مجید مشعلچی فیروزآبادی قائم‌مقام رئیس‌کل بیمه مرکزی ج.ا.ایران، در دیدار با محمدمهدی عسگری رئیس پژوهشکده بیمه که عصر روز یکشنبه ۱ مرداد ۱۴۰۲ به میزبانی پژوهشکده بیمه برگزار شد، آمادگی بیمه مرکزی برای حمایت کامل و همه جانبه از پژوهشکده بیمه را اعلام کرد.

به گزارش اخبارپول، در بخش آغازین این نشست، عسگری، از نگاه متفاوت و حمایت بیمه مرکزی از پژوهشکده بیمه به خصوص در حوزه ارتباطات بین‌الملل و برگزاری دوره‌های آموزش بین‌المللی قدردانی کرد.

وی تحولات صورت گرفته در راستای پیشبرد برنامه‌های پژوهشکده بیمه شامل برقراری ارتباط با ۱۳ کشور و برگزاری دوره‌های آموزشی بین‌المللی حضوری و برخط را، حاصل تلاش مستمر بخش‌های مختلف این مجموعه دانست و افزود، ضمن برگزاری سه دوره آموزشی بین‌المللی حضوری در کشورهای مالزی و امارات متحده عربی توسط پژوهشکده بیمه، سلسله وبینارهای تکافل با همکاری دانشگاه بین المللی اسلامی مالزی (IIUM) نیز در حال برگزاری می‌باشد که پنجمین جلسه آن روز شنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۲ برگزار خواهد شد.

رئیس پژوهشکده بیمه با اشاره به دیدار اخیر مدیران ارشد پژوهشکده بیمه با رئیس جمهور و تاکید ایشان بر لزوم تسریع در اجرای برنامه‌های پژوهشکده بیمه به ویژه راه‌اندازی تکافل تصریح کرد، پس از دریافت مجوز ارائه محصولات تکافل توسط ۷ شرکت بیمه و آغاز عرضه محصولات تکافلی در کشور، پشتیبانی علمی از صنعت بیمه در راستای تاسیس اولین شرکت تکافل و رونمایی از آن همزمان با روز بیمه در ۱۳ آذر ماه سال جاری در دستور کار پژوهشکده بیمه قرار گرفته است.

عسگری همچنین از تشکیل کارگروه ریسک پژوهشکده بیمه و برگزاری اولین جلسه آن خبر داد و افزود، برگزاری جلسات کارگروه ریسک پژوهشکده بیمه به صورت مستمر و تا دستیابی به الگویی جامع برای راه‌اندازی آزمایشگاه ریسک با پوشش پنج حوزه تخصصی شامل CATrisk، بیمه‌های زندگی، بیمه‌های غیرزندگی، مالی و بیمه، در کشور ادامه خواهد داشت. همچنین راه‌اندازی چهار گروه پژوهشی جدید و ارتقای پژوهشکده بیمه به پژوهشگاه صنعت بیمه، راه‌ندازی مرکز بین المللی آموزش جامع، راه اندازی مرکز نوآوری و انتشار دو نشریه تخصصی جدید در حوزه بیمه نیز در فهرست موارد در دست اقدام پژوهشکده بیمه قرار دارد که در آینده نزدیک عملیاتی خواهد شد.

در بخش دیگر این نشست، معاونین و مدیران پژوهشکده بیمه گزارشی از فعالیت‌های علمی و اجرایی انجام شده و در دست اقدام در حوزه‌های پژوهش، آموزش، انتشار اسناد علمی، امور بین الملل، برگزاری همایش سالانه بیمه توسعه، راه‌اندازی تکافل و تاسیس آزمایشگاه ریسک و سایر حوزه‌ها ارائه کردند.

پس از آن قائم مقام رئیس کل بیمه مرکزی، با اعلام آمادگی بیمه مرکزی برای حمایت کامل و همه جانبه از پژوهشکده بیمه، اقدامات و فعالیت‌های متنوع و موثر پژوهشکده بیمه و تلاش‌های صورت گرفته در راستای ارتقا جایگاه این مجموعه را قابل قدردانی دانست و پس از آن به تبیین مهمترین مولفه‌ها و شاخص‌های مطالعات راهبردی در حکمرانی جدید صنعت بیمه پرداخت.

مشعلچی، پژوهش و آموزش را عامل حرکت‌های تحولی عظیم دانست و افزود: ظرفیت‌های بی‌نظیر پژوهشکده بیمه باید در راستای نهادسازی، ظرفیت‌سازی و حداکثرسازی بازدهی‌ها به کار گرفته شود و بیمه مرکزی نیز تا حد امکان و متناسب با اختیارات خود حامی پژوهشکده بیمه و پیگیر برنامه‌ها و نیازمندی‌های آن خواهد بود.

