بازار بین بانکی اروپا با کاهش شدید دلار آمریکا روبرو شده است که علت اصلی آن به سیاست های فدرال رزور و بازگشت دلارها به ایالات متحده بر می گردد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اخبارپول، بازار بین بانکی اروپا در بزرگ ترین دوره کمبود نقدینگی دلار آمریکا در ۹ سال اخیر به سر می برد. به گفته تحلیلگران اقتصادی، اصلاحات قانون مالیات آمریکا می تواند از جمله دلایل وقوع این پدیده ناخوشایند از دوران بحران مالی جهان در سال ۲۰۰۹ میلادی به بعد محسوب شود.

از سویی فدرال رزرو آمریکا مواضع سفت و سختی را در ارتباط با سیاست پولی ایالات متحده، لایبور (میانگین نرخ بهره بین بانکی که بانک ها در کوتاه مدت به یکدیگر وام می دهند و در حال حاضر رقم آن بیش از ۳۵۰ تریلیون دلار است) را در پیش گرفته و به بالاترین سطح خود در بیش از ۸ سال اخیر رسیده است.

در حال حاضر میزان وام های به دلار که بدون وثیقه هستند در سه ماه اخیر برای بانک های اروپایی با پرداخت سود سالانه ۲.۲ درصد محاسبه می شوند.
به گزارش راشاتودی، بانک های اروپایی با کمبود نقدینگی دلار روبرو شده اند و کارشناسان اقتصادی بر این باور هستند که از جمله دلایل آن به بازگشت دلارها به آمریکا بر می گردد؛ ضمن اینکه سفت و سخت شدن سیاست پولی آمریکا در کنار افزایش قابل توجه بهره بانکی به این وضعیت دامن زده است.

همچنین ترازنامه فدرال رزرو آمریکا حاکی از وضعیت نزولی آن دارد و نقدینگی دلار را خارج از سیستم انجام می دهد که این موضوع از دوران بحران مالی جهان به بعد افزایش پیدا کرده است.

بر پایه این گزارش، عملکرد فدرال رزرو منجر به کاهش دسترسی بازار به دلار و رقابت برای این ارز در حال افزایش است.


لینک کوتاه : http://poolpress.ir/?p=106053
به اشتراک بگذارید:
نظرات کاربران :

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)

دلار در اروپا کیمیا شد
دلار در اروپا کیمیا شد
دلار در اروپا کیمیا شد
دلار در اروپا کیمیا شد
دلار در اروپا کیمیا شد
دلار در اروپا کیمیا شد