بیشترین جمعیت میلیونرهای جهان در شهر توکیوی ژاپن زندگی میکنند. این شهر که بیش از یکپنجم جمعیت میلیونرهای ژاپن را در خود جای داده است، دارای ۴۶۰هزار و ۷۰۰ شهروند است که حداقل یکمیلیون دلار سرمایه دارند. با این اوصاف، ممکن است به نظر برسد اگر کسی بخواهد در میان میلیونرها رفتوآمد کند یا با یک میلیونر مواجه شود، باید به توکیو برود، اما گزینه بهتر فرانکفورت است که در آن به ازای هر هزار نفر، ۷۵میلیونر وجود دارد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پول پرس، براساس ردهبندی موسسه مستقل ولث اینسایت (WealthInsight)، پس از توکیو، شهر نیویورک با ۳۸۹هزارمیلیونر در جایگاه دوم قرار میگیرد. لندن با ۲۸۱هزارمیلیونر، پاریس با ۲۱۹هزارمیلیونر و فرانکفورت با ۲۱۷هزارمیلیونر نیز رتبههای سوم تا پنجم را به خود اختصاص دادهاند. به عقیده کارشناسان موسسه مذکور، مهمترین عاملی که مقام اول را از آن توکیو کرده، انبوهی و تراکم جمعیت در این شهر است. این در حالیاست که تعداد میلیونرهای آمریکا به مراتب بیشتر از ژاپن است. پنجمیلیونمیلیونر در مقایسه با دومیلیونمیلیونر در ژاپن. میلیونرهای آمریکا در شهرهای مختلف پراکنده شدهاند در حالیکه جمعیتمیلیونر ژاپنی در شهرهای بزرگ این کشور متمرکز شدهاند.
همانطور که گفته شد، بیش از یکپنجم جمعیت میلیونرهای ژاپن در توکیو زندگی میکنند، در حالیکه نیویورک تنها هفتدرصد ازمیلیونرهای آمریکا را در خود جای داده است. براساس پیشبینی این موسسه، این ردهبنده تا سال ۲۰۲۰ الگوی دیگری به خود خواهد گرفت؛ اگرچه ژاپن امروز در رتبه دوم پس از آمریکا قرار گرفته است، در سال ۲۰۲۰ در این ردهبندی نزول کرده و جایگاه خود را به چین خواهد داد. در سال ۲۰۲۰، چین با ۳/۳میلیونمیلیونر از ژاپن پیشی خواهد گرفت اما آمریکا همچنان با ۷/۷میلیونمیلیونر در صدر این جدول قرار خواهد داشت.
گفتنی است، در این ردهبندی اسمی از شهرهای عربی یا همین تهران خودمان به چشم نمیخورد؛ در حالیکه با متوسط قیمت املاک در نواحی گرانقیمت تهران و میلیونر محسوب شدن بسیاری از جمعیت ساکن در این شهر، قطعا پایتخت کشورمان جزو ۱۰ شهر اول این ردهبندی قرار میگیرد. با این حساب، به نظر میرسد دلیل این نقص، محدودیت آمار و اطلاعات مبنای این ردهبندی است.
انتهای پیام