محمد رضا ساروخانی پس از برگزاری مراسم تودیع و معارفه مدیران عامل قدیم و جدید بانک ملت، از امروز دوشنبه رسما سکان هدایت بانک ملت را بر عهده گرفت.
به گزارش پول پرس، مدیر عامل جدید بانک ملت در این مراسم با بیان این نکته که سازمان بزرگی مانند بانک ملت بدون پشتوانه و حمایت کارکنان، قابل اداره نیست، گفت: دست یاری به سوی کارکنان دراز می کنم تا مثل گذشته، یار و یاور مدیران در پیشبرد اهداف بانک باشند.
محمدرضا ساروخانی اظهار داشت: از سهامداران و نمایندگان حقیقی آنها در هیات مدیره که به من اعتماد کردند و مرا برای این مسوولیت خطیر برگزیدند سپاسگزاری می کنم.
وی با اشاره به این که، در دوران کنونی ارزش دارایی های نامشهود بیش از دارایی های مشهود است، اضافه کرد: کارکنان بانک ملت هم که از دارایی های نامشهود آن هستند باعث شده اند تا موفقیت هایی بیش از حد تصور برای این بانک رقم بخورد.
به گفته وی، یکی از خوش شانسی های بانک ملت، بهره مندی از مدیرانی خوشنام، لایق و خلاق بوده است که توانسته اند در بستری مناسب، ایده های خود را به منصه ظهور برسانند، ضمن این که بستر پذیرش این ایده ها نیز در این بانک فراهم بوده است.
مدیر عامل بانک ملت با قدردانی از علی دیواندری بابت دوره پر فروغش در این بانک یادآور شد: دیواندری، بانک ملت را به درجه اعلای شهرت رساند که از ویژگی های بارز دوره حضور وی، حضور در عرصه های ملی و پروژه های بزرگی چون خرید تضمینی گندم از کشاورزان، از رده خارج کردن خودروهای فرسوده، ثبت نام عمره مفرده و تشکیل صندوق انرژی بود که هر یک به نوبه خود، گره بزرگی از مشکلات کشور را باز کرد.
وی تشکیل صندوق انرژی را اقدامی کاملا بدیع خواند و گفت: تشکیل این صندوق ثابت کرد که ما می توانیم پروژه های بزرگ پالایشگاهی و بخش انرژی را در داخل کشور تامین مالی کنیم و از این طریق عمده مشکلات فاینانسی ناشی از تحریم را مرتفع سازیم.
ساروخانی، عاملیت هفت میلیارد دلار از منابع صندوق توسعه ملی برای پروژه های انرژی را از دیگر اقدامات بزرگ دوران مدیریت دیواندری ذکر کرد و ادامه داد: با اقداماتی که ایشان در دوره مدیریت خویش انجام داده است، اعتماد حوزه انرژی به بانک ملت جلب شده است.
وی با اشاره به اجرای برنامه عملیاتی در بانک ملت به همت دیواندری، گفت: این برنامه باعث شد تا علاوه بر مسایل مالی، توجه به مشتری، رشد و یادگیری و نگاه درست به فرآیندها نیز که پایه و اساس ماندن در عرصه رقابت است مورد توجه جدی قرار بگیرد.
مدیر عامل بانک ملت به ورود این بانک به بورس با سرمایه ۱۳ هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال در سال ۸۷ اشاره کرد و اظهار داشت: این در حالی است که هم اکنون ارزش بازار بانک ملت در بورس بالغ بر ۱۰۰ هزار میلیارد ریال است.
وی، اقدام به موقع برای رفع تحریم ها را از دیگر اقدامات بزرگ دیواندری عنوان کرد و افزود: با تفکر وی، ما در این مساله، به بهترین شکل ممکن عمل کردیم و با استخدام بهترین وکلا، موفق شدیم رای دادگاه انگلیس را علیه خزانه داری این کشور به نفع خود دریافت کنیم که این رای در تاریخ دادگاه های این کشور بی سابقه است.
ساروخانی اضافه کرد: همچنین در دادگاه اولیه اتحادیه اروپا هم رای به نفع بانک ملت صادر شد و با تدابیری که اندیشیده شده است امید داریم که در دادگاه تجدید نظر نیز بانک ملت پیروز این نبرد ناعادلانه شود.
وی بر پیگیری استراتژی های بلندمدت تدوین شده در زمان مدیریت دیواندری تاکید کرد و گفت: اصلی ترین این استراتژی ها، مهاجرت از مدل قدیمی کسب و کار به مدل بانکداری مدرن مبتنی بر تقسیم بندی مشتریان است.
مدیر عامل بانک ملت، راه اندازی خزانه داری مبتنی بر بانکداری جامع، مدیریت عملیات، مدیریت دارایی- بدهی و تشکیل کمیته دارایی بدهی را از اقدامات در دستور کار عنوان کرد و اظهار داشت: حوزه منابع انسانی بانک هم باید متناسب با شرایط بانکداری جامع ارتقا پیدا کند که در همین راستا، بخشی از فعالیت های آن به بخش مدیریت عملیات منتقل خواهد شد.
وی با اشاره به تغییر کامل نحوه گزارش دهی و گزارش گیری مالی در بانک خاطر نشان کرد: ما برای مقوله آموزش در این عرصه اهمیت زیادی قائل هستیم چون در کنار تغییر مدل کسب و کار، باید آموزش نیز به صورت فعال وجود داشته باشد تا سطح آگاهی همکاران نسبت به این مدل افزایش یابد.
