معاون اقتصادی و برنامه ریزی سازمان تأمین اجتماعی گفت: باید از فرصت ها و ظرفیت های موجود برای مدیریت مخاطرات و ریسک هایی که این سازمان با آن روبرو است، بیشترین بهره برداری را داشته باشیم.
معاون اقتصادی و برنامه ریزی سازمان تأمین اجتماعی گفت: باید از فرصت ها و ظرفیت های موجود برای مدیریت مخاطرات و ریسک هایی که این سازمان با آن روبرو است، بیشترین بهره برداری را داشته باشیم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبارپول (poolpress.ir)، نجات امینی دردومین پانل تخصصی سرمایه گذاری با محوریت اقتصاد مقاومتی در سازمان تأمین اجتماعی، افزود: سازمان تأمین اجتماعی، یک سازمان بزرگ اجتماعی واقتصادی است که حدود۴۰میلیون نفر از جمعیت کشور معادل ۵۰ درصد را تحت پوشش دارد وپرداخت مستمری به عنوان مهمترین خدمتی است که می تواند از مخاطرات بیمه شدگان در زندگی پس از اشتغال بکاهد.
وی با بیان اینکه جلوگیری از فقیر شدن جامعه به واسطه ریسک هایی مانند از دست دادن سلامت یا رسیدن به سن بازنشستگی یا از کارافتادگی بیمه شدگان، استراتژی سازمان تأمین اجتماعی است، اظهار داشت: برای پرداخت خدمات بلندمدت نیاز به تهیه منابع مالی است که از طریق وصول پرداخت حق بیمه به عنوان مهمترین منبع تأمین کننده و همچنین عواید ناشی از سرمایه گذاری ها انجام می شود.
امینی با اشاره به مخاطرات پیش روی سازمان تأمین اجتماعی گفت: مخاطرات ماهیتی، سیاستی، اقتصادی و اجتماعی بر منابع و مصارف سازمان تأثیر می گذارند.
معاون اقتصادی و برنامه ریزی سازمان تأمین اجتماعی اظهار داشت: تعهدات این سازمان ۵۳۴ هزار میلیارد تومان است ودر مقابل دارایی آن ۶۰ هزار میلیارد تومان می شود که با احتساب بدهی دولت ودیگر دارایی ها، در حدود ۲۰۰ هزار میلیارد تومان می شود که شکاف منابع و مصارف مشهود است.
وی افزود: سازمان تأمین اجتماعی برای کاهش آسیب از این موضوع، باید وارد حوزه های سرمایه گذاری جدید شود و این مخاطرات را مدیریت کند.
امینی شاخص کسری نقدی را یک ریسک دیگر سازمان تأمین اجتماعی عنوان کرد که رفع آن نیاز به برنامه ریزی دارد.
وی گفت: در مقابل مخاطرات، سازمان تأمین اجتماعی دارای ظرفیت ها و پتانسیل هایی است که می توان به قدرت تجمیع مالی، ایجاد کنسرسیوم اقتصادی با شرکای هم وزن، انباشت دانش مدیریت بنگاههای بزرگ، عضویت در اتحادیه بین المللی تأمین اجتماعی(ایسا)، هلدینگ های دارویی، سیمان، نفت وگاز وجامعه تحت پوشش اشاره کرد.
امینی افزود: طی چند سال آینده، اقتصاد ایران نیز مانند کشورهای دیگر با پیری جمعیت و بیکاری روبروست که سازمان تأمین اجتماعی نیز با ظرفیت ها و قابلیت های موجود با این مخاطرات مواجه می شود که برای رفع آن ها باید تدبیری اندیشیده شود.
انتهای پیام