این سیاست همراه با سیاست‌های کنترل حجم نقدینگی و عدم استقراض دولت از بانک مرکزی می‌تواند زمینه‌ساز خروج اقتصاد از دام رکود تورمی است. حجم اوراق مشارکت منتشر شده پایین است و نمی‌تواند تاثیر خاصی بر روند فعالیت‌های اقتصادی کشور داشته باشد و در صورتی که این رقم افزایش یابد می‌تواند نتایج اثر بخش خود را نشان دهد.

اخبارپول – امیرفرشید رضایی: بازار سهام همچنان درگیر حجم معاملات پایین که ناشی از بی تصمیمی بازار در شرایط فعلی است.
ابهام در خبرهایاین سیاست همراه با سیاست‌های کنترل حجم نقدینگی و عدم استقراض دولت از بانک مرکزی می‌تواند زمینه‌ساز خروج اقتصاد از دام رکود تورمی است. حجم اوراق مشارکت منتشر شده پایین است و نمی‌تواند تاثیر خاصی بر روند فعالیت‌های اقتصادی کشور داشته باشد و در صورتی که این رقم افزایش یابد می‌تواند نتایج اثر بخش خود را نشان دهد. سیاسی و نیز شرایط اقتصادی سبب شده تا بازار کمی سردرگم باشد اما امروز خبری مبنی بر تعویق کیفی سازی پالایشگاه ها منتشر شد که می تواند بر بازار امروز موثر باشد.
یکی از مهمترین فاکتورهای تصمیم گیری در شرایط فعلی گزارش مالی شرکت هاست که امروز انتشار آن سرعت گرفته است . گزارش های ۹ ماهه در بیشتر گروه ها چندان قابل توجه نبوده است. بنابراین بنظر نمی رسد نقدینگی جدیدی وارد بازار شود.
در گروه پالایشگاهی، نماد شراز ۶ ماهه ۷۱ درصد از پیش بینی ها را و شبریز کل پیش بینی سود ۹۳ را پوشش داده است.
اما در گروه دارویی گزارش ها کمتر از انتظار است. نماد دتماد پیش بینی سودش را ۱۷ درصد کاهش داد و مبلغ ۳۱۰۸ ریال سود برای هر سهم اعلام کرد درحالیکه قبلا ۳۷۵۱ ریال سود پیش بینی کرده بود.
ددام هم طی ۹ ماه ۶۲ درصد از پیش بینی سود سالانه را پوشش داد. این شرکت بر همان سود قبلی تاکید کرد.
در گروه انبوه سازی شاهد رشد تقاضای نسبی هستیم. وساخت در مجمع ۱۶۰ ریال سود تقسیم کرد. ثنوسا نیز منتظر افزایش سرمایه است. ثامان سه ماهه ۳۳ درصد از پیش بینی سود سالانه را پوشش داده است.
ثباغ مبلغ ۵۴۷ ریال سود برای هر سهم پیش بینی کرده و ۹ ماهه ۳ درصد آن را پوشش داده است.
ثغرببرای دوره سه ماهه نخست سال مالی منتهی به پایان شهریور ماه ۹۴ مبلغ ۸۷ ریال سود محقق کرده که نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد ۹۳ درصدی دارد.
در گروه خودرو، نماد خنصیرپیش بینی سودش را ۷ درصد افزایش داده و مبلغ ۳۵۱ ریال اعلام کرده است و طی ۹ ماه ۵۱ درصد آن را پوشش داده است. این شرکت اعلام کرده در صورت ثبت افزایش نرخ مگاموتور، سود ۹ ماهه شرکت از ۱۷۹ ریال به ۳۰۲ ریال افزایش می یابد.
خریخت برای هر سهم ۳۰۴ ریال سود پیش بینی کرده و ۹ ماهه ۳۸ درصد آن را محقق کرده است.
خمحور برای سال مالی ۹۳ مبلغ ۸ ریال سود پیش بینی کرده و طی ۹ ماه ۷۵ درصد آن را پوشش داده است.
در گروه روی، نماد فسرب زیان هر سهم را ۸ ریال افزایش داد
در گروه حمل و نقل، حتوکا پیش بینی سودش را از ۳۶۲ ریال به ۳۹۵ ریال افزایش داد و طی ۹ ماه ۸۵ درصد پیش بینی سالانه را پوشش داد.
در گروه سنگ آهنی، ومعادن پیش بینی سودش را همان ۴۵۲ ریال اعلام کرد و طی ۹ ماه ۱۱ درصد آن را پوشش داد ولی بدلیل ماهیت شرکت، سود شرکت معمولا در پایان سال مالی محقق می شود.
کنور هم طی گزارش ۹ ماهه مبلغ ۲۸۹ ریال سود محقق کرده است.
در گروه فولاد، فولاد مبارکه برای دوره ۹ ماهه مبلغ ۳۹۴ ریال سود برای هر سهم محقق کرده است.
نماد کطبس ۹ ماهه ۷۰ درصد پیش بینی ها را پوشش داده است. این شرکت مبلغ ۳۴۶ ریال سود برای هر سهم پیش بینی کرده است.
لبوتان هم برای ۹ ماه مبلغ ۳۰ ریال سود محقق کرد که نسبت به دوره مشابه قبل ۶۸ درصد کاهش نشان می دهد.

