از ۱۸ صندوقی که در کشور در حوزه بیمه داریم اکثر صندوقها ورشکستهاند و ورودیشان بیشتر از خروجیشان شده است.
قائم مقام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: از ۱۸ صندوقی که در کشور در حوزه بیمه داریم اکثر صندوقها ورشکستهاند و ورودیشان بیشتر از خروجیشان شده است.
به گزارش پول پرس به نقل از ایسنا، سیدابوالحسن فیروزآبادی گفت: برای انجام امور اجتماعی در کشور انسجام وجود ندارد و اگر با همین روند جمعیتی حرکت کنیم در سال ۱۴۱۵ چیزی حدود دو برابر درآمد نفتی کشور یعنی حدود ۱۰۰ میلیارد دلار بایستی حقوق مستمری بگیران را پرداخت کنیم.
قائم مقام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: باید برای برنامه ششم توسعه مدلهایی در حوزه بیمه اجتماعی به کار گرفت که کمترین عواقب را داشته باشد.
وی ادامه داد: آسیبهای ناشی از توسعه نامتوازن و نگاه یک بعدی به توسعه و لحاظ نکردن متغیرهای اجتماعی، فرهنگی در برنامههای توسعه اقتصادی بوده است.
قائم مقام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: در برنامه پنجم اهداف خوبی وجود داشته ولی انسجام کافی نداشته است و به نظر میرسد انسجام لازم در اقدامات انجام شده در امور اجتماعی کشور وجود ندارد.
وی همچنین گفت: سازمان بهزیستی، کمیته امداد، وزارت بهداشت همگی باید با داشتن یک مرجع هماهنگ شوند.
دکتر فیروزآبادی با بیان اینکه سیاستهای که در برنامه درنظر داریم، مشا رکت مردمی است گفت: سازمان بهزیستی با بودجه هزار میلیارد تومان در سال، نزدیک هزار میلیارد تومان هم از مردم دریافت کرده است.
قائم مقام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: هدف ما یک نظام تامین اجتماعی بیمهای، تکمیلی و حمایتی است.
وی با بیان اینکه چهار محور در طراحی برنامه اصل شمولیت، اصل جامعیت و اصل پایداری است، گفت: طبق اصل ۲۹ قانون اساسی تامین اجتماعی حق همگانی تلقی شده است و طرح و برنامه ما باید تمام افراد آسیب پذیر را پوشش دهد.
فیروزآبادی خاطرنشان کرد: در پایداری تامین مالی قراراست ۹۰ درصد جمعیت تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی باشند.
وی تصریح کرد: شاید یکی از دلایل عدم اجرا و تحقق برنامههایی که در برنامه پنجم بود برنامه یارانه و کالا بوده که بیشتر از آن که در حوزه پیشگیری باشد در حوزه ترمیمی بوده است.
قائم مقام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین گفت: نتوانستیم بانک جامع ایرانیان را ایجاد کنیم و گروههای هدفمند و توزیع مناسب را ایجاد کنیم.
انتهای پیام