کد خبر: 144193
چهارشنبه 11 دی 1398 - 10:37
غلامرضا سلیمانی، رئیس کل بیمه مرکزی و رئیس شورای عالی بیمه به همراه هیأت عامل و مدیران خود در روز دوشنبه نهم دیماه ۱۳۹۸ از بخشهای مختلف شرکت بیمه سینا بازدید کرد.
به گزارش اخبارپول، رضا جعفری در این نشست ضمن خوشآمدگویی و خیرمقدم به رئیس کل بیمه مرکزی و هیأت همراه، در گزارش تحلیلی عملکردِ نه ماه گذشته بیمه سینا، از رشد ۷۰ درصدی حق بیمه و نسبت خسارت ۵۵ درصدی این شرکت در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته خبر داد و گفت: امیدوارم این روند روبهرشد با تلاش همکاران در شعب و شبکه فروش مطابق برنامه راهبری ارائهشده با سرعت بیشتری ادامه یابد.
وی در ادامه اظهار کرد: بیشترین رشد حقبیمه صادره نسبت به مدت مشابه در سال قبل مربوط به رشتههای انرژی ۲۳۰۶ درصد، هواپیما ۲۲۵ درصد، کشتی ۹۲ درصد، زندگی ۷۱ درصد، بدنه خودرو ۶۹ درصد، درمان گروهی ۶۸ درصد، باربری ۶۷ درصد و مهندسی ۵۶ درصد بوده است.
جعفری یکی از برنامههای راهبردی بیمه سینا در سالجاری را تمرکز روی سرمایهگذاری در بازار سرمایه دانست و گفت: بازده سبد سهام بورسی و غیربورسی شرکت در نه ماه گذشته معادل ۱۰۸.۸۹ درصد بوده است.
مدیرعامل بیمه سینا در ادامه به تشریح برنامهها و سیاستگذاریهای انجامشده در ابتدای سالجاری پرداخت و گفت: برنامهریزی و تدوین سیاستها و راهبردهای بیمه سینا در پنج محور اساسی شامل توسعه سرمایه انسانی، فناوری اطلاعات و ارتباطات، استقرار نظام خلاقیت و نوآوری، توسعه بازار و انظباطبخشی در حوزه مالی و سرمایهگذاری استوار است و امیدوارم با اهتمام ویژه همکاران سراسر کشور در جهت تحقق برنامههای استراتژیک ابلاغی گامهای مؤثری برداشته شود و شرکت بیمه سینا بتواند به جایگاه واقعی خود در صنعت بیمه دست یابد.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره رسالت بنیاد مستضعفان در حمایت از افراد کمدرآمد و محروم جامعه عنوان کرد: سیاست بیمه سینا بهعنوان یکی از زیرمجموعههای بنیاد مستضعفان تلاش برای رفع فقر و بهبود وضعیت رفاهی افراد کمدرآمد اجتماع با استفاده از ابزارهای بیمهای است.
جعفری «تدوین برنامه استراتژیک چهار ساله مبتنی بر سیاستهای بنیاد مستضعفان با رویکرد توسعه کمی و کیفی و توجه به نقاط قوت و ضعف و فرصتها و تهدیدها»، «بازنگری در آئیننامهها، دستورالعملها و کنترلهای داخلی شرکت جهت بهبود نظام بیمهگری با رعایت اسناد بالادستی»، «اصلاح ساختار شرکت مطابق با اساسنامه حاکمیت شرکتی و ایجاد کمیتههای موضوع آئیننامه حاکمیت شرکتی و واحدهای کنترلی در ساختار سازمانی»، «توسعه بازار بیمه و انعقاد قراردادهای بیمهای جدید با رویکرد تشکیل پرتفوی اقتصادی و فروش بیمههای عمر و توسعه فروش بیمهنامههای خرد»، «تقویت بخش سرمایهگذاری و تشکیل پرتفوی مناسب سرمایهگذاری» و «برنامهریزی برای افزایش سرمایه شرکت متناسب با شرایط بازار بهمنظور دریافت مجوز قبولی و افزایش سهم نگهداری» را از مهمترین اقدامات انجامشده در نه ماه نخست سالجاری برشمرد.
