بیمه مرکزی، کتب نایاب و نسخ ارزشمندی به کتابخانه ملی اهدا کرده است که این حرکت می تواند برای سازمان های دیگر، الگو باشد.
بیمه مرکزی، کتب نایاب و نسخ ارزشمندی به کتابخانه ملی اهدا کرده است که این حرکت می تواند برای سازمان های دیگر، الگو باشد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبارپول(poolpress.ir)، علیرضا دباغی، مدیرکل فراهم آوری و حفاظت سازمان اسناد و کتابخانه ملی، در دیدار با مسئولان بیمه مرکزی با بیان این مطلب به اهمیت نقش اهدای کتاب در غنای فرهنگی و بنیه علمی کتابخانه ملی اشاره کرد و افزود: اهدای کتب نفیس و نسخه های با ارزش از سوی بیمه مرکزی از درایت مدیران این مجموعه حکایت دارد و ما نیز وظیفه خود می دانیم برای تسهیل استفاده محققان و پژوهشگران از این گنجینه، تدابیر لازم را اتخاذ کنیم.
در ادامه این نشست، مصطفی زندی مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی با ابراز خرسندی از آغاز تعامل با نهاد فرهنگی کتابخانه ملی به همزمانی این نشست با برپایی بزرگترین رویداد فرهنگی کتاب در کشور اشاره کرد و گفت: رویکرد بیمه مرکزی در دولت تدبیر و امید، درک صحیح از شرایط موجود است و تمامی ارکان این دولت بر این باورند که تمامی امور باید به صورت کاملا تخصصی دنبال شود.
وی با بیان رویکردهای جدید بیمه مرکزی در دولت تدبیر و امید و تأکید بر تخصصی و فنی بودن فعالیت های جاری، گفت: در همین راستا با انتقال کتابخانه بیمه مرکزی به پژوهشکده بیمه و لزوم نگهداری از کتاب های نفیس، با دستور رئیس کل بیمه مرکزی مقرر گردید که این کتاب ها به کتابخانه ملی منتقل شود.
زندی تصریح کرد: جایگاه اصلی نسخه های نفیس و نایاب و کتب مرجع و تخصصی در سازمان های غیرمرتبط نیست و امیدوارم حرکتی که بیمه مرکزی آغاز کرده الگویی برای دیگر سازمان های کشور باشد.
مدیر کل روابط عمومی بیمه مرکزی به اهمیت نقش کتابخانه ملی و مرکز اسناد برای بهره گیری محققان و پژوهشگران اشاره کرد و افزود: ما اهدای کتب نفیس موجود در بیمه مرکزی را سرآغاز تعامل صنعت بیمه و بزرگترین مرجع کتابخانه ای کشور می دانیم. وی در پایان ابراز امیدواری کرد که در آینده نزدیک با همکاری کتابخانه ملی و مرکز اسناد، نمایشگاه کتب قدیمی و اسناد بیمه ای برپاشود.
در پایان این نشست، مصطفی زندی، شهریار شیبانی- بازرس ویژه رییس کل بیمه مرکزی – و کارشناسان اداره کل روابط عمومی از مخازن کتب نفیس بازدید کردند.
گفتنی است پس از انتقال کتابخانه بیمه مرکزی به پژوهشکده بیمه، چندین مجلد کتاب نفیس و غیرمرتبط به کتابخانه ملی اهدا شد.
انتهای پیام