در سال ۱۳۹۱ هزینههای دارو ۱۳ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال بود، در سال ۱۳۹۲ این مبلغ به ۲۳ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال افزایش یافت و برآورد سال ۱۳۹۳ نیز ۳۵ هزار میلیارد ریال را نشان میدهد.
معاون درمان سازمان تأمیناجتماعی گفت: هزینه دارویی این سازمان در سال ۹۲ نسبت به سال ۹۱ و در سال ۹۳ نسبت به سال ۹۲ بیش از دو برابر شده است که این افزایش هزینه ناشی از پرداخت هزینه بیش از ۵۰۰ قلم دارو (برند و ژنریک) براساس تفاهمنامه، علاوه بر داروهای مورد تعهد خود بوده که به طور عمده داروهای مورد مصرف در بیماران خاص و صعبالعلاج است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبارپول(poolpress.ir)، دکتر محمدعلی همتی افزود: در سال ۱۳۹۱ هزینههای دارو ۱۳ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال بود، در سال ۱۳۹۲ این مبلغ به ۲۳ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال افزایش یافت و برآورد سال ۱۳۹۳ نیز ۳۵ هزار میلیارد ریال را نشان میدهد.
دکتر همتی با اشاره به نگاه سلامتنگر در تدوین کتاب ارزش نسبی جدید گفت: بر این اساس خدمات مشاوره تغذیه در بیماران بستری بخشهای ویژه، برخی خدمات روانشناسی و روانپزشکی و برخی خدمات طب اجتماعی و همچنین بیش از ۳۰۰ خدمت بالینی که در سالهای قبل در تعهد بیمهها نبود در تعهد سازمانهای بیمهگر قرار میگیرد.
معاون درمان سازمان تأمیناجتماعی همچنین از تحت پوشش قرار دادن خدمات ترک اعتیاد برای بیمهشدگان براساس مصوبه هیأت دولت و استفساریه مجمع تشخیص، مصلحت نظام خبر داد و افزود: تقبل هزینه خدمات مذکور از منابع داخل سازمان و بدون دریافت هیچگونه کمکی از منابع عمومی انجام میشود.
به گفته دکتر همتی، عرضه رایگان داروهای تخصصی جلوگیری از رد پیوند حین عمل و بعد از عمل پیوند و رایگان کردن خدمات دارویی و پاراکلینیکی و بستری براساس تعرفه دولتی برای بیماران مبتلا به بیماریهای هموفیلیA و B، تالاسمی ماژور و دیالیز مزمن از دیگر اقدامات سازمان تأمیناجتماعی برای بهبود خدمترسانی به بیمهشدگان است.
معاون درمان سازمان تأمیناجتماعی، رایگان کردن هزینه بستری براساس تعرفه دولتی در بیمارانی که در NICN و ICU به دستگاه تنفس مصنوعی وصل میشوند و تقبل تا ۹۰درصد هزینه داروهای مورد مصرف در درمان سرطان و داروهای همراه را از دیگر اقدامات انجام شده توسط این سازمان برشمرد و گفت: همچنین رادیوتراپی بیماران مبتلا به سرطان براساس تعرفه دولتی، رایگان شده است.
دکتر همتی ارائه خدمات ویژه به بیمارن نیازمند و خاص را از اولویتهای سازمان تأمیناجتماعی برشمرد و اظهار داشت: در این رابطه پرداخت صد در صد هتلینگ درجه ۴ به سالمندان تحت پوشش در آسایشگاه کهریزک و پرداخت صد در صد هزینه دارویی و بستری (براساس تعرفه دولتی) بیماران تحت پوشش در مؤسسه محک توسط سازمان تأمیناجتماعی انجام میشود.
وی در ادامه خدمت رسانی به مستمریبگیران را از اولویتهای سازمان تأمیناجتماعی برشمرد و گفت: در سال جاری از هیأت امنای سازمان مجوز حذف فرانشیز خدمات بستری این گروه از بیمهشدگان در مراکز دانشگاهی را اخذ کردیم و در مصوبه مذکور این اختیار به هیأت مدیره سازمان داده شده است که طرح حذف فرانشیز خدمات بستری مستمریبگیران تهیه و برای اخذ مصوبه هیأت مدیره سازمان ارسال شده است که انشاءا… در آینده نزدیک پس از تصویب به اجرا درخواهد آمد و تمامی این عزیزان در واحدهای دانشگاهی در بخش بستری همانند واحدهای ملکی از پرداخت فرانشیز معاف خواهند شد.
معاون درمان سازمان تأمیناجتماعی با بیان اینکه ارتقاء کیفیت خدمات هتلینگ در دستور کار این سازمان قرار دارد، افزود: هدف ارتقای کیفیت خدمات هتلینگ، افزایش پاسخگویی به انتظارات بیمهشدگان و افزایش رضایتمندی و بهبود عملکرد مراکز ملکی است.
به گفته معاون درمان سازمان تأمیناجتماعی محورهای چهارگانه این طرح شامل ساختمان و تأسیسات، تجهیزات پزشکی، نظافت و بهداشت، خدمات رفاهی، سازمان مبادرت به تدوین برنامههای عملیاتی است و به لحاظ رویکرد ملی طرح و ارائه خدمات درمانی به همه اقشار جامعه از وزارت بهداشت نیز خواسته شده است، از محل هدفمندی یارانهها که برای این طرح از طرف دولت در اختیار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گذاشته شده است، سازمان تأمیناجتماعی را نیز برای ارتقای هتلینگ مراکز درمانی حمایت کند.
انتهای پیام