مدیرعامل بانک تجارت از تعیین سهمیه این بانک در پرداخت وام قرض الحسنه ازدواج از سوی بانک مرکزی خبر داد و گفت: براین اساس، به ۴۰ هزار زوج جوان واجد شرایط از طریق بانک تجارت، وام ازدواج پرداخت می شود.
مدیرعامل بانک تجارت از تعیین سهمیه این بانک در پرداخت وام قرض الحسنه ازدواج از سوی بانک مرکزی خبر داد و گفت: براین اساس، به ۴۰ هزار زوج جوان واجد شرایط از طریق بانک تجارت، وام ازدواج پرداخت می شود.
به گزارش پول پرس، محمد ابراهیم مقدم روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا، در خصوص نحوه پرداخت وام های ازدواج، افزود: بانک مرکزی سهمیه بانک ها برای پرداخت وام ازدواج را تعیین و ابلاغ کرده و اکنون بانک ها در حال پرداخت این تسهیلات هستند.
وی اضافه کرد: بانک تجارت نیز پرداخت وام ازدواج به ۴۰ هزار نفر را پذیرفته و این افراد، متقاضیانی هستند که سال گذشته در سامانه بانک مرکزی ثبت نام کرده بودند.
وی گفت: بانک مرکزی به ترتیب اولویت ثبت نام متقاضیان واجد شرایط دریافت وام را به بانک ها معرفی می کند و به همه بانک ها نیز برای پرداخت وام ازدواج سهمیه داده شده است.
مقدم ابراز امیدواری کرد با سرعت در پرداخت وام ازدواج، حجم متقاضیان در انتظار دریافت وام ازدواج کاهش یابد.
منتظر رای دادگاه اتحادیه اروپا درباره تحریم بانک تجارت هستیم
مدیرعامل بانک تجارت درباره تحریم این بانک توسط اتحادیه اروپا و فعالیت های آتی در صورت رفع تحریم ها نیز گفت: در بانک تجارت کارگروهی تشکیل شده تا به شناسایی فرصت های پیش روی این بانک در شرایط پس از رفع تحریم ها بپردازد.
مقدم با بیان اینکه پرونده بانک های تحریم شده به دادگاه ارسال می شود، اظهار داشت: آخرین دادگاه تحریم ناعادلانه بانک تجارت توسط اتحادیه اروپا حدود ۱۵ روز پیش برگزار شد که خوشبختانه دادگاه خوبی بود و اکنون منتظر رای قاضی اتحادیه اروپا هستیم.
وی یادآور شد: اتحادیه اروپا از بانک تجارت رفع تحریم نکرده لذا بانک با شکایت از این اقدام درصدد احقاق حق خود برآمده چرا که معتقد است این تحریم درست نبوده و نباید این کار صورت می گرفته است لذا تمام مدارک مبنی بر عادلانه نبودن این تحریم را به دادگاه ارایه کرده ایم اما اینکه به دادگاه بگویند نپذیرد، مساله دیگری است ولی ما سعی کرده ایم حق خود را بگیریم.
مدیرعامل بانک تجارت توضیح داد: با کارگزارهای خود در کشور های مختلف مذاکراتی داشته ایم و چندین جلسه نیز برگزار شده تا در صورت رفع تحریم ها، فعالیت ها مجددا آغاز شود و آنها نیز منتظر رای دادگاه هستند اما نکته قابل توجه استقبال و تمایل آنها برای برقراری ارتباط با ایران است.
هیچ بانکی معوقات خود را پنهان نمی کند
مقدم در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای پیشتر اظهار کرده بانک ها در معرفی افراد دارای بدهی کلان به دستگاه قضا و شکیت از آنها همکار خوبی ندارند، افزود: فکر نمی کنم هیچ بانکی معوقه خود را پنهان کند یا اعلام نکند زیرا تراز بانک ها در نشریات چاپ می شود و باید شفاف باشد.
مدیرعامل بانک تجارت، گفت: همه بدهکاران کلان در لیست معوقات بانکی هستند و زمانی که تراز یک بانک در روزنامه ها چاپ می شود، مبلغ معوقه مشخص می شود.
وی توضیح داد: وقتی تحریم صورت می گیرد الزاما باید با یکسری از صنایع همکاری کنیم تا بتوانند تولید کنند و به راه خود ادامه دهند و اگر ما هر بدهی را معوق بدانیم و اقدام کنیم، کار درست می شود.
مقدم تاکید کرد: مملکت ما نیاز به تولید دارد و باید کمک کنیم زیرا در زمان حاضر که تحریم ها صورت گرفته، کمک کردن به این گروه، برای کشور بسیار موثر خواهد بود.
مدیرعامل بانک تجارت اظهار داشت: اگر بانک ها به تولیدکنندگان کمک نکنند، مشکل برای تولید بیشتر می شود زیرا وقتی دلار سه برابر می شود تولید کننده برای قیمت یک قلم کالایی که قبلا ۱۰۰ تومان پرداخت می کرد اکنون باید ۳۰۰ تومان پرداخت کند و همین مساله نیاز مالی تولیدکنندگان را افزایش داده و مشکلات آنها را تشدید کرده است.
وی افزود: البته برخی نیز معوقات بانکی کلان دارند که دستگاه قضایی اقدامات خوبی در این خصوص انجام داده و به بانک ها کمک می کند.
مقدم افزود: خوشبختانه ارتباط خوبی بین قوه قضاییه با بانک مرکزی و بانک ها برقرار شده و در خصوص افرادی که معوقه دارند و نمی خواهند پرداخت کنند، طبق قانون اقدامات مناسب صورت گرفته است.
مدیرعامل بانک تجارت گفت: بانک تجارت نسبت به تمام تسهیلاتی که معوق شده شکایت و روی املاک شان اقدام کرده اما مگر می شود ما طلبکار باشیم و اقدام نکنیم.
وی تصریح کرد: اگر یک مقدار به بدهکاران فرصت داده شود دلیل بر عدم اقدام نیست و حتما اقدام می کنیم زیرا باید پولمان وصول شود.
انتهای پیام