بانک مرکزی گزارش متوسط قیمت خرده فروشی برخی از مواد خوراکی در تهران هفته منتهی به ۱۳۹۲/۶/۸را اعلام کرد که بر اساس آن قیمت پنیر ۷ درصد و شیر ۲.۷ درصد افزایش یافته است. تغییرات قیمتی ۱۱ گروه مواد اصلی خوراکی در یکسال اخیر نیز حاکی از افزایش قیمت‌ها است.
به گزارش پول پرس، بانک مرکزی گزارش هفتگی متوسط قیمت خرده فروشی برخی از مواد خوراکی در تهران در هفته منتهی به ۱۳۹۲/۶/۸ را اعلام کرد. بر اساس این گزارش در هفته مورد بررسی، در گروه لبنیات قیمت پنیر و شیر پاستوریزه افزایش یافت و بهای سایر اقلام این گروه نسبت به هفته قبل بدون تغییر بود. قیمت تخم مرغ کاهش داشت و شانه ای ۷۶۰۰۰ الی ۱۰۵۰۰۰ ریال فروش می رفت. در گروه برنج، بهای برنج داخله درجه یک ثابت بود و قیمت برنج داخله درجه دو اندکی افزایش یافت. در گروه حبوب، بهای لوبیا سفید بدون تغییر بود. قیمت لوبیا قرمز افزایش جزئی ولی بهای سایر اقلام این گروه کاهش داشت.

در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی در سطح پایینی قرار داشتند، به نرخ مصوب سازمان میوه و تره بار عرضه می گردید. میوه فروشی های سطح شهر اقلام مرغوب میوه و سبزی تازه را عرضه می نمودند که در گروه میوه های تازه قیمت انجیر، آلو و هلو افزایش ولی بهای سایر اقلام این گروه به ویژه طالبی و خربزه کاهش یافت. در گروه سبزی های تازه قیمت گوجه فرنگی، سیب زمینی و لوبیا سبز افزایش ولی بهای سایر اقلام این گروه کاهش داشت.

در این هفته قیمت گوشت گوسفند و گوشت تازه گاو و گوساله ثابت بود و بهای گوشت مرغ اندکی افزایش یافت.

در هفته مورد بررسی، قیمت قند و شکر افزایش جزئی ولی بهای چای خارجی اندکی کاهش داشت. قیمت انواع روغن نباتی بدون تغییر بود.

گروه های مواد خوراکی

لبنیات و تخم مرغ
در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات قیمت پنیر و شیر پاستوریزه به ترتیب معادل ۷ درصد و ۲.۷ درصد افزایش یافت ولی بهای سایر اقلام این گروه نسبت به هفته قبل بدون تغییر بود. قیمت تخم مرغ معادل ۱ درصد کاهش داشت.

برنج و حبوب

در هفته مورد بررسی، در گروه برنج بهای برنج داخله درجه یک ثابت بود و قیمت برنج داخله درجه دو معادل ۰.۱ درصد افزایش یافت. در گروه حبوب، بهای لوبیا سفید بدون تغییر بود. قیمت لوبیا قرمز معادل ۰.۲ درصد افزایش ولی بهای سایر اقلام این گروه بین ۰.۲ درصد تا ۱.۲ درصد کاهش داشت.

میوه ها و سبزی های تازه

در هفته مورد گزارش، در گروه میوه های تازه قیمت انجیر معادل ۱۰.۱ درصد، آلو ۱.۷ درصد و هلو ۱.۶ درصد افزایش ولی بهای سایر اقلام این گروه بین ۱ درصد تا ۱۶.۷ درصد کاهش یافت. در گروه سبزی های تازه قیمت گوجه فرنگی معادل ۱.۳ درصد، سیب زمینی ۰.۳ درصد و لوبیا سبز ۳.۶ درصد افزایش ولی بهای سایر اقلام این گروه بین ۱.۲ درصد تا ۳.۹ درصد کاهش داشت.

گوشت قرمز و گوشت مرغ

در این هفته قیمت گوشت گوسفند و گوشت تازه گاو و گوساله ثابت بود و بهای گوشت مرغ معادل ۰.۱ درصد افزایش یافت.

قند، شکر، چای و روغن نباتی

در هفته مورد بررسی، قیمت قند معادل ۰.۶ درصد و شکر ۰.۸ درصد افزایش ولی بهای چای خارجی ۰.۱ درصد کاهش داشت. قیمت انواع روغن نباتی بدون تغییر بود.

تغییرات قیمتی در یکسال

براساس این گزارش متوسط قیمت گروه لبنیات در هفته منتهی به هشتم شهریورماه جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۷.۵ درصد، تخم مرغ ۷۳.۶ درصد، گروه برنج ۶۹.۸ درصد،حبوبات ۸۸.۲ درصد، میوه های تازه ۴۰.۴ درصد، سبزی های تازه ۸۰.۷ درصد، گوشت قرمز ۳۹.۹درصد، گوشت مرغ ۱۲.۶ درصد، قند و شکر ۴۱.۱ درصد، چای ۹۸.۳ درصد و روغن نباتی ۵۷.۷ درصد افزایش داشته است.

انتهای پیام


لینک کوتاه : http://poolpress.ir/?p=13663
به اشتراک بگذارید:
نظرات کاربران :

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)

جدول گرانی ۱۱ گروه اصلی خوراکی‌ها اعلام شد
جدول گرانی ۱۱ گروه اصلی خوراکی‌ها اعلام شد
جدول گرانی ۱۱ گروه اصلی خوراکی‌ها اعلام شد
جدول گرانی ۱۱ گروه اصلی خوراکی‌ها اعلام شد
جدول گرانی ۱۱ گروه اصلی خوراکی‌ها اعلام شد
جدول گرانی ۱۱ گروه اصلی خوراکی‌ها اعلام شد