وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: ریسک اقتصاد در ایران با وجود تمام تحریمها و فشارها، پایین بوده و حجم منابع خارجی کشور به ۱۰۰ میلیارد دلار افزایش یافته است.
به گزارش پول پرس به نقل از فارس، سید شمس الدین حسینی در چهارمین همایش بینالمللی معرفی فرصتها و توانمندیهای سرمایهگذاری و تجاری آذربایجانشرقی در تبریز از رشد دو برابری میزان سرمایهگذاری خارجی در دولت نهم و دهم خبر داد و افزود: طی هفت سال گذشته میزان سرمایه گذاری خارجی در مقایسه با ۲۷ سال قبل۲ برابر شده است.
وی افزود: سرمایه جذب شده ازسال ۱۳۵۷تا ۱۳۸۴،سیزده میلیارد دلار بود که این رقم طی سالهای ۱۳۸۴ تا بهار ۱۳۹۲از مرز ۲۵ میلیارد دلار گذشته است.
حسینی تصریح کرد: مقایسه دو رقم تعداد طرحهای سرمایهگذاری و حجم سرمایهگذاری خارجی وارده به کشور، نشان میدهد، تلاشهای صورت گرفته موفق بوده است.
سخنگوی اقتصادی دولت رشد ۲ برابری سرمایه گذاری خارجی را با ظرفیت های کشور مناسب ندانست و گفت: این میزان با ظرفیت های بالای کشور فاصله دارد.
وزیر اقتصاد خاطر نشان کرد: جهان از سال ۲۰۰۷ میلادی با یک رکود فراگیر مواجه شده و بطور مشخص جابهجایی سرمایه افت شدید داشته است ولی با وجود این اتفاق جذب سرمایه خارجی ما ۱۴۳ درصد رشد داشته است.
وزیر اقتصاد ادامه داد : طی چند سال گذشته، اقتصاد ایران وارد یک اصلاحات بنیادین شده است که در رأس آن تغییر و تفسیر جدید اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی در ایران می باشد.
وزیر اقتصاد با اشاره به آمار کدهای سهامداری در بورس اظهار داشت: تا سال۱۳۸۴تعداد ۴ هزارو ۳۰۰ سهامدار فعال در بورس داشتیم که این تعداد در سال ۱۳۹۲ به ۷هزارو ۲۰۰ نفر رسیده است.
وی در خصوص اهتمام دولت در اجرای طرح تحول اقتصادی نیز گفت: پذیرش اجتماعی در اجرای این طرح کمک بسیاری کرد ودولت ثابت کرد که می توان کارهای بزرگی در کشور انجام داد.
حسینی یادآوری کرد: ایران دارای بیشترین ذخایر انرژی جهان است که باید در کنار آن، منابع انرژی خود را نیز توسعه دهد که یکی از این منابع استفاده از انرژی صلح آمیز هسته ای است.
انتهای پیام