سیدهادی شیخ الاسلامی، مدیرعامل و نایب رئیس هیئت مدیره بیمه میهن با تشریح عملکرد شرکت در سال ۱۴۰۱ از خروج این شرکت از زیاندهی خبر داد.

به گزارش اخبارپول، مجمع عمومی عادی سهامداران شرکت بیمه میهن برای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۱ با حضور ۶۸ درصدی سهامداران برگزار شد. در ابتدای این جلسه، هیات رئیسه مجمع مشخص و بر این اساس، وحید عامریان به عنوان رئیس مجمع، آقایان محمدگلشن و مصطفی علیپور به عنوان ناظران مجمع و علی سویزی به عنوان دبیر مجمع انتخاب شدند. همچنین خانم کرجی به نمایندگی از سازمان بورس و اوراق بهادار و اعظمی نیز به نمایندگی از بیمه مرکزی در مجمع حضور داشتند.

مدیر عامل و نایب رئیس هیئت مدیره شرکت در ابتدای جلسه خلاصه‌ای از وضعیت شرکت در سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۱ارائه کرد و با بیان اینکه شرکت بیمه میهن با ۳۸ شعبه و ۳۹۲ نمایندگی در سراسر کشور در حال فعالیت است، گفت: عملکرد شرکت بیمه میهن از سال ۱۳۹۵ با زیان انباشته مواجه بوده که توانست در سال ۱۴۰۱ از زیان خارج شود. مدیر عامل میهن ادامه داد: طی سال ۱۴۰۱، ۷۳۳۱ میلیارد ریال حق بیمه تولیدی و خسارت پرداختی شرکت ۵۷۸۰ میلیارد ریال بوده، همچنین نسبت خسارت ۷۹ درصد بود که از نسبت خسارت مذکور، ۶۱ درصد سهم نمایندگان و ۳۹ درصد سهم شعب بوده است.

شیخ الاسلامی با بیان اینکه بررسی عملکرد شرکت حکایت از افزایش فروش نسبت به خسارت دارد، ادامه داد: عمده سبد پرتفوی شرکت، بیمه درمان و اتومبیل است که طی ۶ ماهه دوم سال ۱۴۰۱ و حضور بنده در میهن، سیاست کنترل هزینه های شرکت، مدیریت پرداخت خسارت و نظارت بر پرداخت خسارت بوده است.

همچنین عمده فعالیت در سال ۱۴۰۱اصلاح پرتفوی شرکت بوده و برنامه شرکت در سال جاری بر همین موضوع متمرکز است.

وی افزود: روند صعودی حق بیمه شرکت بهینه و قابل قبول بوده، همچنین مقایسه خسارت پرداختی بیانگر رشد روند پرداخت خسارت در شرکت بوده و با توجه به مشکلات عدیده در خصوص خسارت‌های معوق در حوزه درمان، اتومبیل، عمر و پس انداز، روند پرداخت خسارت های معوق در اسفند ۱۴۰۱ افزایش چشمگیری داشت، البته بخشی از این پرداخت خسارت معوق مربوط به سررسید قرارداد وزارت نیرو در حوزه عمر و پس انداز بود و عمده خسارت‌های معوق نیز در اردیبهشت ۱۴۰۲ پرداخت و صفر شد و دلیل رشد پرداخت خسارت، در حقیقت پرداخت خسارت های معوقه بوده و همچنین با توجه به افزایش ۵۰ درصدی دیات، به منظور کنترل هزینه‌های شرکت و جلوگیری از افزایش جرایم خسارت جانی در حوزه اتومبیل، این هزینه‌ها را در اسفندماه پرداخت کردیم.

مدیرعامل و نایب رئیس هیئت مدیره میهن ادامه داد: ترکیب پرتفوی شرکت اتومبیل ثالث ۲۲ درصد، و بیمه درمان ۴۹ درصد در سال ۱۴۰۱ بوده و علت رشد سهم ۴۹درصدی به دلیل اصلاحات در نرخ های فنی و خروج از قراردادهای درمان زیانده، همچنین لغو بیمه نامه‌های اتومبیل با عمر بیش از ۱۵ سال بوده است.

