حسین قندی جاودانه شد.
جمعی از شاگردان و ارادتمندان استاد حسین قندی در پیامی درگذشت این استاد روزنامه نگاری را تسلیت گفتند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبار پول(poolpress.ir)، متن این پیام بدین شرح است:
بازگشت همه به سوی اوست
امروز جامعه مطبوعات ایران، سیاهپوش مردی است که بسیاری از روزنامه نگاران و اصحاب رسانه، در سایه آموزش های ارزشمند او، قلم به دست گرفتند و پرچمدار رسالت خدمت، در عرصه خبر شدند.
ما به عنوان اهالی خانواده بزرگ رسانه، فقدان استاد “حسین قندی” عزیز را به سوگ نشسته ایم و به پاس تمام زحماتی که برای این خانواده کشید، یاد و خاطره اش را گرامی می داریم و این ضایعه غم بار را به خانواده محترم و همه دوستداران آن بزرگوار صمیمانه تسلیت می گوییم.
باشد که روح بزرگش در جوار حضرت دوست، قرین رحمت و آمرزش گردد.
جمعی از اصحاب رسانه
تسلیت معاون مطبوعاتی ارشاد
معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درگذشت استاد حسین قندی، پیشکسوت روزنامه نگاری کشور را تسلیت گفت.
حسین انتظامی، با صدور پیامی درگذشت حسین قندی، مدرس علوم ارتباطات و پیشکسوت روزنامه نگاری را به جامعه رسانه ای کشور و خانواده وی تسلیت گفت.
در پیام معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد آمده است:
«انا لله و انا الیه راجعون
خبر درگذشت استاد حسین قندی، از برجسته ترین اساتید روزنامه نگاری کشور که در کنار تالیف آثاری مرجع و کاربردی، عمر خود را صرف آموزش و پرورش دانشجویان و علاقمندان روزنامه نگاری در کشور کرد، مایه تاثر شد.
بی تردید، آثار و برکات تلاش های خستگی ناپذیر این مدرس مولف، همچنان برای دانشجویان و علاقمندان روزنامهنگاری حرفهای، ماندگار خواهد بود.
فقدان این معلم با اخلاق و استاد دلسوز را به جامعه رسانه ای کشور، دوستان، دوستداران و دانشجویان او و همچنین خانواده محترم بویژه همسر صبورشان تسلیت می گویم و از خداوند متعال برای ایشان، غفران الهی و برای خانواده شان، صبر مسالت می کنم.»
حسین قندی، روزنامهنگار پیشکسوت و مدرس روزنامهنگاری عصر امروز در سن ۶۴ سالگی در بیمارستان غیاثی تهران دارفانی را وداع گفت. او متولد اسفند ۱۳۳۰ در سبزوار و بزرگ شده تهران بود. سال ۵۶ بعد از اتمام دوره خدمت به آمریکا رفت و در رشته مدیریت بینالملل، کارشناسی ارشد گرفت و سال ۵۸ به ایران بازگشت. بعد از بازگشت به ایران در روزنامههای کیهان، ابرار، اخبار، انتخاب،… و بالاخره جامجم در سمتهای مختلفی مشغول به کار نویسندگی و ایفای مسوولیت شد.
از این مدرس پیشکسوت روزنامه نگاری علاوه بر سالها تدریس علوم ارتباطات در دانشگاه علامه طباطبایی و آموزش صدها خبرنگار و روزنامهنگار، آثار زیادی در حوزه رسانه منتشر شده که مرجع مهم و کم نظیری برای دانشجویان و علاقمندان این حرفه محسوب می شود. روزنامه نگاری نوین، مقاله نویسی در مطبوعات، روزنامهنگاری تخصصی، تخیل در روزنامهنگاری و… از جمله آثار ماندگار این استاد پیشکسوت است.
انتهای پیام