وزیر بهداشت با بیان اینکه اقدامات دولت برای کاهش کمبودهای پزشکی بهداشتی قم تنها در حد یک مسکن و آرام بخش است، افزود: علما و مراجع باید ضمن ارایه ارشادات و راهنمایی های لازم دولت را در این زمینه یاری کنند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: دفتر چه های بیمه سلامت باید برای بیماران مانند پول باشد و آنها در زمان مراجعه به پزشک به جای پول برای هزینه های درمان خود از این دفتر چه ها استفاده کنند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبارپول(poolpress.ir) به نقل از ایرنا، «سید حسن قاضی زاده هاشمی» پنجشنبه شب در دیدار با آیت الله موسوی اردبیلی از مراجع تقلید در قم، اظهار داشت: متاسفانه بیمه های سلامت و خدمات درمانی در ایران خیلی کار آمد نیست و تا رسیدن به حد مطلوب فاصله زیادی دارد.
وزیر بهداشت همچنین با اشاره به تحقق وعده های انتخاباتی رییس جمهوری مبنی بر بیمه شدن همه ایرانیان و اجرای قانون بیمه سلامت پس از ۲۰ سال از تصویب آن در مجلس شورای اسلامی، خاطرنشان کرد: در حال حاضر به غیر از دو میلیون نفری که خودشان نخواستند که بیمه شوند، همه مردم تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند و دولت نیز هیچ منعی برای بیمه کردن افراد ندارد.
وی با اشاره به بیمه روستاییان و همچنین تحت پوشش بیمه قرار گرفتن واکسن و ۱۴ قلم دارو برای آنها، تصریح کرد: در روستاهای کشور نظام ارجاع به صورت کامل ایجاد شده، و تمامی روستاهای کشور از ماما و پزشک و همچنین مراکز درمانی بهداشتی برخوردار است.
قاضی زاده هاشمی همچنین با بیان اینکه دولت یازدهم برای حاشیه نشین ها اعتبارات ویژه ای را اختصاص داده است، افزود: در حالی که در آغاز انقلاب اسلامی ۷۰ درصد مردم ایران روستانشین بودند این آمار به بیش از ۲۰ درصد کاهش پیدا کرده و روستاییان به حاشیه شهرها مهاجرت کرده اند.
وی با اشاره به ۹ میلیون حاشیه نشین در کشور، خاطرنشان کرد: دولت همواره تلاش نموده تا با فرهنگ سازی و همچنین ایجاد یک سبک زندگی جدید برای حاشیه نشین ها دسترسی آنها به امکانات بهداشتی و مراکز خدمات درمانی را تسهیل کند.
وزیر بهداشت با اشاره به وضعیت درمانی قم و کمبودهای فراوان در این زمینه افزود: به رغم توسعه قم، این استان هنوز از مراکز بهداشتی و درمانی مناسب و مجهزی برخوردار نیست.
قاضی زاده هاشمی با اشاره به بیمارستان شهید بهشتی به عنوان تنها مرکز درمانی مجهز قم، گفت: بیمارستان های قم غالبا دچار فرسودگی شده اند.
وی با اشاره به وجود جامعه المصطفی(ص) و مراکز آموزشی و علمی متعدد در قم، خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت خوبی که در قم برای پرورش طلاب علوم دینی وجود دارد، ایجاد یک مرکز آموزشی بین المللی جهت تربیت پزشک نیز ضروری است.
وزیر بهداشت با بیان اینکه اقدامات دولت برای کاهش کمبودهای پزشکی بهداشتی قم تنها در حد یک مسکن و آرام بخش است، افزود: علما و مراجع باید ضمن ارایه ارشادات و راهنمایی های لازم دولت را در این زمینه یاری کنند.
وی همچنین با اشاره به وجود تنگناها و مشکلات مالی برای دولت، تصریح کرد: دولت با توجه به کاهش قیمت نفت برای توسعه بیمارستان ها و مراکز در مانی در کشور با مشکلات جدی مواجه است.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امروز درسفر به قم با حضرات آیات مراجع تقلید لطف الله صافی گلپایگانی، حسین وحید خراسانی، ناصر مکارم شیرازی، حسین نوری همدانی و عبدالله جوادی آملی دیدار و گفت و گو کرد.
انتهای پیام