مجمع عمومی عادی سالیانه بانک گردشگری منتهی به سال مالی ۳۰ آذر ۹۱ با حضور حدود ۸۰ درصد سهامداران حقیقی و حقوقی و نماینده سازمان بورس و اوراق بهادار در هتل اسپیناس تهران برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پول پرس به نقل از روابط عمومی بانک گردشگری، در ابتدای این جلسه با تایید حاضرین، مهدی جهانگیری به عنوان رییس مجمع و طاهری، زیرک نژاد، یامی و صفاتی به عنوان دیگر اعضای جلسه انتخاب شدند، همچنن ناصرسالار- مدیرعامل بانک گردشگری نیز به عنوان نماینده رسمی بانک در کنار هیات رئیسه مجمع قرار گرفت تا پس از ارائه گزارش هیات مدیره و بازرس قانونی و ارائه گزارش صورتهای مالی بانک گردشگری، برای انتخاب بازرسان قانونی اصلی و علی البدل و حسابرس مستقل شرکت و تعیین حقالزحمه ایشان، انتخاب روزنامههای کثیرالانتشار و انتخاب اعضای هیات مدیره، جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه بانک گردشگری را اداره کنند.
در این جلسه، «مهدی جهانگیری، رئیس مجمع عمومی بانک گردشگری» با اشاره به تلاشهای صورت گرفته برای رفع موانع و چالشهای پیش روی این بانک به سهامداران حقیقی و حقوقی تاکید کرد: بانک گردشگری توانسته است در دو سال گذشته، EPS خوبی داشته باشد و با ورود به صنعت فولاد کشور در قالب خرید بخشی از مجموعه فولاد بناب در حوزه اقتصاد ملی به ایفای نقش بپردازد.
وی افتتاح شعب جدید بانک وهمچنین دریافت مجوزها برای راه اندازی شعب دیگر در تمامی مراکز استانها را از دیگر اقدامات انجام شده برشمرد و اذعان کرد: تحقق افزایش سرمایه بانک و به دست آوردن ۳۸۲ ریال سود قابل تخصیص با سرمایه ۲۰۰۰ میلیارد ریالی برای دو سال مالی نیز اقدامی بزرگی است که امیدواریم در تیرماه با برگزاری مجمع فوقالعاده بتوانیم سود نهایی هر سهم را پرداخت کنیم .
جهانگیری با بیان اینکه بانک گردشگری با کارشناسیهای دقیق و علمی از هر زمینهای برای رشد و توسعه دامنه فعالیتهای خود استفاده میکند، گفت: این بانک با سرمایه گذاری در باشگاه گردشگری ایرانیان به عنوان حلقه واسط بین خدمات دهندگان و خدمات گیرندگان سفر، ورود به عرصههای آموزشی، فولاد، ساختمان سازی و کلیه زمینههای سرمایهگذاری توانسته است افق روشنی را پیش روی خود قرار دهد که مطمئنا سود حاصله ازاین فعالیتهای توسعهای در درجه اول به نفع کشور و در مرحله بعد به سود سهامداران خواهد بود.
رئیس مجمع، «سلامت و سرعت» را دو استراژی مدیران بانک گردشگری و شرکتهای تابعه دانست و افزود: با اتکا به این دو اصل، تلاش می کنیم تا همه ظرفیتهای بانک – اعم از نیروی انسانی شاغل، تجهیزات و زیرساختهای موجود – را برای رسیدن به اهداف بلند اقتصادی کشور و سهامداران به کار ببریم و دراین راه از هیچ کوششی دریغ نکنیم.
وی تعامل کلیه سهامداران حقیقی و حقوقی با مدیران ارشد بانک گردشگری را خواستار شد و افزود: تاسیس شورای سیاستگذاری بانک گردشگری با حضور سهامداران بالای ۳ درصد نمونهای از زمینههای فراهم شده برای همفکری و مشارکت کلیه سهامداران در آینده فعالیتهای آن است.
