مدیرعامل بانک توسعهصادرات گفت: تلاش بانک توسعه صادرات ایران تداوم حفظ تولید صادرات محور و ارائه خدمات این بانک در شکل های مختلف آن اعم از سرمایه در گردش، تامین مالی طرح توسعه، تخصیص تسهیلات با نرخ های مصوب، کمک به نقل و انتقالات ارزی از طریق صرافی توسعه صادرات است.
به گزارش اخبارپول، علی صالح آبادی و هیات همراه در دیدار از «شرکت فولاد کاوه جنوب کیش» گفت: برنامه ریزی تامین مالی طرح توسعه شرکت فولاد کاوه جنوب کیش (فاز ۲) توسط این بانک برای توسعه زیرساختهای صادراتی کشور انجام شده است.
وی انتشار ۲۰۰ میلیارد تومان اوراق صکوک برای شرکت فولاد کاوه جنوب را یکی دیگر از اقدامات انجام شده عنوان کرد و گفت: انتشار این اوراق توسط شرکت تامین سرمایه تمدن صورت پذیرفته و کمک شایانی به تامین مالی این بنگاه کرده است.
صالح آبادی محور اعتباردهی نظام بانکی به مشتری را برپایه اعتماد دانست و گفت: در ارزیابی های بانک موضوع انضباط مالی از اهمیت زیادی دارد؛ رتبه اعتباری به اندازه ای حائز اهمیت است که می تواند اختیارات بانک را برای ارتقای سقف اعتباری، افزایش دهد.
مدیر عامل بانک توسعه صادرات ازدرخواست هیات مدیره شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در مورد انتشار اوراق سلف استقبال کرد و گفت: این درخواست را به شرکت تامین سرمایه بانک انتقال می دهیم تا فرایند اجرایی آن انجام شود؛ این امکان از سوی بانک وجود دارد که هم از طریق شرکت تامین سرمایه تمدن و هم از مجرای بانک، سرمایه در گردش مورد نیاز این واحد تولیدی را تامین کند.
شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در سال ۱۳۸۵ تاسیس و با جذب ۱۳۳۶ نیروی کار، انواع فولاد شامل محصولات میانی تولید آهن و فولاد و شمش فولاد سبک آلیاژی تولید می کند.
این شرکت از سال ۸۸ در لیست مشتریان بانک توسعه صادرات قرار گرفت و از تسهیلات و خدمات این بانک در حوزه تامین سرمایه در گردش، اعتبار اسنادی وارداتی دیداری و سایر خدمات بانک استفاده کرده است.
این واحد صنعتی در سال ۹۷ بالغ بر ۲۳۴ میلیون و ۵۸۸ هزار دلار صادرات داشته که با راه اندازی فاز ۲ فولاد سازی خود، ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تن فولاد را به توان تولیدی شرکت خواهد افزود. فاز ۲ این شرکت در حال حاضر ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و با توجه به موقعیت مطلوب پروژه( نزدیکی به آبهای آزاد) امکان صادرات نهایی محصول نهایی آن ( شمش فولاد) به کشورهای مختلف از جمله ترکیه، عمان و هند و… با حجم سالیانه ۳۰۰ میلیون دلار فراهم خواهد شد.
همچنین در این بازدید دکتر صالح آبادی از طرح آب شیرین کن صنعتی شرکت فولاد کاوه جنوب کیش بازدید کرد. این طرح ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و با توجه به طرح های فولاد سازی شرکت فولاد کاوه جنوب کیش و ضرورت تامین آب برای این واحد صنعتی، پیش بینی می شود که طرح احداث آب شیرین کن صنعتی به ظرفیت ۳۰ هزار متر مکعب در روز، علاوه بر تامین نیاز صنعت فولاد، به طور غیر مستقیم تاثیر به سزایی در تولید و فروش و صادرات محصولات فولادی شرکت داشته باشد. «شرکت فولاد کاوه جنوب کیش» در بندرعباس واقع شده است.