بیمه کارگران را برطرف و یک امنیت شغلی برای آنها فراهم می‌کند و ضمن شناسایی کارگران فاقد بیمه، موجب می‌شود که کارگران به میزان قانونی حقوق و دستمزد و مزایا دریافت کنند و خانوارهای کارگری نیز تحت پوشش بیمه درمان قرار بگیرند.

پورموسی ادامه داد: بعضا گزارش‌هایی به ما می‌رسد که در برخی کارگاه‌ها که کارفرما از بیمه کارگران سرباز زده هنگام حضور بازرسان، کارفرما کارگران را موقت از کارگاه بیرون می‌کند تا بازرسان کار متوجه نشوند و بعد از مدتی آن کارگاه با حادثه‌ای دچار می‌شود و کارفرما باید همه زندگی خود را برای پرداخت خسارت بدهد.

دبیرکل کانون عالی شوراهای اسلامی کار کشور در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: درحال حاضر بسیاری از کارگران زیر نظر تشکل‌های کارگری نیستند یا انجمن صنفی ندارند، بعضا به شکل زیرپله‌ای کار می‌کنند و شناخته شده نیستند لذا اگر یک بانک اطلاعاتی جامع از این دسته کارگران ایجاد شود و آنها را شناسایی کند امنیت شغلی ‌آنها تضمین و مشکل بیمه و حقوق و مزایای آنها برطرف می‌شود.

وی با اشاره به حمایت وزیر کار از طرح ایجاد بانک اطلاعات کارگران کشور، افزود: این طرح در فاز اول به عنوان پایلوت در خراسان رضوی به اجرا در آمده است.هم اکنون نزدیک به ۷۰۰ هزار کارگر در این شهر مشغول کار هستند که بین ۸۰ هزار تا ۱۰۰ هزار نفر آنها بیمه نیستند و امیدواریم که اجرای این طرح در سطح کشور به شناسایی آنها کمک کند.

انتهای پیام


لینک کوتاه : http://poolpress.ir/?p=66461
به اشتراک بگذارید:
نظرات کاربران :

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)

پایان بیمه‌گریزی کارفرمایان
پایان بیمه‌گریزی کارفرمایان
پایان بیمه‌گریزی کارفرمایان
پایان بیمه‌گریزی کارفرمایان
پایان بیمه‌گریزی کارفرمایان
پایان بیمه‌گریزی کارفرمایان