جهانگیری، با بیان اینکه خوشبختانه کلیه چالشهای پیش روی بانک گردشگری مرتفع شده ادامه داد: هیات مدیره، مدیرعامل و سایر مدیران ارشد بانک باید در جهت اجرای برنامههای پیش بینی شده، قدم بردارند و برای رسیدن به این اهداف از کلیه توان علمی و فنی خود برای تولید محصولات متنوع و کاربردی استفاده کنند.
همچنین در این جلسه «ناصر سالار، عضو هیات مدیره و مدیرعامل بانک گردشگری» گزارشی از عملکرد یک ساله این بانک ارائه کرد.
وی با اشاره به رشد ۱۷ درصدی سود خالص بانک از ۴۱۵ میلیارد ریال به ۴۸۵ میلیارد ریال گفت : امیدواریم ظرف مدت ۲ ماه آینده بتوانیم مجوز لازم برای پرداخت و تقسیم سود از سوی بانک مرکزی را دریافت و سود دو سال گذشته را به سهامداران عزیر ارائه کنیم .
وی همچنین به سرمایهگذاریهای صورت گرفته دربانک گردشگری اشاره کرد و گفت: میزان سرمایه گذاری بانک در پایان آذرماه سال ۹۱ بالغ بر ۹۲۵ میلیارد ریال افزایش داشته است که ۹/۸ درصد از کل سرمایه گذاریها متعلق به سرمایهگذاری در شرکتهای پذیرفته شده در بورس است. به گفته وی در حوزه اجتماعی نیز بانک گردشگری با راه اندازی صندوق سرمایه گذاری نیکوکاری، طراحی کمپین تبلیغاتی برای امور خیریه و توان یابان، جمایت از کودکان بی سرپرست و معلول جسمی و حرکتی و … به ایفای نقش پرداخته است .
سالار همچنین به فعالیتهای صورت گرفته در حوزههای اعتباری و برنامه ریزی و فناوری اطلاعات و به ویژه بانکداری الکترونیک بانک گردشگری اشاره کرد و گفت : مجموعه مدیران و دستاندرکاران بانک تلاش کردهاند تا ضمن پیادهسازی برنامههای از پیش تعیین شده، مقدمات حضور بانک در عرصههای مختلف را فراهم کنند.
وی ارائه خدمات نوین ومدرن بانکداری به مشتریان را مهمترین برنامه آتی بانک گردشگری اعلام کرد و گفت: مدیران این بانک جذب ۵ درصد از بازار پولی کشور در قالب جذب ۱۸۷۰۰ میلیارد ریال سپرده را در دستورکاری خود قرارداده اند و در کنار آن از سایر برنامههای توسعهای برای بانک غافل نماندهاند.
به گفته وی، توسعه بانکداری اختصاصی و شرکتی، توسعه شعب بانک، انتشار حداقل ۵۰۰۰ میلیارد اوراق گواهی سپرده عام و خاص، انتشار اوراق مشارکت طرحهای توسعه فولاد صنعت بناب، گسترش شبکه انواع کارتهای بانکی داخلی و بینالمللی و اتصال به شبکههای برون مرزی، استقرار نظام حاکمیت شرکتی و مدیریت ریسک، پیادهسازی سامانه هوش تجاری، تکمیل مراحل قانونی افزایش سرمایه بانک مطابق با مصوبه مجمع عمومی، توسعه فنی پایانههای فروش، خودپرداز و خدمات اینترنتی در راس امور برنامههای آتی بانک گردشگری قراردارند.
در ادامه برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه بانک گردشگری پس از قرائت گزارش حسابرس مستقل و بارزس قانونی، مدیران بانک به سوالات مطرح شده از سوی حاضران پاسخ دادند.
مجمع عمومی عادی سالیانه بانک گردشگری با انتخاب حسابرس مستقل و بازرس قانونی، روزنامههای کثیرالنتشار اطلاعیههای بانک و همچنین اعضای هیات مدیره با کار خود پایان داد.
انتهای پیام