بانک جهانی هشدار داد گرم شدن بیش از دو درجه هوای زمین تا سال ۲۰۴۰ به قحطی و سیل منجر میشود.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پول پرس به نقل از واحد مرکزی خبر، در گزارش بانک جهانی که روز گذشته انتشار یافت پیش بینی شده است، افزایش بیرویه درجه هوای زمین بر کشت برنج، گندم، ذرت و دیگر محصولات کشاورزی مهم تاثیر منفی میگذارد، امنیت غذایی کشورهای فقیر را به خطر میاندازد و در برخی کشورهای آفریقایی تعداد افرادی را که تغذیه ناکافی دارند تا ۹۰ درصد افزایش میدهد.
جامعه بین المللی متعهد شده است اجازه ندهد هوای زمین، نسبت به پیش از دوران صنعتی، بیشتر از دو درجه افزایش یابد اما زمانی برای آن مشخص نکرده است.
جیم یونگ کیم، رئیس بانک جهانی خاطر نشان کرد کشورهای توسعه یافته اولین قربانیان افزایش بیرویه درجه حرارت زمین خواهند بود حتی اگر ساکنان این کشورها در افزایش دمای زمین نقش اساسی نداشته باشند.
در صورت افزایش بی رویه دمای هوای زمین، کشاورزی در منطقه جنوب صحرای آفریقا به شدت کاهش مییابد.
جنوب و جنوب شرق اسیا با بحرانهای بزرگ روبهرو میشود. وقوع سیل های بزرگ در پاکستان، شبیه سیلی که در سال ۲۰۱۰ روی داد، اتفاقی متداول میشود.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، طبق پیش بینی بانک جهانی در این صورت، هند شاهد خشکسالیهای شدید میشود و بالا آمدن سطح آب در جنوب شرق آسیا به جاری شدن سیل در بخش بزرگی از بانکوک در سالهای ۲۰۳۰ میانجامد.
انتهای پیام