مشاور سرمایهگذاری بازار سهام با اشاره به افزایش عرضهها در بازار امروز درباره عمده عوامل اقبال سرمایهگذاران به شرکتهای روغنسازی، گفت: با کاهش حدود ۱۵ درصدی قیمت خوراک محصولات صنعت روانکار به واسطه کاهش قیمت نفت، سرمایهگذاران به این صنعت توجه نشان دادند.
مشاور سرمایهگذاری بازار سهام با اشاره به افزایش عرضهها در بازار امروز درباره عمده عوامل اقبال سرمایهگذاران به شرکتهای روغنسازی، گفت: با کاهش حدود ۱۵ درصدی قیمت خوراک محصولات صنعت روانکار به واسطه کاهش قیمت نفت، سرمایهگذاران به این صنعت توجه نشان دادند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبارپول(poolpress.ir)، مهدی اردستانی با اشاره به دلایل افزایش عرضه در نماد شرکت های خودرویی، بانکی و لیزینگی گفت: این صنایع طی هفته های اخیر با افزایش امیدواریها به رفع تحریم بین ۱۶ تا ۲۰ درصد رشد قیمت داشتند و امروز بیشترین عرضههای بازار را به خود اختصاص دادند.
وی افزود: یکی دیگر از دلایل افزایش عرضه، ریسک مذاکرات است و تداوم روند صعودی در گرو خوشبینی به آینده مذاکرات است.
این تحلیلگر بازار سهام با اشاره به اینکه برخی سرمایهگذاران ترجیح دادند که در پایان هفته بیش از این در سرمایهگذاریهای خود ریسک نکنند، گفت: نزدیک شدن به موعد تسویه اعتباریها هم میتواند یکی از عوامل افزایش عرضه باشد.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا عرضههای اولیه تأثیری در بازار داشت یا خیر؟ گفت: این عرضهها در حدی نبودند که بخواهند بازار را تحتتأثیر قرار دهند، اما به دلیل عرضه های سنگین حقوقیها، قدرت و عطش خرید در بسیاری از نمادها کاسته شد.
اردستانی با اشاره به اینکه سرمایهگذاران به دنبال سهمهایی هستند که عرضه حقوقی در آن کمتر است، گفت: در بسیاری از نمادهایی که حقوقیها عرضه بیشتری دارند، سرمایهگذاران حقیقی کمتر ورود میکنند.
وی گفت: با اعضای شرکت های حقوقی، شناوری سهمها هم تقریباً بالا رفته و به همین دلیل سرمایهگذاران در آخرین روز کاری هفته ترجیح دادند که بیشتر از این ریسک نکنند و منتظر اخبار مذاکرات باشند.
این مشاور سرمایهگذاری در پاسخ به این سؤال که کاهش قیمت نفت چه تأثیری در صنعت روانکار بازار دارد، گفت: کاهش قیمت نفت طی مدت اخیر منجر به کاهش قیمت لوبکات (خوراک شرکت روغنسازی) شده است، اما اثرات متفاوتی در این شرکتها دارد.
وی افزود: شرکتهایی که سهم روغن داخلی آنان بیشتر است، قطعاً نسبت به این اتفاق واکنش مثبت نشان میدهند که در مجموع کاهش قیمت لوبکات به نفع شرکتهای حاضر در این صنعت است.
اردستانی در پاسخ به این سؤال که به لحاظ تکنیکی و بنیادی، آینده بازار را چطور ارزیابی میکنید؟ گفت: به لحاظ تکنیکی، فعالان معتقدند که اولین خط مقاومت ۷۵ هزار واحد بود و در ادامه، نقطه بعدی را رقم ۷۸ هزار واحدی را برای شاخص پیشبینی کردهاند.
وی با اشاره به اینکه افزایش ارزش معاملات اتفاق بسیار مثبتی است، گفت: ارزش معاملات نسبت به دوران رکودی بازار با حذف معاملات بلوکی تقریباً سه برابر شده است که از این جهت اتفاق مثبتی در بازار سهام بوده و نشاندهنده ورود نقدینگیهای جدید در گذشته و نوید افزایش آنی در آینده است.
این تحلیلگر با بیان اینکه کاهش نرخ تورم در آینده پیشزمینهای برای کاهش نرخ سود بانکی خواهد بود، گفت: در این صورت بازار میتواند پی بر ای بالاتری به سهام شرکتها بدهد و در کنار ورود سرمایهگذاران خارجی پس از توافقات سیاسی میتوان چشمانداز بسیار مثبتی را برای آینده متصور بود.
انتهای پیام