بیمه در کشور، در مدتی که توسط غربی ها تحریم شده بود ، اقدامات شایسته ای را انجام داده و توانسته از این مرحله گذر عبور کند.
بیمه در کشور، در مدتی که توسط غربی ها تحریم شده بود ، اقدامات شایسته ای را انجام داده و توانسته از این مرحله گذر عبور کند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبارپول، ابراهیم کاردگر نایب رئیس هیات مدیره و مدیر عامل بیمه آسیا در گفت و گو با رادیو گفت و گو در خصوص فرصت های پیش روی کشور در پسا تحریم برای توسعه بیمه گفت: انباشت ریسک در کشور می تواند خطراتی را داشته باشد و در این ایام اتفاق خاصی نیفتاده تا صنعت بیمه را دچار چالش کند. در دو سه دهه گذشته تراز ما منفی و واگذاری ریسک به خارج از کشور بیشتر بوده و نتوانسته ایم پذیرش ریسکی در داخل داشته باشیم و این به عدم رتبه بندی(ریتینگ) شرکت های بیمه بر می گردد.
نایب رئیس هیات مدیره بیمه آسیا در ادامه افزود: اگر تحریم ها حذف شود و قرار باشد ریسک هایی که در دوره تحریم خودمان پوشش دادیم و شرکت های بیمه اتکایی خارجی سراغ همان کارهایی که قبلا دستشان بوده و ما مدیریت کردیم،بروند این می تواند به ضرر صنعت بیمه تمام شود.
مدیر عامل بیمه آسیا به جذب شرکت های رتبه بندی (ریتینگ) بین المللی به منظور ارز آوری به داخل کشور اشاره کرد و بیان داشت: با افزایش توانگری مالی شرکت های بیمه داخلی باید بتوانیم بخشی از ریسک ها را در داخل نگه داری کنیم و مانع خروج ارز از کشور شویم .
وی بیان داشت:در این فاصله می توانیم با شرکت های رتبه بندی (ریتینگ) بین المللی و در خصوص رتبه بندی کردن (ریت کردن) شرکت های بیمه ای، توانایی پذیرش ریسک در بازار بین المللی را بدست آوریم تا ارز آوری را برای کشور به همراه داشته باشد.
دکتر کاردگر ورود دانش بیمه ای را یکی از فرصت های مهم در پساتحریم برای کشور برشمرد و اظهار داشت: در این زمان دانش بیمه ای می تواند از خارج به داخل کشور وارد شود و از طرفی ما باید جذابیت های کار را در اقتصاد کشور نشان دهیم تا بیمه گران خارجی، میل به فعالیت بیمه ای را در کشور داشته باشند.
انهای پیام
منظور حضرتعالی کدام شایستگی است؟صنعت بیمه فعلا بواسطه اعتماد از دست رفته مردم به این حوزه از اقتصاد کشور هرگز در کارنامه عملکرد بخصوص چندساله اخیر نمره قبولی به مدیران و شرکتهای فعال بیمه ای نخواهند داد. فاجعه بیمه توسعه که تاکنون در هیچ جای جهان دیده نشده بود بیمه گذاری با وجود داشتن بیمه معتبر شخص ثالث از یک شرکت رسمی و مورد تائید بیمه مرکزی که ارگان عالی نظارتی کشور در امر بیمه میباشد به هنگام وقوع حادثه بناچار و بیگناه تا سه سال حبس تحمل نماید و هنوز هم زندانیانی از این بابت در حبس داریم خود موضوعی کافی و وافی برای عدم دریافت نمره قبولی نیست؟آیا اینگونه نیست که تاوان گذر شایسته صنعت بیمه کشور از تحریم ها را بیش از ۱۷۰۰۰ زیاندیده شاکی و معترض این بیمه پرداخت نموده اند؟و یا چطور است از پرونده بیمه ای جنجالی دیگر آنهم در بدنه اصلی دولت پیشین بگوییم؟اگر هم شایستگی وجود داشته باشد تنها سزاوار مردم صبور زیاندیده و نجیبی است که بار تخلفات این صنعت را هنوز هم بدوش میکشند تا امروز شمایان خود را سزاوار تکریم از بابت این شایسته سالاری قلمداد فرمایید….خیر قربان….تاوان تحریمها را اینجا هم همچون بسیاری از حوزه های دیگر مردم شریف و صبور پرداختند.