مدیرکل فناوری اطلاعات بانک مرکزی گفت : استراتژی مشخصی باید از طریق رگولاتوری برای استفاده از ˈاپˈ ها در پرداخت ها و امور بانکی فراهم گردد.

به گزارش پول پرس، ناصر حکیمی در هفتمین همایش ارتباطات و فناوری اطلاعات با موضوع ابزار هوشمند، رونق اقتصادی و دولت همراه با اعلام مطلب بالا گفت: سیر تحولات ارتباطات همراه به قدری سریع است که فرصت نمی دهد فکر کنیم و یا راهبرد طولانی مدت ترسیم کنیم.
مدیرکل فناوری اطلاعات بانک مرکزی با اشاره به این موضوع که بخش بزرگی از مراودات بانکی از سال ۲۰۰۷ دچار تحولات عمده شده است ادامه داد: ابزاری که زمانی لوکس بود، امروز با کمترین قیمت در اختیار کاربران قرار می گیرد که نشانگر سرعت تحولات ارتباطات همراه است.
حکیمی افزود: خدمات اینترنتی چند سالی است که محدودیت هایی داشته و آن طور که انتظار می رفت کار نمی کند و مهمترین محدودیت در فضای بانکداری اینترنتی موضوع احراز هویت بود.
مدیرکل فناوری اطلاعات بانک مرکزی گفت: با گسترش ارتباطات جامعه امروز انتظار دارد که خدمات از طریق تلفن همراه انجام شود رویکردی که تا چند سال گذشته جدی گرفته نمی شد.
وی با اشاره به امکانات گوشی های هوشمند فراتر از اینترنت، افزود: امروزه می توان مساله احراز هویت را از طریق تلفن همراه مرتفع کرد.
مدیرکل فناوری اطلاعات بانک مرکزی ارتباط از طریق ˈاپˈ، مشخص کردن موقعیت فرد و نزدیکی این دستگاه به افراد از عمده مواردی است که به این تکنولوژی قابلیت احراز هویت را فراهم کرده است.
حکیمی با اشاره به اینکه امروزه استفاده از سرویس هایی مانند وایبر به معنای به حاشیه رفتن اپراتورهای نخواهد بود، گفت: باید زیرساختی فراهم شود مانند برق که در موقع ارائه خدمات هزینه ها را به صورت ارائه بسته فراهم کند.
وی اضافه کرد: استراتژی مشخص باید از طریق رگولاتوری برای استفاده از ˈاپˈ ها در پرداخت ها و امور بانکی فراهم گردد و طی یک یا ۲ سال آینده چه بخواهیم و چه نخواهیم دنیا وارد این گردونه خواهد شد.

انتهای پیام


لینک کوتاه : http://poolpress.ir/?p=30701
به اشتراک بگذارید:
نظرات کاربران :

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)

بانکداری وارد دنیای “اپ” ها می شود
بانکداری وارد دنیای “اپ” ها می شود
بانکداری وارد دنیای “اپ” ها می شود
بانکداری وارد دنیای “اپ” ها می شود
بانکداری وارد دنیای “اپ” ها می شود
بانکداری وارد دنیای “اپ” ها می شود