کانون عالی کارآفرینان مانعی برای هیچ صنعت و واحد تولیدی نیست، بلکه در امتداد آنها و در نقش کمک کننده ایفای نقش خواهد کرد.
به گزارش پول پرس به نقل از ایسنا، بهروز فروتن در نخستین جلسه اعضای کانون عالی موسسه ملی مشاوره و کسب و کار و کارآفرینی ایران با بیان این مطلب اظهار کرد: بی تردید آغاز هر راه بی مشکل نیست و هیچ گاه مهم نخواهد بود، افراد با چه اندیشه ای وارد این مجموعه شوند، مهم این است که اعضا با اندیشه بهتر برای سازندگی ایران خارج شوند.
وی گفت: تلاشگران باید در هر فعالیتی که برای احیای صنعت سالم انجام می شود حاضر باشند.
دبیر کانون عالی کارآفرینان موسسه ملی مشاوره و کسب و کار و کارآفرینی سه محور اساسی عضویت افراد در این کانون را تشریح کرد و گفت: هیچ کدام از اعضای حاضر در این تشکل نباید مسایل شخصی و فردی را مطرح کنند، آنها باید ریشه در جامعه و تولید داشته باشند و دلشان برای جامعه و هویت ملی بتپد.
بانک، بیمه و دانشگاه کارآفرینان تاسیس خواهد شد
همچنین مدیرعامل موسسه ملی مشاوره کسب و کار و کارآفرینی اظهار کرد: ایجاد بانک، بیمه و دانشگاه کارآفرینان جزو اهداف اصلی کانون عالی کارآفرینان است و با توجه به مشکلات متعدد بانکی باید کارآفرینان صنعتی یک بانک خصوصی تاسیس کنند.
گودرز کریمی تصریح کرد: بانک ها برنامه ای برای تامین سرمایه در گردش تولید ندارند و تولیدکنندگان میان زمین و هوا گرفتار شده اند.
وی یادآور شد: در سال های گذشته ۱۸ هزار میلیارد تومان به بنگاه های زودبازده و اقتصادی تزریق شد، اما به دلیل حمایت نکردن بانک ها در راستای تامین سرمایه در گردش، امروز کوهی از آهن آلات در شهرک های صنعتی انباشته شده است.
کریمی با تاکید بر اینکه موسسه ملی مشاوره و کسب و کار و کارآفرینی در راستای سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی تاسیس شده، خاطرنشان کرد: این موسسه با هدف حمایت و توسعه کارآفرینی و کسب و کار، حفظ اشتغال موجود، افزایش رقابت پذیری سالم در تولید و توسعه بازار توانمند در عرصه ملی، منطقه ای و بین المللی با بهره گیری حداکثری از ظرفیت های نخبگان و کارآفرینان ارشد کشور جهت شناسایی، ارزیابی و حمایت از استعدادها فعالیت خواهد کرد.
استاندارد کارآفرینی تدوین می شود
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز در این جلسه اظهار کرد: با تعریف شاخص ها و استانداردهای لازم توسط موسسه ملی مشاوره کسب و کار و کارآفرینی استاندارد کارآفرینی تهیه و به کارآفرینان اهدا خواهد شد تا با نصب این آرم ویژگی های آن مجموعه به مخاطبان معرفی شود.
محسن رضایی افزود: در موسسه ملی مشاوره کسب و کار و کارآفرینی قرار است تا هرم منزلت اجتماعی کارآفرینی ایجاد شود و کارآفرینان سراسر کشور براساس استانداردهایی شناسایی شده و کانونی از معتبرترین کارآفرینان کشور تشکیل شود تا افرادی که دارای شاخص های لازم هستند عضو کانون شده و دیگران هم درصدد تلاش برای تصاحب این شرایط برای ورود به کانون شوند.
وی با اشاره به اینکه این موسسه هیچ فعالیت اقتصادی نخواهد داشت و تنها اقدام به ارایه مشاوره های لازم خواهد کرد، افزود: در کشور کارآفرینان شایسته ای فعالیت دارند که اگر حمایت های جدی از آنها صورت پذیرد، نه تنها مشکلات داخلی، بلکه توان مرتفع ساختن مشکلات منطقه با همت کارآفرینان ایرانی وجود خواهد داشت.
رضایی با تاکید بر اینکه این موسسه مستقل از مجمع تشخیص مصلحت نظام فعالیت می کند و نقش وی تنها در راستای حمایت از کارآفرینان است، متذکر شد: ایجاد موسسات کارآفرینی بسیار مفید است، چراکه کارآفرینان کشور بدون مشاوره نمی توانند حرف هایشان را به گوش مسوولان برسانند و اینگونه موسسه ها نقش موثری در توانمندسازی کارآفرینان کشور ایفا خواهد کرد.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: با توجه به اینکه این موسسه ثبت شده است می تواند حتی به عنوان عضوی از اتاق بازرگانی فعالیت کند و از آنجایی که اتاق بازرگانی ماهیت شرکتی ندارد، نباید در مقابل سایر موسسه ها احساس رقابت کند.
وی با تاکید مجدد بر ماهیت مشاوره ای این موسسه تصریح کرد: ارایه مشاوره به مسوولان کشور، کارآفرینان و مشاوره های فنی ازجمله وظایف این موسسه تعریف شده است، چراکه هیچ گاه نباید مسوولان در دولت، مجلس و دیگر متولیان مرتبط با کارآفرینان، خود را بی نیاز از نظرات مخاطبان خود بدانند و باید حتی در تصویب قوانین از نقطه نظرات آنها استفاده شود و از این رو یکی از اقدام های اصلی این موسسه ارایه مشاوره در امور کارآفرینی به تصمیم گیران کشور است.
وی بررسی پنج سال آینده اقتصاد و پیش بینی آینده اقتصاد دنیا برای جلوگیری از تبعات توفان های اقتصادی برای کارآفرینان ایرانی را وظیفه دیگر موسسه برشمرد و خاطرنشان کرد: این موسسه باید بتواند آینده بازارهای منطقه و دنیا را پیش بینی و به کارآفرینان اعلام کند تا کارآفرینان با برنامه ریزی و توانمندی بیشتری با بحران های اقتصادی مواجه شوند و به واقع این موسسه می تواند مشاوره های راهبردی در رابطه با محیط کسب و کار آینده کشور و منطقه ارایه دهد.
رضایی اضافه کرد: کارآفرینان ما افراد بسیار شایسته ای هستند و در صورتی که دچار مشکلی شوند، هیچ کمکی متوجه آنها نخواهد بود و از این رو موسسه ملی مشاوره کسب و کار و کارآفرینی تشکیل شده که در بحران ها به یاری کارآفرینان بشتابد و حتی دست یاری به سوی کارآفرینانی که دارای اهلیت بوده و در زندان هستند دراز کند.
وی با تاکید بر اینکه کارآفرینان امروز فرماندهان اقتصادی ما هستند، تاکید کرد: عیب یابی و اصلاح فرآیندهای تولید در کسب و کار ازجمله رئوس برنامه های این موسسه است تا پس از شناسایی، راندمان تولید را ارتقا یابد.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ضمن بیان اینکه امروز معلوم نیست جایگاه یک کارآفرین در اقتدار ملی کجاست، گفت: وقتی در کشور ما کارآفرینی که ۵ تا ۶ هزار نفر اشتغالزایی داشته است منزلتی کمتر از یک کاپیتان تیم فوتبال دارد، بدیهی است که این منزلت اجتماعی و اقتصادی نیاز به بازنگری دارد و این موسسه در این راستا گام خواهد برداشت.
انتهای پیام