رئیس ستاد انتخاباتی حسن روحانی در رابطه با برنامههای حمایت از تولید ملی گفت: باید زودتر به فکر تولید میافتادیم و تورم ایجاد شده نیز به دلیل اختلاف عرضه و تقاضا و افزایش نقدینگی است.
محمدرضا نعمتزاده، رئیس ستاد انتخاباتی حسن روحانی صبح امروز به تالار معاملات بورس اوراق بهادار تهران رفت و با برخی از مدیران عامل کارگزاریها و همچنین معاملهگران این بازار به گفتوگو نشست.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پول پرس به نقل از فارس، نعمتزاده با تأکید بر اینکه ما دولت راستگویان را تشکیل خواهیم داد، گفت: نباید مسائل حاشیهای مانع از فعالیتهای ما شود.
وی در پاسخ به این سوال که در رابطه با کنترل تورم چه برنامهای دارید تصریح کرد: تورم در نتیجه اختلاف عرضه و تقاضا است و به عبارتی یک تقاضا و از طرفی هم عرضه در جامعه وجود دارد ، بنابر این اگر تولید کشور با میزان تقاضا و نقدینگی موجود در کشور هماهنگ عمل نکند، تورم ایجاد میشود.
وی با اشاره به اینکه با صادرات نفت و تبدیل منابع آن به ریال، نقدینگی در جامعه تزریق شدهاست، گفت: تفاوت میزان نقدینگی موجود منجر به تورم شده است؛ از طرفی هم با اضافه مبالغ صادرات نفت به واردات بسیاری از کالاها تأکید شده است.
نعمتزاده با بیان اینکه یکی از بدترین راهکارها برای کنترل تورم، انجام واردات است، خاطرنشان کرد: امکان دارد برای لحظاتی و مقطعی انجام واردات ثمر داشته باشد.
وی ادامه داد: به طور متوسط در دوره ۸ ساله احمدینژاد،سالانه ۷۰ میلیارد دلار واردات انجام شده است.
* تغییر در روند واگذاریها
رئیس ستاد انتخاباتی حسن روحانی در ادامه با اشاره به اینکه بخش خصوصی باید نقش اساسی در اقتصاد داشته باشد، گفت: این اقدام موجب بهرهوری و افزایش قدرت خرید و رقابت میشود.
وی افزود: اصل ۴۴ از اصولی بود که دولت نتوانست آن را به درستی در جامعه تعریف کند و رهبری هم در جریان واگذاریها به دولت در رابطه با عدم واگذاری برخی دستگاههای بالادستی نظام مواردی را گفته است.
وی افزود: این دستگاهها شامل شبکههای ارتباطی، برق و برخی بانکها بود.
* سرمایهها در بورس همانند خون جاریست
نعمتزاده در رابطه با برنامههای دولت آینده روحانی درخصوص رونق بازار سرمایه گفت: برای رونق اقتصادی به ایجاد سرمایهگذاری و دیگر موارد مثل رونق بازار سرمایه نیازمند هستیم.
وی با بیان اینکه بازار سرمایه همانند خونی است که در رگهای اقتصاد کشور جاریست، گفت: در گذشته بورس شرایط خوبی نداشت و رئیس جمهور فعلی، آقای احمدینژاد هم با نگاهی مبنی بر بورس بازی به این بازار نگاه میکرد.
وی ادامه داد: بورس محل عرضه و تقاضا است و یک بستر برای ارزشگذاری سرمایههای اقتصادی است.
*اظهار نظر جالب درباره تولید ملی
وی در پاسخ به این سوال که نگاه شما درباره تولید ملی چیست و چه برنامههایی برای حمایت از این بخش دارید، در اظهار نظری جالب تاکید کرد: بر منکرش لعنت؛ گله ما این است که چرا تولید ملی که پایه اقتصاد کشور است و رشد و تکنولوژی در قرین آن است به فراموشی سپرده شده است.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: باید تولید ملی در بخشهای کشاورزی و صنعتی با جدیت حمایت شده و دیگر بخشها نیز به طبع حمایت از این دو بخش اصلی رونق خواهد گرفت و چرخه آنها به راه خواهد افتاد.
رئیس ستاد انتخاباتی حسن روحانی درباره برنامههای دولت آقای روحانی در رابطه با کمبود منابع حاصل از فروش نفت، گفت: در رابطه با میزان صادرات نفتی اطلاعی ندارم و در جریان میزان فروش و درآمدهای حاصل از آن نیستم.
انتهای پیام