تمام شعب بانکها در مناطق آزاد به خصوص کیش موظف هستند صبحها از ساعت ۸ تا ۱۳ و بعد از ظهرها از ساعت ۱۷ تا ۲۰ در شعب حاضر باشند.
چند سالی میشود که در برخی از مناطق آزاد به ویژه منطقه آزاد کیش ساعت کاری بانکها ۲ تکه شده است، به گونهای که کارمندان بانک یکبار اول صبح تا ظهر سر کار میآیند و یکبار هم بعد از ظهرها تا شب موظف به کار مجدد هستند.
به گزارش پول پرس به نقل از باشگاه خبرنگاران، چند سالی میشود که در برخی از مناطق آزاد به ویژه منطقه آزاد کیش ساعت کاری بانکها ۲ تکه شده است، به گونهای که کارمندان بانک یکبار اول صبح تا ظهر سرکار میآیند و یکبار هم بعد از ظهرها تا شب موظف به کار مجدد هستند، تصمیمی که چند سال پیش آنهم در زمانی که به این صورت و به این گستردگی نه خدمات الکترونیکی وجود داشت و نه دستگاههای کارتخوان پرشماری که در حال حاضر حتی در نانواییها هم وجود دارد.
تمام شعب بانکها در مناطق آزاد به خصوص کیش موظف هستند صبحها از ساعت ۸ تا ۱۳ و بعد از ظهرها از ساعت ۱۷ تا ۲۰ در شعب حاضر باشند.
حضوری که هم زندگی شخصی این کارمندان را مختل میکند و هم بازدهی خاصی را برای مشتریان به همراه ندارد.
زیرا در نوبت عصر که بانکها مجدد شروع به فعالیت میکنند دیگر امکان ارائه خدمات ویژه و مورد نیاز بانکها را ندارد.
چرا که ارتباط سیستمی با سرزمین اصلی در آن ساعات قطع شده و دیگر نه امکان استفاده از سیستم کلر، شبا، حواله و …. به دلیل تعطیل بودن شعب اصلی و سرپرستی بانکها در آن ساعت امکان پذیر نیست.
در واقع بانکهای مناطق آزاد در نوبت عصر هیچ خدمات خاصی به غیر از دریافت و پرداخت وجه نقد نمیتوانند انجام دهند، همان خدمات مختصری که به راحتی و با سرعت بیشتر میتوان از طریق دستگاههای خودپرداز وقتی خود پرداخت انجام داد.
حال این سوال مطرح میشود که با وجود گستردگی خدمات الکترونیک بانکی و وجود دستگاههای کارتخوان در اکثر مشاغل و اماکن خدماتی و رفاهی آیا واقعا نیازی به حضور مجدد کارمندان بانکها در شعب، آن هم با هزینههای اضافیای که به بانکها، مردم و کارمندان بانکها تحمیل میشود هست یا خیر؟
انتهای پیام