انوشیروان محسنی بندپی: آموزش وپرورش با ۱۳۰ میلیارد تومان بدهکارترین دستگاه اجرایی به سازمان بیمه سلامت است.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت، اکنون این سازمان از دستگاه های مختلف اجرایی، ۵۰۰ میلیارد تومان طلب دارد.
به گزارش پول پرس، انوشیروان محسنی بندپی روز یکشنبه در نشستی در جمع خبرنگاران افزود: آموزش وپرورش با ۱۳۰ میلیارد تومان بدهکارترین دستگاه اجرایی به سازمان بیمه سلامت است.
وی ادامه داد: پس از آموزش وپرورش، سازمان بهزیستی با ۷۰ میلیارد تومان و بنیاد شهید با ۴۰ میلیارد تومان به این سازمان بدهکار هستند.
محسنی بندپی تصریح کرد: از طریق سازمان مدیریت و برنامه ریزی، دیوان محاسبات و دستگاه های نظارتی، میزان طلب خود را از این دستگاه ها اعلام کرده ایم و هر دو ماه یکبار نیز با آنها مکاتبه داشته ایم تا نسبت به بدهی خود در اسرع وقت اقدام کنند.
محسنی بندپی با بیان اینکه شش میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در سامانه بیمه همگانی ثبت نام کردند، گفت: از این تعداد پنج میلیون و ۳۰۰ هزار نفر دفترچه بیمه خود را دریافت کرده و یک میلیون و ۲۰۰ هزار دفترچه نیز آماده تحویل است.
وی ادامه داد: با وجود اینکه این سازمان با متقاضیان دریافت دفترچه تماس گرفته، اما برخی آنها هنوز برای دریافت دفترچه خود مراجعه نکرده اند.
محسنی بندپی گفت: براساس انعقاد تفاهمنامه ای با سازمان تامین اجتماعی، مقرر شده اطلاعات لازم در مورد متقاضیان و اسامی افرادی که در فهرست بیمه ای این سازمان قرار دارند، ظرف ۴۸ ساعت در اختیار بیمه سلامت قرار گیرد تا پس از آن بلافاصله نسبت به صدور دفترچه بیمه برای آنان اقدام کنیم.
وی افزود: این تفاهمنامه به این منظور صورت گرفته که برخی افراد با داشتن دفترچه بیمه دوباره تقاضا داشتند.
یکپارچه سازی اطلاعات بیمه شدگان
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: در تلاش هستیم تا در بودجه سال ۹۴ یک حکم قانونی در تبصره بودجه مصوب کنیم تا نسبت به یکپارچه سازی اطلاعات بیمه شدگان، تمامی دستگاه ها موظف شوند و این اطلاعات را در سامانه ما قرار دهند و نسبت به صدور دفترچه و همچنین خروج افرادی که بیش از یک دفترچه دارند اقدام کنیم.
محسنی بندپی تصریح کرد: در سال ۹۲ به دلیل اینکه ارائه دهندگان خدمت تاکید می کردند که ۶۰ درصد هزینه را پس از تحویل اسناد پیش پرداخت کنیم، از ارائه خدمات به آنها جلوگیری و همچنین دفترچه بیمه آنها را تمدید نکردیم.
این مقام مسوول از پوشش بیمه ای دارویی بیماران کبدی، ریوی و مغز و استخوان خبر داد و گفت: به بیمارستان های دولتی ابلاغ کرده ایم که برای این بیماران هزینه بستری و دارویی در یک پرونده جداگانه درج کرده و به ما اعلام شود تا برای پوشش بیمه ای آن اقدام کنیم و در این صورت گامی برای کاهش هزینه های درمانی برداشته ایم.
پوشش بیمه ای ۲۸ قلم داروی نازایی
محسنی بندپی با بیان اینکه اکنون ۲۸ قلم داروهای نازایی تحت پوشش بیمه قرار دارند، گفت: تمام مراکز تخصصی نازایی که یک سری خدمات پاراکلینیکی ارائه داده و با ما قرارداد نداشتند نیز از این پس با آنها قرارداد بسته ایم.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت در مورد تجمیع بیمه ها گفت: قبل از تجمیع به یک سری اقدامات، الزامات و پیش شرط هایی لازم است تا تجویز سریع تر انجام شود، به همین دلیل باید منابع ورودی بیمه شدگان در صندوق های مختلف که در حال حاضر تفاوت هایی دارند، یکسان شود.
وی افزود: اکنون تامین اجتماعی هفت درصد حقوق را به عنوان حق بیمه کسر می کند، این در حالیست که خدمات درمانی شش درصد را کم می کند که البته یک سوم آن را نیز بیمه شده می دهد و دو سوم مابقی از منابع قانونی پرداخت می شود.
محسنی بندپی گفت: صندوق بیمه روستاییان و عشایر، پرداختی به عنوان حق بیمه ندارند به همین دلیل باید این حق بیمه ها یکسان سازی شود.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت در مورد بیمه دندانپزشکی نیز گفت: بیمه دندان پزشکی ابلاغ شده و تعرفه ای را برای آن نیز مشخص کردیم بطوریکه بتوانیم پنج خدمتی که بیشتر جنبه پیشگیری آموزشی و مراقبتی دارد را اجرایی کنیم.
محسنی بندپی در مورد اینکه بیمه ها زیر نظر وزارت بهداشت قرار گیرند، افزود: در قانون برنامه پنجم نه تنها تفکیک بوضوح صورت گرفته، همچنین در سیاست های ابلاغی رهبر معظم انقلاب تفکیک تولیت و مدیریت منابع مالی و تدارکات خدمات سلامت به صورت جداگانه در نظر گرفته شده است.
انتهای پیام