بخشنامه ی امکان سرمایه گذاری بان ها در صندوق های سرمایه گذاری مشترک
به موجب بخشنامه جدید بانک مرکزی بانک ها و موسسات اعتباری غیر بانکی مجوز خرید واحدهای سرمایه گذاری صندوق های سرمایه گذاری را اخذ کردند و به زودی شاهد ورود سرمایه های بانک ها به بازار سرمایه خواهیم بود.
بخشنامه شماره ۹۳/۲۸۵۸۹۳ مورخ ۹۳/۱۰/۲۷ اداره مطالعات و مقررات بانکی بانک مرکزی در حال حاضر به نوعی سیاست مالی انبساطی محسوب می‌شود و این سیاست همراه با سیاست‌های کنترل حجم نقدینگی و عدم استقراض دولت از بانک مرکزی می‌تواند زمینه‌ساز خروج اقتصاد از دام رکود تورمی است. حجم اوراق مشارکت منتشر شده پایین است و نمی‌تواند تاثیر خاصی بر روند فعالیت‌های اقتصادی کشور داشته باشد و در صورتی که این رقم افزایش یابد می‌تواند نتایج اثر بخش خود را نشان دهد.
تصمیم‌گیران اقتصادی کشور حرکت به سمت اقتصاد باز و عدم دخالت دولت در بازار است , متولیان بر این اعتقادند که تعادل عرضه و تقاضا بدون دخالت دولت و حضور پررنگ بخش خصوصی و اصلاح قیمت‌های تعادلی اصلی مانند نرخ ارز می‌تواند به بهبود اقتصاد و خروج اقتصاد از رکود کمک کند.
دیدگاه تئوریک متولیان اقتصادی کشور به دیدگاه نئوکلاسیک نزدیک است و این در حالیست که برای خروج از رکود کنونی باید به سمت دیدگاه نئوکینزی بروند.
دیدگاه نئوکینزی براین باور است که بنیان‌های اقتصاد خردی در هر اقتصادی باعث می‌شود که سطح عمومی قیمت‌ها و سطح قیمت‌های اصلی مانند نرخ بهره و ارز و دستمزد، چسبندگی شدید قیمتی رو به پایین داشته باشند لذا برای خروج از رکود می‌بایست سیاست مالی انبساطی در پیش گرفته شود به همین ترتیب باید هزینه‌های عمرانی روند افزایشی به خود گرفته و عمده تامین مالی از طریق اوراق مشارکت باشد که متاسفانه چنین روندی در کشور دیده نمی‌شود.
افزایش حجم اوراق مشارکت منتشر شده به منظور تامین مالی پروژه‌های اقتصادی می‌تواند به خروج اقتصاد از رکود کمک کند.

انتهای پیام


لینک کوتاه : http://poolpress.ir/?p=54880
به اشتراک بگذارید:
نظرات کاربران :

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)

اختصاصی اخبارپول – همکاری بورس و بانک‌ برای خروج اقتصاد از رکود تورمی
اختصاصی اخبارپول – همکاری بورس و بانک‌ برای خروج اقتصاد از رکود تورمی
اختصاصی اخبارپول – همکاری بورس و بانک‌ برای خروج اقتصاد از رکود تورمی
اختصاصی اخبارپول – همکاری بورس و بانک‌ برای خروج اقتصاد از رکود تورمی
اختصاصی اخبارپول – همکاری بورس و بانک‌ برای خروج اقتصاد از رکود تورمی
اختصاصی اخبارپول – همکاری بورس و بانک‌ برای خروج اقتصاد از رکود تورمی