در اولین روز پاییز، دلار توانست با قدرت زیادی از مرز ۱۴ هزار و ۵۰۰ تومان عبور کند، ولی تا ساعت ۴ بعدازظهر در برابر شکست مرز ۱۵‌هزار تومانی ناکام ماند.

هراس آن دارند که دلار افزایش بیشتری را تجربه کند

به گزارش اخبارپول دنیای اقتصاد در گزارشی نوشت: روز یکشنبه اول مهرماه، شاخص ارزی در محدوده ۱۴ هزار و ۵۰۰ تومان معاملات خود را آغاز کرد؛ پس از آن، قیمت به آرامی در مسیر نزولی قرار گرفت و تا نزدیکی محدوده ۱۴ هزار و ۴۰۰ تومان عقبگرد کرد.

از این نقطه خریدهای ارزی افزایش یافت و قیمت به سرعت به کانال ۱۴ هزار و ۵۰۰ تومان بازگشت. با بازگشت دلار به این کانال، خریداران با احساس خطر کمتری وارد بازار شدند و افزایش خریدها موجب سرعت گرفتن رشد دلار شد.

این روند به گونه‌ای بود که که دلار پس از شکست مرز ۱۴ هزار و ۶۰۰ تومانی به سرعت خود را به محدوده ۱۴ هزار و ۹۰۰ تومان رساند.

براساس این گزارش، ساعت ۴ بعدازظهر دیروز دلار روی عدد ۱۴ هزار و ۹۸۰ تومان ایستاد که ۴۹۰ تومان بالاتر از روز شنبه بود.

پس از ساعت ۵ بعدازظهر ارقام بالای ۱۵ هزار تومان نیز در بازار به گوش رسید. البته با برجسته‌شدن برخی اخبار سیاسی حدود ساعت ۶ بعدازظهر، دلار بار دیگر زیر ۱۵ هزار تومان معامله شد.

دلار در اولین روز هفته تنها ۴۰ تومان افزایش را ثبت کرده بود که البته برخی فعالان، تندتر شدن رشد شاخص ارز در روز یکشنبه را به آغاز ماه جدید شمسی نسبت دادند.

به گفته فعالان بازار، برخی معامله‌گران به‌طور سنتی باور دارند در روزهای ابتدایی‌ ماه نقدینگی بیشتری به سوی بازارها سرازیر می‌شود و تقاضای خرد حاصل از آن در شرایطی که سمت عرضه چندان قوی نیست، توان جا‌به‌جایی قیمت‌ها را دارد. این موضوع موجب می‌شود که بخشی از معامله‌گران در روزهای ابتدایی ماه وارد بازار شوند.

گروه دیگری نیز باور داشتند، حمایت از دلار در محدوده ۱۴ هزار و ۴۰۰ تومانی عامل اصلی صعود دلار به سوی مرزهای بالاتر شد.

در کنار اینها، گروه سومی در بازار عقیده دارند، برخی معامله‌گران تصور می‌کنند، ممکن است در انتهای هفته اتفاق جدیدی در روابط ایران و آمریکا رخ دهد که تحریم‌ها را نیز متاثر کند.

عده‌ای نیز باور دارند، ملاقات بین دو رئیس‌جمهور آمریکا و ایران بازار را با ریزش زیادی مواجه خواهد کرد.

در این میان، از نظر آنها، نوسان‌گیران پیش از این دیدار احتمالی می‌خواهند قیمت‌ها را به سطوح بالاتری ببرند و از آن نقطه فروش‌های خود را آغاز کنند.

جالب آن است که دسته دیگری می‌گویند، معامله‌گران از آن جهت که تصور می‌کنند، دیداری رخ نخواهد داد، خریدار شده‌اند.

در این شرایط به نظر می‌رسد، خریداران برای خرید بیشتر به دنبال بهانه بودند. به این ترتیب، عده زیادی از بازیگران ارزی باور داشتند، تا زمانی که روند قیمت‌ها تغییر نکند، خریداران بهانه‌های لازم را برای خرید پیدا خواهند کرد.

به گفته برخی فعالان، تغییر انتظارات یا ورود بازارساز به بازار می‌تواند ورود خریداران تازه را به تاخیر بیندازد.

قیمت دلار از ابتدای سال حدود ۲۰۰ درصد رشد یافته است. در این شرایط افرادی که از این رشد جا مانده‌اند و هراس آن دارند که دلار افزایش بیشتری را تجربه کند، کم‌کم وارد بازار می‌شوند.

البته در روزهای اخیر بازار بورس نیز با جهش‌های زیادی مواجه شده است و در صورت ادامه این روند، ممکن است بخشی از سرمایه‌ها به جای بازار ارز، به بازار بورس رهسپار شوند.

 

 

 

 

*ما را در سایر شبکه‌ها دنبال کنید

توییتر

تلگرام

لینکداین

اینستاگرام

پیام‌رسان بله

فیس‌بوک


لینک کوتاه : http://poolpress.ir/?p=116765
به اشتراک بگذارید:
نظرات کاربران :

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)

تاثیر سفر روحانی به نیویورک بر قیمت دلار
تاثیر سفر روحانی به نیویورک بر قیمت دلار
تاثیر سفر روحانی به نیویورک بر قیمت دلار
تاثیر سفر روحانی به نیویورک بر قیمت دلار
تاثیر سفر روحانی به نیویورک بر قیمت دلار
تاثیر سفر روحانی به نیویورک بر قیمت دلار