مدیرعامل بیمه سینا در پایان سخنان خود به رئیسکل بیمه مرکزی پیشنهاد داد که توانگری مالی شرکتها با تغییر در نحوه محاسبه سرمایه الزامی بر اساس مدلسازی داخلی برای هر شرکت بهصورت برخط با استفاده از ظرفیتهای فناوری اطلاعات و سامانه سنهاب تهیه و استقرار یابد.
همچنین وی با اشاره به موضوع کفایت سرمایه که همواره یکی از دغدغههای نهاد ناظر و مدیران عامل شرکتهای بیمه و تمامی ذینفعان بوده است، پیشنهاد داد که چارچوبی مبتنی بر هزینه فایده برای تعیین سرمایه بهینه وضع شود.
از سوی دیگر، با توجه به توسعه فناوری اطلاعات پیشنهاد شد که بهمنظور تسریع در خدمترسانی، ملاحظات زیستمحیطی صرفهجویی در مصرف کاغذ و هزینههای اداری شرکتهای بیمه تمهیدات لازم برای عرضه محصولات بیمه بهصورت بدون کاغذ (Paperless) در صنعت بیمه اندیشیده شود.
غلامرضا سلیمانی در جریان بازدید از شرکت بیمه سینا ضمن تشکر از گزارش مبسوط ارائهشده از سوی مدیرعامل بیمه سینا از وجود نیروهای جوان، پرانرژی و بادانش در این شرکت ابراز خرسندی کرد.
بر اساس این گزارش، رئیسکل بیمه مرکزی ضمن اشاره به این موضوع که سرمایهگذاری در صنعت بیمه باید بهگونهای باشد که سود ناشی از آن جذابیت کافی را برای بیمهگذاران ایجاد کند، گفت: اگر صنعت بیمه در بخش سرمایهگذاری و تمرکز بر افزایش سود، نوآوری کند افزایش ضریب نفوذ بیمه دور از دسترس نخواهد بود.
وی با تأکید بر اهمیت بهرهگیری از فنآوری و دانش دیجیتالی در تمامی فعالیتهای بیمهای تصریح کرد: تعامل تنگاتنگ واحدهای آیتی و حوزه فنی میتواند زمینه همگانیسازی محصولات بیمهای را فراهم کند.
سلیمانی خاطرنشان کرد: انحصارگرایی در بخش فنآوری به سود صنعت بیمه نیست و باید به سمتی پیش برویم که درهای این صنعت به روی تمامی مجموعههای ارائهدهنده خدمات یکپارچه الکترونیکی باز باشد.
رئیس کل بیمه مرکزی افزود: توسعه بیمههای زندگی با الگوسازی دیجیتالی و شفافیت در ارائه اطلاعات بیمهنامه به بیمهگذاران از رشد قابل توجهی برخوردار خواهد شد.
وی، پرداخت بهموقع و دقیق تعهدات شرکتهای بیمه در خصوص خسارات بیمهگذاران را عالیترین جلوه رضایتمندی مردم دانست و افزود: سرمایه صنعت بیمه اعتماد مردم است و باید با ایفای تعهدات خود به بیمهگذاران از این سرمایه بزرگ صیانت کنیم.
سلیمانی در بخش دیگری از سخنان خود از صنعت بیمه بهعنوان صنعتی در مسیر توسعه یاد کرد و گفت: جمعآوری پولهای خرد مردم بهترین روش برای افزایش سرمایه شرکتهای بیمه است و با تداوم این روند صنعت بیمه میتواند به یکی از مهمترین منابع تأمین مالی کشور مبدل شود.
رئیس شورای عالی بیمه در پایان بر ضرورت تعامل صنعت بیمه و نهادهای مرتبط اعم از وزارت بهداشت و راهنمایی و رانندگی سخن گفت و از تمامی شرکتهای بیمه خواست تا با همافزایی سازنده به اعتبار و توانمندی صنعت بیمه کمک کنند.
گفتنی است، در این بازدید مدیرعامل شرکت بیمه سینا، اعضای هیأت مدیره و کارشناسان و کارکنان شرکت به طرح دیدگاهها، مسائل و مشکلات خود پرداختند.