ساروخانی، افزایش کیفیت خدمات بانکی تا زمان اجرای کامل بانکداری جامع در سطح کشور، افزایش اطمینان به حسن شهرت و توجه ویژه به برند بانک، افزایش کیفیت تصمیم گیری در صف و ستاد، افزایش توان رقابتی بین بانک ها و کسب سهم بیشتر به ویژه در شرایط سخت کنونی، توجه ویژه به کاهش تخلفات و اتلاف های مالی احتمالی، افزایش کارآیی عملیات و اثربخشی و در نهایت افزایش سودآوری بانک را از برنامه های خود ذکر کرد و گفت: باید سودآوری را از کسب و کار اصلی بانک در کنار خطوط متنوع کسب و کاری که در کنار بانک ایجاد شده است افزایش دهیم.
دیواندری: علاقه من به بانک ملت درونی و نهادینه است
علی دیواندری مدیر عامل سابق بانک ملت که هم اکنون در کسوت مدیر عاملی بانک پارسیان است نیز در این مراسم، گفت: همه از علاقه عاطفی و عشق من به بانک ملت و همکارانی که در آن به کار و تلاش اشتغال دارند، مطلع هستند، این پیوند نا گسستنی عاطفی، خمیرمایه اصلی کار من در این مدت بود.
وی در مراسم تودیع خود تاکید کرد: اگر این تعلق عاطفی نبود، در این سال های نسبتا سخت و ناهموار برای نظام بانکی، برایم مقدور نبود که بتوانم با تمام ظرفیت کار کنم و البته این علاقه در من درونی و نهادینه است و ارتباطی به اینکه دراینجا باشم یا نباشم ندارد.
وی افزود: امروز در آخرین سخنی که با شما دارم لازم دانستم اشاره کنم که شما همکاران گرانقدر این را بدانید که در یکی از بزرگ ترین، بهترین و مهم ترین بانک های کشور کار می کنید.
مدیر عامل پیشین بانک ملت ادامه داد: موضوع یک فرد نیست که بیاید یا برود، موضوع فرهنگ سازمانی و هویت تاریخی سراسر غرور و افتخار این سازمان بزرگ اقتصادی است که ماندنی است و با این رفت و آمدها ، فرهنگ و هویت سازمانی جابه جا نمی شود.
دیواندری خاطر نشان کرد: آنچه هویت تاریخی این سازمان عظیم اقتصادی را ساخته است، زحمات، تلاش ها و فداکاری های همکاران با شرافتی است که عمر پر برکت خود را برای ساختن این سازمان سپری کرده اند و خواهند کرد. همکارانی که عده ای از آنان با سرافرازی به افتخار بازنشستگی نائل آمده اند و عده ای دیگر با نهایت دلسوزی و فدا کاری هم اکنون مشغول کار و تلاش هستند. و عده دیگری نیز در آینده جذب این کانون گرم خواهند شد که همکاران آینده ما محسوب خواهند شد.
وی با بیان این نکته که بانکی که شما همکاران در آن کار می کنید از ابعاد مختلف به شکوفایی استعدادها در میان همکاران، مشتریان و کارآفرینان اقتصادی کشور کمک کرده است اظهار داشت: بانک ملت همواره در کانون نوآوری های جدید بانکی قرار داشته واز این طریق موجب ارتقای سطح بانکداری کشور شده است.
دیواندری تاکید کرد: من همواره و در هر فرصتی که پیش آمده است به وجود این سرمایه های عظیم انسانی بانک افتخار کرده ام.
وی با قدردانی از ساروخانی که بار مسوولیت مدیریت عاملی بانک ملت را به دوش گرفتند گفت: از سهامداران گرانقدر و نمایندگان آنان در هیات مدیره بانک نیز تشکر می کنم که با پذیرش استعفای اینجانب، زمینه این جابه جایی مسولیت را فراهم کردند.
دیواندری برای مدیر عامل جدید بانک ملت آرزوی موفقیت کرد و افزود: ساروخانی که خود از مدیران مجرب و توانمند بانک هستند در سمت هایی مانند مدیر امور اعتباری، معاون اعتباری، قائم مقام بانک و و رییس هیات مدیره در این دوره مدیریت کمک کار اینجانب بوده اند و در کارهای انجام شده سهم بسزایی دارند.
وی خاطر نشان کرد: همه باید شاکر خداوندباشیم زیرا برای مدیریت بانک فردی انتخاب شده است که بانک و ظرفیت های آن را را به خوبی می شناسد.
دیواندری تاکید کرد: به شکرانه این اتفاق از شما همکاران گرانقدر تقاضا دارم یکدل و یک جهت تحت مدیریت و تدابیر ایشان به سوی فتح قله های موفقیت پیش بروید و هرچه در توان دارید برای سر بلندی خانواده بزرگ بانک ملت به کار گیرید.
وی با بیان این نکته که دوره حضورش در بانک چندان کوتاه هم نبوده است اظهار داشت: حضور در مرکز تحقیقات، عضویت هیات مدیره و دوره مدیریت عاملی ، مجموعا حدود ١۴ سال شده که در ابتدا به این حد ماندن گمان نمی بردم اما با مهربانی و محبت همکاران، سختی ها، ناهمواری ها وتلخی هایی که هر مدیری به طور طبیعی با ان روبه رو است، برایم قابل تحمل می شد گرچه روا نیست در این روز شیرین از تلخی ها یاد کنیم.
انتهای پیام