۹۶ درصد مباحث بیمه در آسیای شرقی از طریق سامانه الکترونیکی انجام می شود این در حالی است که حدود ۱۵ سال از عمر بیمه الکترونیک در آسیای شرقی میگذرد تدوین قانون جامع بیمه فرآیندهای بیمهگری را در کشور شتاب میبخشد و می توان گفت بیمه الکترونیک در آینده نزدیک از یک مزیت به یک ضرورت تبدیل خواهد شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پول پرس به نقل از ریسک نیوز، مسعود اسکویی معاون پشتیبانی پژوهشکده بیمه با اشاره به ضرورت فرهنگسازی برای گسترش خدمات الکترونیکی نظیر بیمه الکترونیکی گفت: توسعه فرهنگ بیمه از مهمترین عوامل در توسعه ضریب نفوذ بیمه در کشور است.
اسکویی با بیان اینکه ضریب نفوذ بیمه در دنیا فاصله زیادی با کشور ما دارد اظهار داشت: با توجه به اینکه موضوع بیمه در کشورهای پیشرفته نفوذ خوبی پیدا کرده است، در حال حاضر میتوانند بیمه الکترونیکی را نیز در آن کشورها گسترش دهند.
وی افزود: مردم در زمینه بیمه آگاهی چندانی ندارند به بیمه اعتماد نمیکنند و نهایتاً تغییر رفتار در این زمینه رخ نمیدهد.
معاون پشتیبانی پژوهشکده بیمه ادامه داد: تدوین قانون جامع بیمه الکترونیک و رسمیت یافتن امضای دیجیتال از جمله الزاماتی است که الکترونیکی شدن فرآیندهای بیمهگری را در کشور شتاب میبخشد.
وی با اشاره به مشکلاتی که در سمت تقاضای بازار وجود دارد، گفت: بخشی از مشکلات مربوط به پذیرش بیمه در کشور است و در واقع بیمه آن چنان که باید در کشور ما جای خود را بازنکرده و مردم رغبت چندانی به خرید انواع بیمه به جز بیمههای اجباری ندارند.
این فعال صنعت بیمه در مورد میزان آمادگی شرکتهای بیمه در زمینه بهکارگیری فناوری اطلاعات گفت: خوشبختانه برخی از شرکتهای بیمه در این زمینه پیشرو بوده و اقدامات خوبی را انجام دادهاند.
اسکویی با بیان اینکه محصولات بیمهای که به مشاوره کمی نیاز دارند برای فروش از طریق اینترنت مناسب هستندتصریح کرد: محصولات بیمهای پیچیده و با ارزش معاملاتی بالا که مشتری تمایل بیشتری به صرف هزینه مشاور دارد، فروش از طریق اینترنت خیلی تناسب ندارد.
وی گفت:در حال حاضر ۹۶ درصد مباحث اطلاعرسانی در کشورهای آسیای شرقی از طریق الکترونیکی صورت میگیرد، این در حالی است که حدود ۱۵ سال از عمر بیمه الکترونیک در آسیای شرقی میگذرد.
انتهای پیام