علی ربیعی خروج از بنگاهداری، شفافیت حداکثری و بینالمللی کردن را سه راهبرد محوری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای فعالیت اقتصادی صندوقهای بازنشستگی در دولت دوازدهم اعلام کرد.
علی ربیعی خروج از بنگاهداری، شفافیت حداکثری و بینالمللی کردن را سه راهبرد محوری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای فعالیت اقتصادی صندوقهای بازنشستگی در دولت دوازدهم اعلام کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبارپول به نقل از ایسنا، در شورای راهبردی اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی که به ریاست علی ربیعی و با حضور معاونان و مشاوران این وزارتخانه، مدیران عامل چهار صندوق بازنشستگی و مدیران عامل ۲۰ هلدینگ تخصصی و ۲۰ بنگاه بزرگ وابسته به این هلدینگها برگزار شد، راهبردهای صندوقهای تأمین اجتماعی، بازنشستگی کشوری، حمایت و بازنشستگی کارکنان فولاد و صندوق بیمه اجتماعی روستائیان، کشاورزان و عشایر در سه محور اصلی خروج از بنگاهداری، شفافیت کامل و بین المللی اعلام شد.
بهگفته علی ربیعی، این برنامه راهبردی بهزودی برای هیات وزیران و ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی ارسال میشود.
در این جلسه شیوهنامه واگذاری بنگاههای غیر مرتبط ارائه و مقرر شد واگذاری بنگاهها با حداکثر شفافیت، احقاق حقوق صندوقها و بازگشت وجوه حاصل از واگذاری، تمرکز در چند رشته دارای مزیت و مرتبط با فعالیتهای اصلی صندوقها و تنوع بخشی به پرتفوی داراییها مورد توجه قرار گیرد.
در این شورا همچنین وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی دستور داد «ستاد نوسازی صنعتی و بین المللی کردن فعالیت اقتصادی صندوقها» به ریاست قائم مقام وزیر و عضویت معاونان اقتصادی صندوقها برای نوسازی صنعتی و تأمین مالی خارجی و نیز توسعه صادرات تشکیل شود.
راهبرد چهارمی که در جلسه شورای راهبردی اقتصادی مورد بحث و تصویب قرار گرفت، مردمی کردن سهام بنگاهها و واگذاریهای دقیق به صاحبان اصلی سهام است. در همین راستا واگذاری سهام بانک رفاه و بخشی از سهام شرکت شستا به بازنشستگان و کارگران مصداق راهبرد چهارم در سیاستگذاری کلان این وزارتخانه قرار گرفته که در مدت زمان کوتاه باقیمانده تا اتمام دولت یازدهم اجرایی خواهد شد.
انتهای پیام