مدیرعامل شرکت خدمات انفورماتیک با اشاره به اهمیت استفاده از راهکارهای فناوری اطلاعات برای شناسایی انواع ریسک‏ها ، گفت: بیش از ۸۰ درصد هک ها مربوط به شبکه بانکی است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پول پرس به نقل از روابط عمومی شرکت خدمات انفورماتیک،سیدابوطالب نجفی مدیریت سیستم جامع ریسک را به عنوان روشی نوین و سیستماتیک در رصد، شناسایی و محاسبه ریسک های شبکه بانکی معرفی کرد .
وی افزود:ریسک‏های متعددی از جمله ریسک‏ عملیاتی، ریسک اعتباری، ریسک بازار و غیره، بانک را تحت تاثیر قرار می‏دهند که لزوم شناسایی هر کدام در لحظه وقوع و جلوگیری از تحت تاثیر قرار دادن سایر ریسک‏ها از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی با بیان اینکه بانک به وسیله انواع ریسک محاصره شده است ، اظهار داشت: ریسک‏های یاد شده دارای آثار جانبی بر یکدیگر هستند و از یکدیگر تاثیر می‏پذیرند.
مدیر عامل شرکت خدمات انفورماتیک افزود: از طریق سیستم هوش تجاری و مدیریت اطلاعات ، اطلاعات از زیرسیستم‏های جزیره‏ای سازمان به صورت یکپارچه جمع آوری شده و امکان تهیه گزارش‏های تلفیقی، تحلیلی و در لحظه در اختیار مدیران قرار می گیرد.
نجفی اظهار داشت: تحقیقات صورت گرفته نشان می دهد احتمالا سیستم‏های هوش تجاری تا ۵ سال آینده از قابلیت های امکان پاسخ‏دهی و گزارش‏دهی به سوالاتی محاوره‏ای مطرح برای سیستم ، تهیه گزارشات زمانبر امروزی در کسری از ثانیه و وجود سیستم‏های که امکان تصمیم‏گیری آنی را در اختیار مدیران قرار می‏دهند؛ برخوردار خواهند شد.
وی تاکید کرد: در این راستا مدیریت اطلاعات بسیار حایز اهمیت است و از آن جایی که اطلاعات از سیستم‏ها و درگاه‏های مختلف وارد سازمان‏ می‏شود، مدیریت این اطلاعات به نحوی که مورد کاربرد قرار گیرد، از مسائل چالشی است.
وی در ادامه ضمن تاکید بر اهمیت شناسایی روند جهانی صنعت بانکداری به برخی از روندهای سال ۲۰۱۳ که مبنای تحولات این صنعت قرار خواهند گرفت، اشاره کرد و ˈکمبود نیروی کار باهوش به علت ایجاد شغل های جدید نیازمند تخصص بالاˈ را یکی از این روند ها برشمرد.
وی همچنین افزود: در همین راستا شعب نیز با تحولاتی روبه رو می شوند که از ان جمله می توان به ˈشناسایی خودکار مشتری ˈ و تجهیز شعب به مشاوران مجازی متخصص در امور سرمایه گذاری اشاره کرد.

انتهای پیام


لینک کوتاه : http://poolpress.ir/?p=527
به اشتراک بگذارید:
نظرات کاربران :

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)

علاقه زیاد هکرها به صنعت بانکداری
علاقه زیاد هکرها به صنعت بانکداری
علاقه زیاد هکرها به صنعت بانکداری
علاقه زیاد هکرها به صنعت بانکداری
علاقه زیاد هکرها به صنعت بانکداری
علاقه زیاد هکرها به صنعت بانکداری