معاون درمان سازمان تأمیناجتماعی از تشکیل ستاد نوروزی مدیریت درمان در این معاونت و ادارهکل درمان مستقیم سازمان تأمیناجتماعی در ایام نوروز سال ۹۴ خبر داد.
معاون درمان سازمان تأمیناجتماعی از تشکیل ستاد نوروزی مدیریت درمان در این معاونت و ادارهکل درمان مستقیم سازمان تأمیناجتماعی در ایام نوروز سال ۹۴ خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبار پول (poolpress.ir)، محمدعلی همتی تشکیل این ستاد را به منظور اجرای هرچه بهتر طرح آماده باش نوروزی واحدهای درمانی سازمان تأمیناجتماعی دانست و افزود: ستاد نوروزی مدیریت درمان در تمامی استانها با هماهنگی دانشگاههای علوم پزشکی به فعالیت میپردازد.
وی با بیان اینکه ممکن است برخی افراد در طول مسافرت نوروزی، به خدمات درمانی نیاز پیدا کنند، اظهار داشت: برای خدمترسانی مناسب به مسافران نوروزی در مراکز درمانی و بیمارستانهای سازمان تأمیناجتماعی پیشبینیهای لازم انجام شده است.
وی افزود: در ایام تعطیلات نوروز فعالیت تمام وقت بیمارستان ها و مراکز درمانی شبانه روزی تابعه مدیریت درمان استان ها ادامه دارد و متناسب با تعداد مسافران نوروزی، در طول روز آماده ارائه خدمات به مراجعه کنندگان هستند.
همتی از نصب پلاکاردهای اطلاعرسانی به مسافران نوروزی در شهرهای مختلف خبر داد و گفت: برای اطلاع مسافران از نشانی مراکز درمانی تأمیناجتماعی این پلاکاردها در ورودی شهرها نصب میشود.
وی بر حضور پزشکان کشیک در تمامی بیمارستانها و ستاد مدیریت درمان سراسر کشور تأکید کرد و گفت: سایر پزشکان نیز برای خدمترسانی به بیماران در دسترس خواهند بود.
معاون درمان سازمان تأمیناجتماعی افزود: امیدواریم با فعالیت مطلوب مراکز درمانی تأمیناجتماعی شاهد رضایتمندی بیمهشدگان باشیم و امکان دسترسی کامل بیماران به خدمات درمانی در این ایام فراهم شود.
تکمیل ناوگان آمبولانس مراکز درمانی سازمان تأمین اجتماعی
وی همچنین در مراسم واگذاری ۱۵۰ دستگاه آمبولانس به مراکز درمانی سازمان تأمین اجتماعی که با حضور مدیران کل درمان مستقیم و پشتیبانی درمان سازمان، نمایندگان رسانه های جمعی برگزار شد، اظهار داشت: تجهیز بیمارستان ها به آمبولانس های به روز و پیشرفته از موضوعات مغفول مانده سالهای اخیر بود که با همت بخش های مختلف سازمان، تجهیز مراکز درمانی به ۱۵۰ دستگاه آمبولانس مجهز عملی شد.
وی افزود: مراکز درمانی سازمان تأمین اجتماعی مجهز به ۳۴۱ آمبولانس است که بر اساس یک نیاز سنجی کلی، نیاز به خرید ۲۹۴ دستگاه آمبولانس جدید برآورد شد که در حال حاضر ۱۵۰ دستگاه از آنها به مراکز درمانی واگذار شد.
همتی با بیان اینکه خرید و تجهیز ۱۵۰ دستگاه آمبولانس توسط شرکت های اقتصادی سازمان تأمین اجتماعی انجام شده است، گفت: خرید و تجهیز آنها با قیمت مناسب انجام شد.
وی ادامه داد: طبق استانداردهای موجود، هر مرکز سرپایی حداقل یک دستگاه، بیمارستان های شهری و ناحیه ای دو دستگاه و بیماستان های منطقه ای سه دستگاه آمبولانس نیاز دارند که این میزان بر اساس ارجاع بیماران و تعداد مراجعان به هر منطقه می تواند، متغیر باشد.
معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی گفت: از ۱۵۰ دستگاه آمبولانس واگذار شده به بیمارستان ها ، ۴۰ آمبولانس به مراکز درمانی فاقد آمبولانس، تحویل داده شد و ۱۱۰ دستگاه نیز با آمبولانس های قدیمی مراکز درمانی جایگزین شد.
همتی با بیان اینکه این آمبولانس ها تجهیزات پزشکی کلاسA را دارند، افزود: آمبولانس ها مجهز به تمامی تجهیزات مورد نیاز مانند دستگاه اکسیژن، فشارخون، کیف احیاء، داروهای اورژانس و لوازم مصرفی هستند.
وی اظهار داشت: همچنین به منظور خدمت در بیمارستان های بزرگ، ۳۲ دستگاه آمبولانس به دستگاه الکترو شوک نیز مجهز شده اند.
وی با اشاره به ۷۷ بیمارستان و ۲۷۵ مرکز سرپایی سازمان تأمین اجتماعی تصریح کرد: با واگذاری ۱۵۰ دستگاه آمبولانس به مراکز درمانی سازمان، دیگر مرکز درمانی تأمین اجتماعی فاقد آمبولانس در کشور نداریم.
همتی ادامه داد: برای خرید هر آمبولانس ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار در اختیار استان ها قرار داده شده و در مجموع برای خرید و تجهیز این تعداد آمبولانس، ۳۰ میلیارد تومان اعتبار صرف شده است.
معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی با بیان اینکه این سازمان در راستای ارتقای تجهیزات مورد نیاز بیمارستانها، اقدام کرده است، افزود: تمامی بیمارستان های سازمان مجهز به دستگاه امحای زباله های عفونی و ۵۰ بیمارستان بالای ۱۰۰ تخت خوابی سازمان نیز به دستگاه اکسیژن مجهز شدند.
انتهای پیام