توجه بانک مسکن به اقشار متوسط است که عموما کارمند هستند و قدرت پسانداز را نیز دارند که این دسته افراد با وامی که از بانک مسکن دریافت میکنند یک مسکن متوسط در سطح کل کشور بتوانند تهیه کنند.
اخبارپول – مریم ابونیا: مدیر عامل بانک مسکن از ارائه طرحها و پیشنهادات جدید توسط این بانک به بانک مرکزی خبر داد.
به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی اخبارپول، محمدهاشم بت شکن، مدیرعامل بانک مسکن، صبح امروز در نشست خبری که به مناسبت دهه فجر در وزارت اقتصاد و دارایی تشکیل شده شود ضمن معرفی طرحهای پیشنهادی بانک مسکن به بانک مرکزی به معرفی خلاصه ای از این طرح ها پرداخت.
وی با علام این مطلب که تلاش این بانک بر صاحب خانه شدن اقشار متوسط مردم است گفت: پیشنهاد تاسیس موسسات اعتباری تخصصی مسکن یا شرکتهای پسانداز منطقهای را به بانک مسکن دادهایم که این سازمانها بصورت منطقهای جذب سپرده کرده و منطقهای هم تسهیلات به متقاضیان اعطا کنند.
وی همچنین از ارائه پیشنهاد افتتاح صندوق پس انداز مسکن جدید به بانک مرکزی خبر داد و گفت: این طرح هم اکنون در بانک مرکزی در دست مطالعه است که درصورت موافقت بانک مرکزی با این طرح جزئیات آن را اعلام میکنیم.
از دیگر طرحهایی که مدیرعامل بانک مسکن به آن اشاره کرد انتشار اوراق مشارکت است که هم اکنون آیین نامههای اجرایی آن در بورس در دست تدوین است.
مدیرعامل بانک مسکن از پیشنهاد ارائه وام ۶۰ میلیونی به بانک مرکزی یاد کرد و گفت: وام خرید ۸۰ میلیون تومانی مسکن توسط بانک مسکن به بانک مرکزی پیشنهاد نشده بود. ما به دنبال این هستیم که قدرت خرید مردم را برای خرید واحد مسکونی با یک رژیم پس اندازی افزایش دهیم.
وی ادامه داد: آنچه به بانک مرکزی پیشنهاد کرده ایم افزایش وام خرید مسکن به میزان ۶۰ میلیون تومان است که در حال حاضر منتظر بررسی های کارشناسی بانک مرکزی هستیم.
بت شکن همچنین در همین رابطه اظهار داشت: توجه بانک مسکن به اقشار متوسط است که عموما کارمند هستند و قدرت پسانداز را نیز دارند که این دسته افراد با وامی که از بانک مسکن دریافت میکنند یک مسکن متوسط در سطح کل کشور بتوانند تهیه کنند.
وی ادامه داد: وقتی موفق به اخذ مجوز بانک مرکزی در این رابطه شدیم جزئیات آنرا رسما اعلام میکنیم.
بت شکن در رابطه با مطالبات معوق که این روزها برای هر بانکی معضل به حساب میآید تاکید کرد بانک مسکن همچنان کمترین میزان مطالبات معوق را دارد.
وی ادامه داد: نسبت مطالبات غیرجاری با احتساب مسکن مهر کمتر از ۵ درصد و بدون مسکن مهر را کمتر از ۲ درصد است.
مدیرعامل بانک مسکن همچنین از توسعه شعب این بانک یاد کرد و اعلام کرد هم اکنون ۱۲۴۱ شعبه بانک مسکن در سراسر کشور فعال هستند.
وی در خصوص وام ازدواج نیز گفت: تا کنون ۴۶ هزار فقره وام قرضالحسنه ازدواج به مبلغ ۱۴۰۰ میلیارد ریال به زوجین متقاضی توسط بانک مسکن پرداخت شده است.
بت شکن در ادامه با اشاره به تلاشهای بانک مسکن در رابطه با اعمال خیرخواهانه گفت: در حال حاضر ۶ مدرسه در نقاط محروم کشور به همت بانک مسکن در حال ساخت است همچون خراسان جنوبی، کرمان، هرمزگان، آذربایجان شرقی و غربی و چند شهر دیگر.
وی همچنین به تلاش این بانک برای آزادی زندانیان غیرعمد به کمک ستاد دیه اشاره کرد .
بت شکن در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص فعالیت این بانک در زمینه لیزینگ مسکن گفت: ما علاقمندیم در این زمینه فعالیت کنیم چراکه لیزینگ به بازار عمق میبخشد.
وی ادامه داد: هم اکنون بانک مسکن شرکت لیزینگ دارد اما فعالیت آن به صورت محدود است که نسبت به تامین مالی واحدهای اداری و خودرو اقدام می کند.
وی تاکید کرد که در حال حاضر ضوابط بانک مرکزی اجازه فعالیت در زمینه لیزینگ را نمی دهد و چنانچه این امر توسط بانک مرکزی تایید شود بانک مسکن وارد عرصه فعالیت در زمینه لیزینگ مسکن خواهد شد.
بت شکن در خصوص وصول تسهیلات مسکن نیز اعلام کرد: تا کنون ۴۹ هزار میلیارد ریال تسهیلات مسکن مهر وصول شده است.
وی با اشاره به وقفه ایجاد شده در هزینه آورده متقاضیان درخدمات زیربنایی مسکن مهر گفت: ماهانه حدود ۲۰۰۰ میلیارد ریال اقساط ماهانه تسهیلات مسکن مهر است و سالانه نیز حدود ۲۴۰۰۰ میلیارد ریال وصولی حاصل از بازپرداخت تسهیلات مسکن مهر است .
وی در ادامه از تخصیص ۱۵۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات به بخش مسکن خبرداد و گفت: در ۱۰ ماه سال جاری ۱۰۱ هزار فقره تسهیلات برای خرید واحدهای مسکونی دراختیار مشتریان بانک مسکن قرار گرفته است که این شاخص نشان دهنده رشد ۲۵ درصدی تعداد اعطای تسهیلات طی مدت یاد شده است.
وی از تامین مالی ۵۴۶ هزار واحد مسکونی توسط بانک مسکن در ۱۰ ماه سالجاری خبر داد و در این خصوص افزود: از تعداد مذکور نسبت به تامین مالی ۳۷۱ هزار واحد مسکونی از طریق انتقال سهم الشرکه اقدام شده است.
بت شکن در ادامه گفت: مانده تسهیلات اعطایی بانک مسکن در حال حاضر در حدود ۱۰۷ هزار میلیارد تومان است و از این حیث بزرگترین مانده تسهیلات در نظام بانکی کشور متعلق به بانک مسکن است.
انتهای پیام