معاون پشتیبانی و امور اقتصادی بیمه نوین از افزایش سرمایه این شرکت تا پایان شش ماهه نخست سال خبر داد و گفت: افزایش سرمایه شرکت بیمه نوین در دو مرحله از مبلغ ۸۰۰ میلیارد ریال به مبلغ ۲۵۰۰ میلیارد ریال اجرا خواهد شد.
معاون پشتیبانی و امور اقتصادی بیمه نوین از افزایش سرمایه این شرکت تا پایان شش ماهه نخست سال خبر داد و گفت: افزایش سرمایه شرکت بیمه نوین در دو مرحله از مبلغ ۸۰۰ میلیارد ریال به مبلغ ۲۵۰۰ میلیارد ریال اجرا خواهد شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبارپول، معاون پشتیبانی و امور اقتصادی بیمه نوین از افزایش سرمایه این شرکت تا پایان شش ماهه نخست سال خبر داد و گفت: یک اتفاق بسیار مثبت برای بیمه نوین تصویب افزایش سرمایه شرکت در سه ماهه نخست سال بود. این افزایش سرمایه علاوه بر رشد و ارتقای سطح توانگری مالی شرکت، زمینه های بهبود چشم انداز آینده در پذیرش ریسک های بزرگ و رقابت پذیری بالای شرکت را نیز میسر خواهد کرد. افزایش سرمایه شرکت بیمه نوین در دو مرحله از مبلغ ۸۰۰ میلیارد ریال به مبلغ ۲۵۰۰ میلیارد ریال اجرا خواهد شد. در مرحله اول این افزایش سرمایه تا رقم ۱۵۰۰ میلیارد ریال تا پایان شهریور انجام خواهد شد.
آرام رشیدی؛ معاون پشتیبانی و امور اقتصادی شرکت بیمه نوین در گفتگو با ریسک نیوز، ضمن اعلام این مطلب افزود: سال ۹۵ برای شرکت بیمه نوین ورود به دهه دوم حیات این شرکت است که میتواند در اتخاذ رویکردهای جدید و سازنده در تصمیم سازی های این شرکت مؤثر باشد. به هرحال شرایط ایستایی تورمی سال های ۹۳ و ۹۴ در اقتصاد کشور که متأثر از تصمیمات بین المللی و برنامه های اقتصاد جهانی بود، روزهای پرچالشی را پیشِ روی اقتصاد کشور و به تبع صنعت بیمه قرار داد.
وی درخصوص فضای پس از تحریم بر شرکت های بیمه، خاطر نشان کرد: رفع تحریمها، ایجاد گشایش و رونق اقتصادی تنها یک روی سکه بُرد در فضای کسب و کار است. نباید به رویکردهای گذشته برای موفقیت در آینده دل بست. شرکت بیمه نوین در سال۹۴ با درک دقیقی از وضعیت و عملکرد گذشته و توجه به تغییرات عمیق پیش رو در این صنعت، بازنگری در وضع موجود و برنامه ریزی بر اساس وضعیت پیش رو بود. این بازنگری در سه حوزه فنی، سرمایه گذاری و سرمایه سازمانی را در دستور کار قرار داد. باید تصریح کنم این بازنگری همراه با اقدام عملیاتی در هرسه حوزه بود.
بازنگری در شناسایی و پذیرش ریسک
رشیدی با اشاره به وضعیت حاکم بر صنعت بیمه و شرکت بیمه نوین در سال ۹۴ خاطر نشان کرد: شرکت بیمه نوین در سال مالی ۹۴ به ازای هر سهم خود در این سال مالی با زیان رو به رو شد و البته ما با درک واقع بینانه از وضعیت شرکت و شرایط اقتصادی، در سال ۹۴ نیز به دنبال شناسایی سود از محل پرتفوی عملیات بیمه ای نبودیم. اما طبق بررسی های صورت گرفته بخش عمده ضررهای متوجه شرکت در این دوره مربوط به مدیریت ریسک در حوزه فنی و سرمایه گذاری های صورت گرفته در ادوار گذشته بود.
رشیدی افزود: اتفاق بسیار خوب برای شرکت بیمه نوین در سال ۹۴ آن بود که وجود تمام تنگناها و فشارهای مالی، مانع قصور و تعلل در ایفای هیچ یک از تعهدات مان در قبال بیمه گذاران نشد. جلوگیری از تضییع حقوق زیان دیدگان و پیشگیری از افزایش مبلغ خسارت به دلیل افزایش نرخ دیات باعث آن شد که چالش سخت ایفای کلیه تعهدات در سال ۹۴ بدون هیچ جوّ منفی و حاشیه ای برای این شرکت صورت پذیرد.
