در راستای تحقق فرمان مقام معظم رهبری و به منظور ایجاد انسجام و وحدت رویه در تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی در سطوح مختلف بانک، شورای راهبری اقتصاد مقاومتی در بانک مهر اقتصاد تشکیل شد.

به گزارش پول پرس، دکتر نتاج – مدیر عامل و رئیس شورای راهبری اقتصاد مقاومتی در بانک – با تشریح مولفه های سند اقتصاد مقاومتی، گفت: همه وظیفه داریم در درجه اول این موضوع را درک کنیم و در قالب گفتمان سازی مقوله اقتصاد مقاومتی را به بحث بگذاریم تا با اتفاق نظر و وحدت فکری بتوانیم به نحو احسن در عمل آن را اجرایی نماییم.
دکتر نتاج اقتصاد مقاومتی را حلقه مفقوده اقتصاد کشور دانست و آن را الگویی الهام بخش از اقتصاد اسلامی عنوان کرد و ادامه داد: استفاده حداکثری از ظرفیت و کارکردهای بانکداری اسلامی بانک مهر اقتصاد برای تحقق اقتصاد مقاومتی، توسعه سهم بازار و ظرفیت های کلان پولی و عملیاتی بانک و تخصیص بهینه و هدفمند منابع برای تسریع در جهت حمایت از تولید داخلی و پروژه های نیمه تمام از جمله ضرورت های تشکیل شورای راهبری اقتصاد مقاومتی در مجموعه مهر به شمار می روند.
وی با بیان اینکه سند اقتصاد مقاومتی جهت دهنده است و باید فراتر از حد یک دستورالعمل به آن توجه شود، خاطر نشان کرد: تهیه و تدوین سند راهبردی اقتصاد مقاومتی در بانک، طراحی یک الگوی مفهومی برای نهادینه سازی فرهنگ آن در حوزه بانکداری، ایجاد انگیزه در بین کارکنان و مشتریان و ایجاد تحرک و پویایی در اقتصاد و بهبود شاخص ها با توجه به ظرفیتهای فراوان مادی و معنوی کشور از مهم ترین اهداف تشکیل شورای راهبری اقتصاد مقاومتی در بانک مهر اقتصاد محسوب می شوند.
نتاج با اشاره به اینکه تمامی بخش های جامعه و قوای دولتی هر یک به سهم خود در تحقق این سند مسئولیت دارند، ابراز داشت: افزایش سطح کیفی سرمایه انسانی بانک از طریق مدیریت دانش و ارتقای آموزش، مهارت، خلاقیت کارآفرینی، تقویت پیوندهای راهبردی و همکاری های پولی و مالی با نهادهای‌ اجرائی‌، علمی‌ و مالی و اقتصادی‌ به منظور انتقال تجارب برای مدیریت بی‌اطمینانی‌های ناشی از تحولات خارج از اختیار از دیگر اهداف تشکیل این شورا در بانک مهر اقتصاد است.
مدیر عامل بانک مهر اقتصاد تصریح کرد: در متن ابلاغیه سند اقتصاد مقاومتی به دارایی ها و بسترهای مورد نیاز برای اجرای آن توجه بسیاری شده است لذا می توان با تکیه بر سرمایه های انسانی، مادی و معنوی و فراهم آوردن زمینه های لازم برای به کارگیری آنها نه تنها مشکلات موجود را مرتفع نمود بلکه جنگ اقتصادی پیش رو و مخاطرات ناشی از آن را هم مدیریت کرد.
وی خاطر نشان کرد: بانک مهر اقتصاد در عمل نشان داد که می تواند رویکرد اقتصاد مقاومتی را پیاده کند به طوریکه در سال ۱۳۹۲ بیش از ۲ هزار میلیارد ریال وام و تسهیلات ارزان قیمت برای بهره وری و استفاده از ظرفیت های اقتصاد خانوار، مستقیما به آحاد مردم پرداخت شد و در سال ۱۳۹۳ آمادگی پرداخت بیش از ۴ هزار میلیارد ریال در همین زمینه وجود دارد که با رفع نواقص تجربه شده سال گذشته، با کیفیت بهتری اجرا خواهد شد.
دکتر نتاج افزود: در کنار تمامی این اقدامات، پرداخت حدود ۲۰۰ هزار میلیارد ریال انواع وام و تسهیلات به فعالان اقتصادی در سطح کشور با نگاه عدالت محور و گسترده، از اقدامات عملی بانک مهر اقتصاد در این رویکرد جدید می باشد.
گفتنی است این شورا متشکل از یک دبیر خانه و پنج کمیته ی بهره وری و مهندسی فرآیندها و منابع، کمیته حمایت از کارآفرینان، کمیته مدیریت منابع، هزینه ها و درآمدها، کمیته گفتمان سازی فرهنگ اقتصاد مقاومتی و کمیته کمیته حمایت از تولید و صادرات است که هر کمیته دارای ۲ کارگروه می باشد .

انتهای پیام


لینک کوتاه : http://poolpress.ir/?p=35816
به اشتراک بگذارید:
نظرات کاربران :

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)

تشکیل شورای راهبری اقتصاد مقاومتی در بانک مهر اقتصاد
تشکیل شورای راهبری اقتصاد مقاومتی در بانک مهر اقتصاد
تشکیل شورای راهبری اقتصاد مقاومتی در بانک مهر اقتصاد
تشکیل شورای راهبری اقتصاد مقاومتی در بانک مهر اقتصاد
تشکیل شورای راهبری اقتصاد مقاومتی در بانک مهر اقتصاد
تشکیل شورای راهبری اقتصاد مقاومتی در بانک مهر اقتصاد