سیدهادی شیخ‌الاسلامی با بیان اینکه سهم بازار شرکت در سال ۱۴۰۰، نیم درصد بوده و در سال ۱۴۰۱ این سهم بازار به شش‌دهم درصد افزایش پیدا کرد، افزود: در بیمه مهندسی و مسئولیت شروع خوبی در سال ۱۴۰۲ داشته ایم.

در ادامه مجمع، علی استاد هاشمی، معاون بیمه مرکزی با تشکر از سهامداران و هیات مدیره جدید شرکت بیمه میهن گفت: متاسفانه در بیمه مرکزی شاهد بودیم بعضی شرکت ها به شدت دچار افول در عملیات بیمه گری و مباحث سرمایه گذاری و مالی شده بودند که شرکت بیمه میهن یکی از این شرکت ها بود و در وضعیت بحرانی قرار گرفته بود، به همین دلیل به طور مستمر در بیمه مرکزی پیگیر تشکیل هیات مدیره و مباحث حاکمیت شرکتی در این شرکت بودیم.

وی ادامه داد: در بیمه مرکزی با سهامدار عمده پیگیر استقرار حاکمیت شرکتی و اعضای هیات مدیره متخصص و منسجم در شرکت بودیم که با همدلی شرکت و سهامدار عمده طی این مدت این مشکلات در حال مرتفع شدن است، لیکن این فرایند زمان بر است.

وی با بیان اینکه امیدواریم هیئت مدیره جدید با استقرار یک تیم مالی و سرمایه گذاری این موضوعات را پیگیری کنند، ادامه داد: از سهامدار عمده تقاضا داریم که بحث افزایش سرمایه از آورده نقدی را پیگیری کنند، افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی گرچه برای افزایش توانگری شرکت مناسب است لیکن برای حل مشکلات شرکت افزایش سرمایه از آورده نقدی نیز ضروری است.

استادهاشمی با اشاره به سخنان سیدهادی شیخ الاسلامی مدیرعامل شرکت و تقدیر از اقدامات و عملکرد وی، از هیات مدیره جدید درخواست کرد که در حوزه الکترونیکی شدن قدم بردارند و تاکید کرد بیمه میهن طی ماه های اخیر گام بلندی در این زمینه برداشته است.

وی همچنین از هیات مدیره شرکت درخواست کرد: ایجاد مبانی حاکمیت شرکتی مخصوصا کمیته ریسک، سرمایه گذاری و حسابرسی داخلی را پیگیری کنند تا بتواند مشکلات شرکت در این زمینه را رسیدگی و مرتفع کند.

استادهاشمی در پایان با تاکید براینکه متاسفانه مدیریت سابق شرکت خوب عمل نکردند و حتی قصور و تقصیر نیز داشته‌اند گفت: پرونده‌های مالی شرکت و تخلفات مدیران سابق در بیمه مرکزی درحال بررسی است و نمره منفی برای آن‌ها اعمال خواهد شد. استاد هاشمی از سهامداران عمده درخواست کرد: مشکلاتی که به‌ سبب تخلفات مالی در شرکت رخ داده است، پیگیری و بررسی کنند.

سیدمحمد کریمی، دبیرکل سندیکای بیمه گران هم در سخنانی با تقدیر از تلاش‌های مدیرعامل بیمه میهن طی مدت حضور در شرکت، با بیان اینکه این نوید را به سهامداران می‌دهیم که بیمه میهن با تحول اساسی مواجه است، تاکید کرد: این شرکت پس از چندین سال از زیان انباشته خارج شده است.

در پایان جلسه پس از ارایه گزارش حسابرس و بازرس قانونی شرکت، صورت های مالی تصویب شد. همچنین موسسه حسابرسی فاطر به عنوان حسابرس اصلی و بازرس قانونی شرکت و مدیریت آزموده کاران به عنوان حسابرس علی البدل و روزنامه دنیای اقتصاد به عنوان روزنامه رسمی شرکت انتخاب شدند.


لینک کوتاه : http://poolpress.ir/?p=225727
به اشتراک بگذارید:
نظرات کاربران :

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)

خروج شرکت بیمه میهن از زیاندهی
خروج شرکت بیمه میهن از زیاندهی
خروج شرکت بیمه میهن از زیاندهی
خروج شرکت بیمه میهن از زیاندهی
خروج شرکت بیمه میهن از زیاندهی
خروج شرکت بیمه میهن از زیاندهی