معاون پشتیبانی و امور اقتصادی شرکت بیمه نوین درخصوص دیگر چالش های از سرگذرانده این شرکت گفت: چالش دیگر بازبینی جدّی در پرتفوی شرکت و پالایش ریسک بود. خوشبختانه این بازنگری در کسب پرتفو و تعادل وزن رشته ثالث و حوادث راننده از اواخر سال ۹۱ با هدف دستیابی به سهم ۳۰ درصدی در پرتفوی شرکت تا سال ۹۸ کلید خورده بود که البته ما علاوه بر سهم از پرتفو، کنترل ریسک پرتفوی ورودی این رشته را نیز دنبال می کنیم.
وی ادامه داد: خوشبختانه در حال حاضر بیمه نوین توانسته است هم ضریب خسارت این رشته را کنترل کند و هم با خاتمه خسارت های معوق سال های پیشین، حجم خسارت های انتقالی به سال های آتی را کاهش کند. خوشبختانه تهدید این رشته بیمه ای در پرتفوی بیمه نوین به خوبی مهار شده است.
وی افزود: جایگزین این کاهش آگاهانه و منطقی از سهم پرتفو با اتخاذ سیاست های تشویقی و حمایتی در شبکه فروش در بیمه های زندگی دنبال شد.
سال ۹۵ برای حوزه فنی بیمه نوین، استراتژی رشد در فروش، همزمان با پالایش پرتفو در دستور کار قرار گرفت. ما در بخش فنی شرکت نیازمند کنار گذاشتن پرتفوهای زیان ده و اصلاح پرتفوی در رشته های دیگر با ریسک بالا بودیم چراکه در شرایط اقتصادی موجود تناسب بین فروش و کنترل ریسک رابطه جدی با ارائه خدمات مطلوب به بیمه گذاران خواهد داشت زیرا پیامد خسارت های سنگین در خدمت رسانی مطلوب خلل ایجاد خواهد کرد.
تنوع و بازدهی در سرمایه گذاری
رشیدی درخصوص تعیین خط مشی در حوزه سرمایه گذاری شرکت بیمه نوین تصریح کرد: با توجه به میزان حاشیه سود شرکت ها از عملیات بیمه گری، اهمیت سرمایه گذاری از محل ذخایر کسب شده در عملکرد کلی شرکت حائز اهمیت است. متأسفانه طی دو سال اخیر عواملی از جمله رکود حاکم بر بازار سرمایه، اتخاذ برخی تصمیمات و اقدامات صورت گرفته در این بخش، موجب عدم سودآوری مطلوب در این حوزه برای شرکت شد. به همین منظور توزیع ریسک و ایجاد تنوع در سبد دارایی و ورود به حوزه هایی با سودآوری و بازدهی بالا در دستور کار قرار گرفته است که با همراهی تیم مشاور تحلیلگر بازار سرمایه و پول، برنامه ریزی دقیقی در این حوزه صورت در حال اجراست.
وی سیاست کلی در این حوزه و نتیجه به دست آمده در دو حوزه فنی و سرمایه گذاری را چنین توصیف کرد: اتخاذ سیاست انبساط در جذب فرصت های سرمایه گذاری و انقباض در پذیرش ریسک ها منجر به سود خالص بیش از ۷۰ درصدی در سه ماهه نخست سال ۹۵ برای شرکت بیمه نوین شد. این سود ناشی از رونق در فروش همراه با مدیریت بر هزینه ها و اصلاح فرآیندهای اجرایی در شرکت بوده است.
توانمندسازی داخلی در ایجاد مزیت رقابتی
معاون مدیرعامل شرکت بیمه نوین با اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه سرمایه های سازمانی با هدف رشد و توسعه همگون گفت: خوشبختانه بدنه مدیریتی و کارشناسی بیمه نوین با ترکیب سنّی جوان امکان تحرک و افزایش ظرفیت های موجود در تولید و بهره مندی از ذخیره های سرمایه ای شرکت در به کارگیری سیستم های کاری و فرآیندهای مؤثر درونی برای خلق ارزش افزوده در خدمات را میسّر کرده است. برهمین اساس با نگاه بلند مدت در توانمندسازی بدنه کارشناسی و نگاه سرمایه ای در راستای کاهش هزینه ها و بهبود کیفیت در ایجاد مزیت رقابتی حذف واسطه در ارائه خدمت به بیمه گذاران در دستور کار قرار گرفت. تا پیش از سال ۹۴ فرآیند کارشناسی، ارزیابی و پرداخت خسارت در دو رشته اتومبیل و درمان توسط دو شرکت به صورت برون سپاری انجام می گرفت که پس از بررسی توان سنجی و برنامه ریزی، اجرای تمام فرآیندهای مذکور به داخل شرکت منتقل شد.
وی با تأکید بر اهمیت اجرای برنامه های عملیاتی موجود در شرکت بیان کرد: اصلاحات و بهبود فرآیندهای اجرایی در شرکت بیمه نوین با هدف تمرکز و شفافیت مالی، انضباط مالی در پایبندی به بودجه مصوب و عملیات حسابرسی، کنترل و کاهش هزینههای جاری، لحاظ کردن هزینهها متناسب با منابع داخلی درآمدی و استفاده از تمام توان و ظرفیت در دستور کار قرار گرفته است.
انتهای پیام