مدیرعامل بانک دی در پاسخ به پرسش خبرنگار پول پرس درخصوص اختلاس از صرافی این بانک گفت: مبالغ خارج شده از حساب های صرافی پس از ۳ سال به همراه سود بانکی آن به بانک بازگشت.
پول پرس- بسته اعتباری بانک دی ویژه حمایت از صادرات غیرنفتی با همکاری صندوق ضمانت صادرات ایران و سازمان توسعه تجارت طراحی شد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی پول پرس، احمد شفیعزاده مدیرعامل بانک دی در نشستی خبری، با اشاره به صادرات، بالاخص صادرات غیرنفتی به عنوان یکی از مولفههای اصلی توسعه اقتصادی گفت: هر یک از سازمانها باید در این زمینه مسئولیتپذیر باشند تا مانند موفقیتها در حوزههای دیگر حوزههای اقتصادی نیز در مجامع بینالمللی حرفی برای گفتن داشته باشند.
وی با بیان اینکه بانکها میتوانند مهمترین تامینکنندگان منابع مالی صادرات غیرنفتی باشند، گفت: بر این مبنا،بانک دی بسته اعتباری ویژه حمایت از صادرات غیرنفتی را در تعامل با صندوق ضمانت صادرات ایران و سازمان توسعه تجارت تدوین کرده است.
شفیعزاده گفت: با وجود اینکه شکوفایی صادرات نیازمند منابع است و در تمام دنیا نفت در این مورد بسیار تاثیرگذار بوده، ما هم در ایران از نفت استفاده کردیم، اما استفاده درستی نبود و هر روزه به آن وابستهتر شدیم.
مدیرعامل بانک دی با بیان اینکه صندوق ضمانت صادرات در بالاترین حد تعامل با بانک دی برای توسعه صادرات غیرنفتی وارد شده است، تصریح کرد: براین اساس تفاهمنامه همکاری را تدوین کردیم که رقم قابل توجهی در اختیار این موضوع قرار گرفت.
وی گفت: مشتریان صندوق ضمانت صادرات با ارائه معرفی نامه از این صندوق می توانند بدون ضمانت از تسهیلات استفاده کرده و با تکمیل مدارک مورد نیاز ظرف ۳ روز تسهیلات خود را دریافت کنند. البته قیمت برای همه مشتریان بین ۲۲ تا ۲۸ درصد است که گاهی براساس شرایط و تعامل سازنده به زیر ۲۰ درصد هم می رسد.
مدیرعامل بانک دی در پاسخ به پرسش خبرنگار پول پرس درخصوص اختلاس از صرافی این بانک گفت: مبالغ خارج شده از حساب های صرافی پس از ۳ سال به همراه سود بانکی آن به بانک بازگشت.
وی افزود: درحال حاضر درحال مکاتبه با بانک مرکزی هستیم تا بتوانیم صرافی دی را مجدد فعال کنیم.
شفیعزاده با اشاره به پرداخت بالغ بر ۴۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات در بانک دی افزود: ۱۵ درصد این تسهیلات در حوزه صادرات و بازرگانی پرداخت شده است.
وی همچنین با اشاره به تصمیم بانک دی برای افزایش سرمایه گفت: با هماهنگیهای انجام شده در هیات مدیره و مجامع ذیربط از جمله سازمان بورس قرار بر افزایش سرمایه این بانک از پنج هزار میلیارد ریال به ۱۰ هزار میلیارد ریال است که امیدواریم طی دو سال و تا آخر سال آینده این اتفاق رخ دهد.
در بخش دیگری از این نشست، علی مهبودی – معاون اعتبارات و بازاریابی بانک دی – در مورد روند فعالیت بیمه دی گفت: بیمه دی زیانده نبوده و تعطیل نشده است.
وی افزود: بیمه دی قبلا دچار مشکلاتی بود که اکنون از آن مسایل خارج شده و در آستانه افزایش سرمایه قرار دارد. عمده بدهیها را پرداخت کرده و سهام آن در صف خرید بازار بورس است
انتهای پیام