قائم مقام رئیس کل بیمه مرکزی با تاکید بر لزوم یکپارچگی بین بخش‌های مختلف پژوهشکده بیمه، پژوهشکده با بیمه مرکزی و بیمه مرکزی با صنعت بیمه تصریح کرد، گسست‌ها و خلاءهایی که در حال حاضر وجود دارد نیازمند بررسی و فعالیت‌های تحقیقاتی به منظور کشف راهکارهای ارتقاء یکپارچگی، هم بستگی و پیوستگی بین اجزای مختلف حکمرانی صنعت بیمه می‌باشد و چنانچه دسترسی پژوهشکده بیمه به سامانه سنهاب بتواند در به این هدف موثر باشد، در گام اول اتصال به این ابَر داده برای پژوهشکده بیمه به عنوان یک کاربر فعال و هوشمند محقق خواهد شد. این امر با ایجاد جریان داده فعال موجب شکل گیری دولت و صنعت بیمه الکترونیک خواهد شد و بخش فاوای بیمه مرکزی نیز جریان داده ساختارمند، هدفمند، منظم و رو به پیشرفت را بین اجزای مختلف زیرساختی صنعت بیمه پیگیری خواهد کرد.

مشعلچی، ایجاد مرکز نوآوری پژوهشکده بیمه را حرکت بسیار ارزشمند توصیف کرد و افزود؛ این مرکز با توانایی تجمیع و مدیریت دانش در بخش‌های شتاب دهی و دانش بنیان صنعت بیمه، علاوه بر حفظ ماهیت خصوصی و مبتنی بر نخبگی، باید در چهارچوب‌های خود پاسخگوی نیاز مراجع نظارتی نیز باشد. پژوهشکده بیمه با انجام تحقیقات بر روی نقاط آسیب صنعت بیمه و استفاده از ظرفیت‌های داخلی، این قابلیت را دارد که سریع‌ترین کور بیمه کشور را راه اندازی نماید. وی همچنین با اشاره به هوشمندسازی و لزوم نظارت هوشمند و برخط بر صنعت بیمه، خواستار همکاری پژوهشکده بیمه با بیمه مرکزی در این زمینه شد.

قائم مقام رئیس کل بیمه مرکزی همچنین مدیریت ریسک و محاسبات فنی را از اصلی‌ترین وظایف صنعت بیمه دانست و افزود به دلیل عدم برخورداری از یک مجموعه فرهیخته تکامل یافته در صنعت بیمه تحت عنوان مرکز مدیریت ریسک، مدیریت ریسک و محاسبات فنی که می‌توانست نقطه قوت صنعت بیمه باشد به نقطه ضعف آن تبدیل شده است. اکنون برای پر کردن این خلا نیازمند تقویت مرکز مدیریت ریسک با همکاری پژوهشکده بیمه هستیم.

وی با اعلام حمایت همه جانبه بیمه مرکزی از پژوهشکده بیمه، بر نمانام‌سازی (برندسازی) و ضرورت ارتقا و رشد پژوهشکده بیمه و حرکت به سمت پژوهشگاه تاکید کرد و خواستار ورود و حضور پرقدرت پژوهشکده بیمه در فضای عمومی کشور شد.

مشعلچی، با قدردانی از اقدامات پژوهشکده بیمه در زمینه روابط و آموزش‌های بین الملل و ارتباط با ۱۳ کشور دنیا، خواستار انعکاس گسترده فعالیت‌های انجام شده در این حوزه شد و تصریح کرد؛ پژوهشکده بیمه به عنوان پیشران و نیروی محرک صنعت بیمه می‌تواند با برگزاری دوره‌های آموزش حضوری، نمانام‌سازی و گسترش فعالیت‌های بین‌المللی خود بیمه مرکزی را در زمینه توسعه پایدار صنعت بیمه، توسعه زیرساخت‌ها، ماموریت‌ها، برنامه‌ها و ماموریت‌ها یاری نماید و بیمه مرکزی نیز آمادگی و ظرفیت مورد نیاز برای حمایت از پژوهشکده بیمه در این زمینه را دارد.

رئیس پژهشکده بیمه در پایان این نشست با قدردانی از نگاه ویژه قائم مقام رئیس کل بیمه مرکزی به پژوهشکده تاکید کرد، پژوهشکده بیمه با به کار گیری ظرفیت‌های موجود قادر خواهد بود تا ضمن کسب جایگاه اول در منطقه و تاسیس شعب شرکت‌های بیمه و تکافل در سایر کشورها، فعالیت‌های بزرگ و ماندگاری را در صنعت به سرانجام برساند که نقش موثری نیز در بهبود کیفیت زندگی آحاد جامعه خواهد داشت.


لینک کوتاه : http://poolpress.ir/?p=226649
به اشتراک بگذارید:
نظرات کاربران :

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)

آمادگی بیمه مرکزی برای حمایت کامل و همه‌جانبه از پژوهشکده بیمه
آمادگی بیمه مرکزی برای حمایت کامل و همه‌جانبه از پژوهشکده بیمه
آمادگی بیمه مرکزی برای حمایت کامل و همه‌جانبه از پژوهشکده بیمه
آمادگی بیمه مرکزی برای حمایت کامل و همه‌جانبه از پژوهشکده بیمه
آمادگی بیمه مرکزی برای حمایت کامل و همه‌جانبه از پژوهشکده بیمه
آمادگی بیمه مرکزی برای حمایت کامل و همه‌جانبه از پژوهشکده بیمه