معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی درباره مشکلات بیمارستان میلاد و سیستمهای نوبتدهی در این بیمارستان گفت: ۶۰ تا ۷۰ درصد مراجعات بیمارستان میلاد غیرضروری است.
به گزارش پول پرس، محمدعلی همتی در گفت و گو با موج ضمن بیان این مطلب عنوان کرد: حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد مراجعات بیماران به بیمارستان میلاد غیرضروری است و این امر مشکلاتی در سیستم نوبتدهی این بیمارستان به وجود می آورد که این امر با سیستم ارجاع حل میشود.
وی به مکانیزه کردن اطلاعات سازمان تأمین اجتماعی اشاره کرد و گفت: سازمان تأمین اجتماعی در مکانیزه کردن اطلاعات افراد زیر پوشش خود پیشرو بوده است، ولی؛ در ۱۰ سال گذشته عقبماندگیهایی در این زمینه ایجاد شده است.
همتی درباره ی پرونده الکترونیکی افراد زیر پوشش تأمین اجتماعی اشاره کرد و گفت: پرونده ی الکترونیک سلامت تکلیف وزارت بهداشت است و درباره ی کارت الکترونیک هوشمند اقدامات مختلفی صورت گرفته است و در این راستا از دیگر تکنولوژیها مانند این کارت نیز بهره خواهیم گرفت.
معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی بیان داشت: مراکز درمان تأمین اجتماعی به سیستم HIS مجهز میشوند و بیمار با استفاده از این سیستم میتواند به هر مرکز درمانی تأمین اجتماعی در کشور مراجعه کند و به اطلاعات درمانی خود را دسترسی داشته باشد.
ما مبحثی مبنی برادغام بیمه درمانی نداریم
معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی درباره ی ادغام بیمههای درمانی خاطر نشان کرد: موضوع ادغام بیمههای درمانی برای سازمان تأمین اجتماعی مطرح نیست و سازمان بیمه ی سلامت باید تشکیل و سیاستگذاریهای آن مشخص شود.
همتی افزود: در ماده ۳۸ قانون و در تبصره ۲و ۴ تأمین اجتماعی بیمارستانهای ملکی تأمین اجتماعی و مراکز درمانی آن از ادغام در سازمان بیمه ی سلامت مستثنی شده است.
عملکرد حمایت های سازمان تأمین اجتماعی از بیماران خاص
همتی درباره ی زیر پوشش قرار دادن بیماران اماس نیز خاطرنشان کرد: ۹۰ درصد هزینههای بیماران اماس، ۹۰ درصد از هزینه دارویی بیماران سرطانی و رادیوتراپی آنها توسط این سازمان انجام میشود.
معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی گفت: تاکنون ۳۲۶۴ بیمار تالاسمی، ۸۸۵ بیمار هموفیلی و ۴۰۰۴ بیمار دیالیزی زیر پوشش حمایتهای صد درصدی این سازمان قرار دارند.
معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به اینکه ۱۴۴ تخت دیالیز به بیمارستان تأمین اجتماعی اضافه شده است، گفت: مشکل تختهای ICU در بیمارستانهای تأمین اجتماعی به زودی رفع میشود.
وی گفت: برای این افراد دفترچههای اختصاصی ۴۵ برگی صادر میشود و تمدید این دفترچهها ۶ ماهه است.
معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی خاطرنشان کرد: تاکنون ۱۷۵ قلم دارو زیر پوشش این سازمان بوده است که حدود ۳۰ قلم داروی دیگر نیز که مربوط به نازایی میشود با تأیید وزارت بهداشت زیر پوشش این سازمان قرار میگیرد.